Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistentelever - 2021

Rebild kommune søger 12 social- og sundhedsassistentelever med GF2 til uddannelsesstart den 28. juni 2021 og 23. august 2021, og 12 social- og sundhedsassistentelever, der er social- og sundhedshjælper uddannet til uddannelsesstart den 20. september 2021 eller den 1. november 2021.

Lidt om uddannelsen i Rebild kommune
Uddannelsen varer 2 år og 10 måneder. Der veksles mellem skole og praktik og du vil i hele forløbet være i en ansættelse med elevløn.

Skoleperioderne foregår på SOSU Nord, På Sporet 8, 9000 Aalborg. Dine praktikker foregår på et ældrecenter og en hjemmeplejegruppe i Rebild kommune, i psykiatrien og på et somatisk sygehus.

I Rebild kommune er der 9 ældrecentre og 3 hjemmeplejegrupper. Du kan se placeringen af disse på Rebild kommunes hjemmeside og du vil have mulighed for at ønske hvor dit praktiksted skal være.

Som social- og sundhedsassistentelev vil du blive uddannet til at varetage grundlæggende sygepleje, sundheds og sygdomsforebyggende opgaver, sårpleje, medicinhåndtering, rehabilitering, dokumentation, vejledende og koordinerende opgaver hvor der samarbejdes tværprofessionelt og tværsektorielt.

Social- og sundhedsassistentuddannelsen er en autoriseret sundhedsuddannelse, hvor man forpligtiger sig til at udvise omhu og samvittighedsfuldhed.

Vi forventer
at du opfylder de formelle adgangskrav til uddannelsen

Du skal have bestået GF2, eller have en social- og sundhedshjælperuddannelse, for at kunne søge ind på social- og sundhedsassistentuddannelsen.

Derudover skal du have lyst og interesse for at arbejde indenfor området. Du kan læse mere om uddannelsens indhold på SOSU Nords og Rebild kommunes hjemmesider.

Praktiske informationer
Er du over 25 år, skal du realkompetencevurderes (RKV) på SOSU Nord. Når din RKV foreligger, planlægges dit uddannelsesforløb. Se merepå SOSU Nords hjemmeside.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst på området.

Ved ansættelse skal der fremvises straffeattest.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte de uddannelsesansvarlige i Center Pleje og Omsorg.
Uddannelses og udviklingskonsulent
Gitte Tougaard
Telefon 30 10 56 66
Mail: igito@rebild.dk

Uddannelses og Udviklingskonsulent
Mette Hundsholt
Telefon 31 94 36 32
Mail: mdhu@rebild.dk

Ansøgningsfrist den 6. april 2021 klokken 12.00.
Der vil blive afholdt samtaler i uge 15 og 16

Kommunen ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed, og opfordrer derfor alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, religion, handicap og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Den 1. januar 2019 blev der indført røgfri arbejdstid – og matrikler for alle ansatte i Rebild Kommune

 


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.