Social- og sundhedsassistenter eller -hjælpere til daghjemmeplejegrupperne, Den Sociale Hjemmepleje, Center SYD

Er du uddannet social- og sundhedsassistent eller -hjælper, eller er du endnu ufaglært med lyst til, at arbejde i weekenden fordi du er under uddannelse? Har du erfaring med psykisk syge, misbrugere og fysisk handicappede? Så er det dig, vi står og mangler!  
 
Vi har øget tilgang af borgere i vores område og søger derfor nye kolleger til fastansættelse 7-37 timer om ugen med weekendvagt hver anden eller fjerde uge. Du skal være uddannet social- og sundhedshjælper eller -assistent, men vi mangler også uuddannede til faste weekendvagter.  
 
Hvem er vi?
Borgercenter Hjemmepleje – hjemmeplejecenter SYD er en del af det samlede borgercenter i Socialforvaltningen i Københavns Kommune. 
 
Vi yder hjemmesygepleje, hjemmepleje og rehabiliteringsforløb til en spændende målgruppe af borgere i bydelene Vesterbro, Valby og Sydhavnen. Vi er specialiserede og vores borgere er primært 18-65 år, og har et fysisk handicap eller har socialpsykiatriske problemer.  
 
Vores ambition er, at den enkelte borger understøttes i at udnytte sine egne ressourcer bedst muligt. Det forudsætter en løbende udvikling af vores praksis med fokus på hvilke indsatser, der virker – og et tæt samarbejde med borgerne og vores samarbejdspartnere. På den måde medvirker vi dagligt til at opfylde Socialforvaltningens ambition om at skabe social mobilitet.  
 
Om Stillingerne
Vi dokumenterer elektronisk i Vitae Omsorgssystem CSC og er også uddannelsessted for sygeplejerskestuderende, social- og sundhedsassistenter og -hjælpere.  
 
Du kommer til at arbejde selvstændigt, men sparrer fagligt med dine kolleger. Samarbejdet med sygeplejen omkring kerneopgaven er i højsædet og under stadig udvikling. Vi praktiserer "frihed under ansvar" og tilrettelægger arbejdstiden individuelt og med udgangspunkt i, at privatliv og arbejdsliv skal hænge sammen.   
 
Vi forventer, at du
  • kan håndtere at arbejde selvstændigt med en professionel fremtoning
  • er psykisk robust, da vores målgruppe kan være skrøbelig
  • sætter en ære i din faglighed og samtidigt har hjertet på rette sted
  • er omstillingsparat og kan bevare overblikket – også når vi har travlt.   
Vi sætter stor pris på humoristisk sans og engagement.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og reglerne for Ny løn. 
 
Mere information
Har du spørgsmål til stillingerne, kan du kontakte driftsleder Charlotte Elling på 3317 5640.  
 
Lyder det som en stilling for dig, så send os din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig!  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 21. februar 2018.  
Samtaler afholdes den 23. februar.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:22. marts 2018

Sosu.Assistenter søges

FORENEDE RENGØRING A/S

Sosu. Assistenter søges Sosu. Assistenter søges til vores kunder. Vi er Bl.a Leverandør til følgende kommuner: Ishøj,Vallensbæk,Brøndby,Albertslund,Høje-Taastrup,Rødovre,Glostrup,Hvidovre,Dragør og Tårnby, Grev, Solrød og Køge Har du sjæl og persona...
Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Timelønnet SOSU-assistent

Vikarkorpset

Vikarkorpset på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital søger timelønnet sosu-assistent vikar Vilkår Som vikar i Vikarkorpset, arbejder man på mange forskellige afsnit. Det er derfor nødvendigt at du har en solid og alsidig baggrund, fra hospitalsvæsne...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Timelønnet SOSU-assistent

Vikarkorpset

Vikarkorpset på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital søger timelønnet sosu-assistent vikar Vilkår Som vikar i Vikarkorpset, arbejder man på mange forskellige afsnit. Det er derfor nødvendigt at du har en solid og alsidig baggrund, fra hospitalsvæsne...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Social- og sundhedsassistenter i aftenvagt til Plejeboligcenter Ryholtgård

Ryholtgård Plejen 1. Sal

Kunne du tænke dig at være en del af en arbejdsplads med fokus på kvalitet, faglighed, udvikling og godt samarbejde? Ryholtgård på Rymarksvej i Hellerup søger fra 1. april 2018 to erfarne social- og sundhedsassistenter til aftenvagt 24,5 timer om ug...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:27. februar 2018

Afløsere og tilkaldevikarer søges til plejecenter

Ingeborggården

Plejehjemmet Ingeborggården på Frederiksberg søger afløsere og tilkaldevikarer til fast weekendarbejde, sommerferieafløsning og tilkald til akutte vagter. Du har interesse for plejen af ældre beboere med komplekse behov, er positiv og imødekommende ...