Social- og sundhedsassistentelever til Vordingborg Kommune

Social – og sundhedsassistentelever søges til Vordingborg Kommune med opstart til maj, juli/august samt september 2018, herunder en SOSU EUX plads med opstart til august.
 
Vi har pladser med skoleophold ved ZBC, afdeling Næstved samt ved SOSU Nykøbing, pladserne udbydes til ansøgere med SSH baggrund (opstart til maj og september).
Endvidere udbydes pladser for ansøgere kun med GF2 baggrund (opstart til juli/august) og EUX plads med opstart til august, skoleophold i Roskilde – bemærk praktik i Vordingborg. 
 
Beskrivelse 
Som social – og sundhedsassistentelev uddannes du til selvstændigt at kunne løse sundhedsfaglige og sygeplejefaglige opgaver hos borger i eget hjem og patient på sygehuset med fokus på sammenhængende og tværfaglige forløb. Den praktiske del af uddannelsen foregår på plejecenter, i hjemmeplejen, i psykiatrien og på sygehus. 
 
Vi kan tilbyde 
Et spændende og varieret uddannelsesforløb med erfarne og engagerede vejledere.
 
Vi har et godt lærings – og uddannelsesmiljø og anser uddannelsesopgaven som værende vigtig og betydningsfuld for både borgere og medarbejdere.
 
I dine praktikforløb vil der være samtaler og opfølgning omkring din fortløbende læring samt planlagte uddannelsessamtaler x 1 ugentlig.
 
Som elev vil du blive tilbudt praksisnær undervisning i praktik 1A/1B, der klæder dig på til at kunne begå dig på ældreområdet. Bl.a. vil du få undervisning i forflytning, omsorgstandpleje, forebyggelse, rehabilitering og meget mere. Der vil være gode jobmuligheder efter endt uddannelse. 
 
Dokumentationskrav til din ansøgning 
  • En personlig ansøgning samt CV 
  • Grundforløbsbevis med bestået Dansk (D niveau) og Naturfag (E niveau) eller SSH bevis 
  • Førstehjælpsbevis og bevis i brandbekæmpelse.
    Kan eftersendes, hvis du ikke har afsluttet grundforløbet. 
  • Straffeattest 
  • Karakterbevis fra grundskolen eller anden uddannelse  
  • Udtalelse fra tidligere arbejdsgiver 
Ansættelsesvilkår 
Din uddannelsesaftale vil omfatte ansættelse på 37 timer om ugen, praktikpladsgaranti og løn under uddannelsen. Er du fyldt 25 år og kan dokumentere relevant erhvervserfaring, har du mulighed for at søge voksenelevløn (se vilkår for dette på vordingborg.dk). 
 
Ansøgningsfristen er den 18. marts 2018.
 
Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 14/15.
 
Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte uddannelseskoordinator Christina Graungaard på telefon 55 36 29 96.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Social- og sundhedsassistent til respiratorisk overvågning af barn i Kastrup

AjourCare ApS

AjourCare søger Social- og sundhedsassistent til ansættelse i fast stilling gennemsnitligt 30 timer ugentligt i blandede vagter i Kastrup. Opgaven vedrører respiratorisk overvågning af barn i eget hjem (Tracheostomi, hostemaskine, C-pap). Der er ing...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Social- og sundhedsassistenter til respiratorisk overvågning

AjourCare ApS

AjourCare søger Social- og sundhedsassistenter til ansættelse i faste fuldtidsstillinger i blandede vagter i Glostrup. Opgaven vedrører respiratorisk overvågning af voksen kvinde i eget hjem (Invasiv med respirator). Der er ingen kommunale plejeopga...
Indrykket:5. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Social- og sundhedsassistent til aftenvagt i demensafsnittet på Præstø Multicenter

Vordingborg Kommune - Distrikt Præstø

Vi søger en social- og sundhedsassistent i aftenvagt 28 timer ugentligt med arbejde hver 2. weekend. Præstø Multicenter hører under Distrikt Præstø i Vordingborg Kommune. Vi søger en kollega, som holder af at være sammen med demente mennesker, og ha...
Indrykket:5. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Social- og sundhedsassistent eller pædagog til Center for Socialpsykiatri - Oasen

Vordingborg Kommune - Center for Socialpsykiatri Vordingborg

Vordingborg
Har du interesse i det psykiatrisk speciale og i at arbejde pædagogisk med borgere i eget hjem så er det dig vi søger…… Kerneopgaven skal være omdrejningspunktet og leveres med høj kvalitet og udvikling for borgerne. Vores kerneopgave er Vi støtter ...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Social- og sundhedsassistenter til innovativ respiratorisk behandling/overvågning

AjourCare ApS

AjourCare søger Social- og sundhedsassistenter med mindst 5 års erfaring til særligt respiratorisk setup i eget hjem og på hospital. Arbejdet omfatter kompleks sygepleje med højt specialiseret udstyr. Respiratorbrugers bopæl er i Glostrup, og respir...