Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistentelever til Vordingborg Kommune - Genopslag

Social- og sundhedsassistentelever med SSH baggrund søges til Vordingborg Kommune med opstart den 28. maj 2018, skoleophold ved ZBC (afd. Næstved).
 
Er du uddannet social- og sundhedshjælper og trænger til nye faglige udfordringer? Så skal du måske være vores nye social- og sundhedsassistentelev?
 
Som social- og sundhedsassistentelev uddannes du til selvstændigt at kunne løse sundhedsfaglige og sygeplejefaglige opgaver hos borger i eget hjem og patient på sygehuset med fokus på sammenhængende og tværfaglige forløb. Den praktiske del af uddannelsen foregår på plejecenter, i hjemmeplejen, i psykiatrien og på sygehus. 
 
Vi kan tilbyde 
Et spændende og varieret uddannelsesforløb med erfarne og engagerede vejledere.
 
Vi har et godt lærings- og uddannelsesmiljø og anser uddannelsesopgaven som værende vigtig og betydningsfuld for både borgere og medarbejdere.
 
I dine praktikforløb vil der være samtaler og opfølgning omkring din fortløbende læring samt planlagte uddannelsessamtaler x 1 ugentlig.
 
Som elev vil du blive tilbudt praksisnær undervisning i praktik 1A/1B, der klæder dig på til at kunne begå dig på ældreområdet. Bl.a. vil du få undervisning i forflytning, omsorgstandpleje, forebyggelse, rehabilitering og meget mere. Der vil være gode jobmuligheder efter endt uddannelse. 
 
Dokumentationskrav til din ansøgning 
  • En personlig ansøgning samt CV 
  • Førstehjælpsbevis og bevis i brandbekæmpelse.    
  • Straffeattest 
  • Uddannelsesbevis fra social- og sundhedshjælperuddannelsen
  • Karakterbevis fra social- og sundhedshjælperuddannelsen
  • Udtalelse fra tidligere arbejdsgiver 
Ansættelsesvilkår 
Din uddannelsesaftale vil omfatte ansættelse på 37 timer om ugen, praktikpladsgaranti og løn under uddannelsen. Er du fyldt 25 år og kan dokumentere relevant erhvervserfaring, har du mulighed for at søge voksenelevløn (se vilkår for dette på vordingborg.dk). 
 
Ansøgningsfristen er den 29. april 2018.
 
Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 3. maj 2018.
 
Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte uddannelseskoordinator Christina Graungaard på telefon 55 36 29 96.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her