Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistenter/-hjælper til Strandgården

Har du fagligheden i højsæde, og har du lyst og evner til at arbejde med demente borgere? Vil du have medindflydelse på din arbejdsdag, og kan du arbejde positivt med Eden Alternative? Så er du måske én af vores nye kolleger!

Strandgården søger pr. 1. juni 2018 en dygtig social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper til en stilling på 30 timer ugentligt som "springer" i hele huset. Du skal primært arbejde om dagen og, på nuværende tidspunkt, hver 3. weekend, og du skal være indstillet på at hjælpe i hele huset.  
 
Vi søger også to ferieafløsere på 30 timer ugentligt med ansættelse i perioden 1. juni til 31. august 2018. Du skal arbejde hver 2. weekend og skal primært arbejde om dagen, men der kan også være nogle aftenvagter. Det er muligt at en forlængelse kan blive aktuel.
 
Hvem er vi   
Strandgården er en plejebolig i Haarby udelukkede for borgere med en demenssygdom. Plejeboligen rummer i alt 31 lejligheder og er opdelt i tre "huse".    
 
Vi arbejder efter principperne i Eden Alternative, der blandt andet går ud på, at de ældre får en meningsfuld hverdag, og at deres ressourcer inddrages i de daglige gøremål. Det betyder, at vi har fokus på hverdagslivet, og at denne er på beboernes præmisser. Strandgården har to katte og fisk, og vi har ofte besøg af hunde.
 
Vi har et godt arbejdsmiljø, hvor der er fokus på respekt for hinanden, og hvor der også er plads til humor i hverdagen. Vi er engagerede i vores arbejde og kan lide at være sammen med vores ældre demente borgere.   
 
Medindflydelse er en selvfølgelighed på vores arbejdsplads, og det betyder, at du vil blive inddraget i fx den daglige planlægning. Vi er en arbejdsplads i konstant udvikling, hvor de gode idéer og løsningsforslag bliver hilst velkommen.   
 
Hvem er du   
Vi forventer, at du:   
  • besidder positive samarbejdsevner og har lyst til at indgå i et aktivt team i huset   
  • er i stand til at se muligheder frem for begrænsninger   
  • er stabil, fleksibel og omstillingsparat   
  • er en person med fagligheden i højsædet   
  • har lyst og evner til at arbejde med demente borgere   
  • vil arbejde positivt med Eden Alternative   
  • er åben og vil bidrage positivt til at styrke arbejdsmiljøet  
  • udviser respekt og åbenhed over for borgere og kolleger 
  • aktivt vil deltage i arbejdsgrupper og er vant til at arbejde med IT.
Løn og ansættelsesvilkår   
Løn og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at du selv skal indhente straffeattest, inden ansættelse kan finde sted. Dette kan du gøre digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.  
 
Vil du vide mere   
Hvis du er interesseret i at vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte leder Charlotte Jørgensen på tlf. 64 74 77 04 eller tlf. 24 98 48 35. 
 
Ansættelsessamtaler afholdes løbende.
 
Vi glæder os til at modtage din ansøgning og vil bede dig at angive, hvilket job du søger.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her