Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistentelever søges

Hørsholm Kommune ansætter hvert år et antal social- og sundhedsassistentelever. Kommunen har en samarbejdsaftale med social- og sundhedsskolen SOSU H i Hillerød.Hvad får du?

Du får en spændende og meningsfyldt uddannelse, med gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Du kommer til at arbejde med mennesker, og du vil opleve at du i dit arbejde gør en forskel.Efter uddannelsen bliver du autoriseret og kan arbejde med sygepleje, rehabiliterende og genoptrænende opgaver hos ældre, syge eller handicappede mennesker eller du kan arbejde i psykiatrien.Uddannelsen varer 2 år, 9 måneder og 3 uger og veksler imellem 4 skoleperioder på SOSU H i Hillerød og 3 praktikperioder i henholdsvis primær sektor, psykiatri og somatik. I praktikperioderne tilknyttes du en vejleder og i skole perioderne en kontaktlærer.Efter endt uddannelse, er der gode muligheder for at få job i en kommune, i Regionen eller du kan søge videre på en mellemlang videregående uddannelse til fx sygeplejerske, fysioterapeut, ergoterapeut eller socialrådgiver.I løbet af uddannelsen er arbejdstiden 37 timer om ugen og du skal være indstillet på enkelte aften og weekend vagter. Ansættelsen er tidsbegrænset. Det betyder, at du er ansat så længe uddannelsen varer. Du får løn under hele hovedforløbet.Der er uddannelsesstart fire gange om året.Hvad søger vi?

For at kunne blive optaget på uddannelsen, skal du have gennemført Grundforløb 2 (til social- og sundhedsuddannelsen) eller have gennemført social- og sundhedshjælperuddannelsen. Uddannelsens længde kan blive forkortet, hvis du får godskrivning for tidligere dokumenterede kompetencer.Derudover er det vigtigt at du:

• Er ansvarsbevidst

• Er god til at tale med og lytte til andre mennesker

• Er indstillet på at hjælpe andre med personlig hygiejne

• Er psykisk stærk, da du skal arbejde med psykisk ustabile, kriseramte eller døende mennesker

• Har en god fysik

• Er indstillet på skiftende arbejdstider og i nogle tilfælde aften-, nat-, og weekend arbejde.Mere viden

Du er velkommen til at kontakte uddannelseskonsulent Annie Stenby på telefon 4849 3701, mobil 3050 8527, mail anst@horsholm.dk, hvis du vil vide mere.

Du kan også læse mere om uddannelsesforløbet og optagelseskrav på SOSU H´s hjemmeside www.sosuh.dk.Søg sådan

Brug knappen "Søg jobbet" for at søge stillingen eller søg via www.horsholm.dk/job. Du vil blive bedt om kontaktoplysninger og om at uploade CV og ansøgning.Du skal huske at vedhæfte relevante dokumenter fra 9. og 10. klasses afgangsprøver, SSH uddannelsespapirer samt dokumentation for GF 2, enten kompetenceskema eller fraværsoversigt.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.