Social- og sundhedsassistentelever

Hillerød Kommune søger social- og sundhedsassistentelever med start primo august 2018.

Som social- og sundhedsassistent kan du varetage opgaver inden for mange grene af sundhedsvæsenet – både i kommuner, i psykiatrien og på sygehuse. Du bliver autoriseret til at varetage sammenhængende borgerforløb. Opgaverne består for eksempel i personlig pleje, rehabilitering sundhedsfremme, sygdomsforebyggelse, dokumentation, medicinadministration og sygeplejeopgaver.

Som social- og sundhedsassistent skal du arbejde med koordinerende funktioner, pædagogiske opgaver og med kvalitetssikring. Dette vil også være opgaver i elevtiden.

Straffeattest
En ansættelse i Hillerød kommune er betinget af, at du kan fremvise en privat straffeattest. Denne kan du søge på nettet eller hente hos politiet. Vi forventer at du medsender straffeattest med din ansøgning.

Om dig

  • Du er interesseret i at arbejde med mennesker, og du har lyst og overskud til at udvikle dig både personligt og fagligt.
  • Du er indstillet på at udvikle evner/kompetencer inden for kommunikation og samarbejde.
  • Du er mødestabil og tager ansvar for din uddannelse.
  • Du har bestået grundforløb 2.

Om uddannelsesforløbet
Uddannelsen kan gennemføres på to måder:
  • Som EUD (erhvervsuddannelse): hvis du er under 25 år.
  • Som EUV (erhvervsuddannelse for voksne): hvis du er over 25 år. Uddannelsen tilpasses din tidligere erhvervserfaring og skolebaggrund.

Uddannelsen veksler mellem teori og praktik. Praktikken er fordelt mellem primærsektor, kommunal socialpsykiatri og demens i kommunalt regi samt den sidste praktik, hvor du både er i somatisk og primærsektor.

Løn og ansættelsesforhold
Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Ansættelsen er tidsbegrænset. Det betyder, at du er ansat så længe uddannelsen varer. Du får løn under hele uddannelsen.

Ansættelsesprocessen
Du skal søge stillingen online. Vi skal have din ansøgning senest den 6. maj 2018. Husk at vedlægge relevante dokumenter fra 9. og 10. klasses afgangsprøver, grundforløbs uddannelsespapirer og eller dokumentation for evt. gennemført SSH uddannelse. Derudover dokumentation for relevant erhvervserfaring inden for sundhed og omsorg. Der vil være ansættelsessamtaler i ugerne 20-21-22.

Har du spørgsmål
er du velkommen til at kontakte uddannelseskonsulent Majbritt Forman, http://mafo@hillerod.dk

Uddannelsessektionen i Hillerød, Sundhedscenteret, Milnersvej 37D, 3400 Hillerød.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Bliv social- og sundhedsassistentelev

Frederikssund Kommune

Vi skal ansætte 10 Social- og sundhedsassistentelever på hold november 2018. Send din ansøgning inden den 7. maj kl. 12.00. Vi vil gerne høre fra dig, der har lyst til en spændende og meningsfyldt uddannelse kan tage medansvar for egen uddannelse ha...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:7. maj 2018

Sommerferievikar

Hillerød Kommune

Hillerød
Hillerød hjemmepleje mangler dig, der har lyst til at arbejde i et sommerferievikariat 35 timer ugentligt i månederne juli, august og september.Da vi har brug for at du kan arbejde i disse specifikke måneder, vil ansøgere der skal holde ferie her ik...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:15. maj 2018

SSH i aftenvagt

Hillerød Kommune

Hillerød
SSH til dagvagt i Hillerød Hjemmepleje. Trives du med udfordringer og konstant udvikling af dine kompetencer? Brænder du for et arbejde i tæt samarbejde med borgeren? Vi søger snarest, social- og sundhedshjælper til aftenvagt 28 timer om ugen. Hille...
Indrykket:27. marts 2018
Udløbsdato:23. april 2018

SSH i dagvagt

Hillerød Kommune

Hillerød
SSH til dagvagt i Hillerød Hjemmepleje. Trives du med udfordringer og konstant udvikling af dine kompetencer? Brænder du for et arbejde i tæt samarbejde med borgeren? Vi søger snarest, social- og sundhedsassistenter til dagvagt 35 timer om ugen. Hil...
Indrykket:27. marts 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Handicaphjælper - Vikar M/K søges til vagter ved ferie eller under sygdom

RENE BERVEN

Jeg er en fyr på 50 år, som bor i Halsnæs kommune. Er spastiker i lettere grad og sidder i el-kørestol. Jeg er et glad og åbent menneske med masser af humor, da jeg synes livet er for kort til at være sur og trist. Vagterne er normalt døgnvagter fra...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:4. maj 2018