Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistenter/-hjælpere til nattevagt i aflastningsinstitution for familier med børn med handicap i Borgercenter Handicap

Vil du være med til at gøre en forskel for børn og unge med fysisk og/eller psykisk funktionsnedsættelse og deres familier? Er du uddannet social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper og har sundhedsfaglig erfaring?
Så er du måske den nattevagt, vi søger.

Om stillingerne
Du kommer til at arbejde som nattevagt hos Skovhusene, som er en aflastningsinstitution for børn og unge med varig og betydelig nedsat funktionsevne. Skovhusene består af fire afdelinger med tilbud til forskellige målgrupper: Kvisten, Skovsneglen, Familieboligerne og Skovtours.

Vi søger to nattevagter til afdelingerne Skovsneglen og Kvisten:

 • Den ene stilling er på 37 timer ugentlig fra den 1. august 2020.
 • Den anden stilling er på 35 timer ugentlig fra den 1. september 2020.

Stillingerne som nattevagt er i et team på tre faste nattevagter på de to afdelinger Skovsneglen og Kvisten.

Som nattevagt indgår du i de opgaver, der varetages i løbet af din vagt. Du tager dig af børnene, hvis de er vågne, hjælper dem med påklædning, morgenmad mv. Derudover tager du dig af praktiske opgaver fx oprydning i køkken, vasketøj mv.

Om Skovhusene
Skovhusene er som aflastningsinstitution en del af børneområdet i Borgercenter Handicap. Børneområdet er kendetegnet ved en specialiseret viden samt stor vilje og engagement i arbejdet. Børneområdet yder rådgivning og vejledning til børn og unge med nedsat fysisk og psykisk funktionsevne og til deres forældre, ligesom vi udarbejder børnefaglige undersøgelser, bevilger støtteforanstaltninger og følger op på disse foranstaltninger. På børneområdet i Borgercenter Handicap er vi i alt 180 medarbejdere, som er organiseret i fire handicapfaglige teams, et familiehus og aflastningsinstitutionen Skovhusene.

Et barn med et handicap har ofte et stort behov for støtte og hjælp i hverdagen. Som aflastningsinstitution er det vores målsætning at give familier med børn med handicap et frirum i hverdagen – et frirum, hvor forældrene kan fokusere på søskende, kan tage sig af praktiske opgaver og kan have et voksenliv. De fleste børn og unge er i aflastning i Skovhusene 90 døgn om året. I praksis betyder det, at hvert barn er i aflastning en fast dag om ugen og en weekend hver fjerde uge.

Om Kvisten
Kvisten er en afdeling under Skovhusene. Kvistens målgruppe er børn og unge imellem 0-18 år med autismespektrumsorstyrrelser. Fælles for Kvistens børn og unge er, at de har behov for tydelig struktur og visuel kommunikation. Dette medfører, at vi på Kvisten arbejder efter TEEACH og anvender dertilhørende værktøjer som Boardmaker og PECS. Du skal være forberedt på, at der kan forekomme selvskadende og udadreagerende adfærd.

Om Skovsneglen
Skovsneglen er en afdeling under Skovhusene. Skovsneglens målgruppe er børn og unge mellem 0-18 år med multiple funktionsnedsættelser. Mange af børnene på Skovsneglen er kørestolsbrugere og en del er sondeernærede. Nogle af børnene har sprog og andre har ikke noget verbalt sprog. Mange af børnene bruger Tegn til Tale.

Vi lægger vægt på, at du

 • er uddannet social- og sundhedsassistent/-hjælper og har sundhedsfaglig erfaring
 • er struktureret
 • har teoretisk og praksis kendskab til målgruppen
 • trives med at arbejde om natten og brænder for målgruppen
 • har erfaring med tværfagligt samarbejde
 • har erfaring med teamsamarbejde
 • har gode kommunikationsevner, såvel mundtligt som skriftligt
 • har mulighed for at være fleksibel
 • griber arbejdsopgaverne når de opstår, og følger dem til dørs
 • har et positivt menneskesyn og en anerkendende, nærværende og tillidsfuld tilgang til børnene, de unge, forældre og kollegaer

Vi tilbyder

 • en fagligt velfunderet medarbejdergruppe, der brænder for at give børn og unge et godt børne- og ungdomsliv med fokus på livskvalitet og selvstændighed gennem en udviklingsorienteret indsats
 • en arbejdsplads, som prioriterer et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø, der er præget af åbenhed og respekt
 • en velfungerende medarbejdergruppe med spredning i både alder og køn
 • mulighed for at sætte dit eget præg på den pædagogiske tilgang til Skovhusenes børn og unge
 • en sjov, udfordrende og spændende arbejdsplads med et godt socialt sammenhold
 • et fast rul, hvor vi arbejder 5/2-2/5 med tjeneste onsdag/torsdag og hver anden weekend i lige uger

Ansættelsesvilkår
Løn og ansættelse er i henhold til gældende overenskomst og efter principper om lokal løndannelse.
Stillingerne er på hhv. 35 timer ugentlig med tiltrædelse den 1. september 2020 og 37 timer ugentlig med tiltrædelse den 1. august 2020.
Vi indhenter reference fra tidligere ansættelse samt udvidet børne- og straffeattest inden vi besætter stillingerne. Borgercenter Handicap er en røgfri arbejdsplads, der ligger på Hans Knudsens Plads i København Ø.

Yderligere oplysninger
Du kan få yderligere information om stillingerne ved at kontakte afdelingsleder på Skovsneglen Susi Jacobsen på 3066 7113 eller Kvistens afdelingsleder Mette Svendsen på 2974 4874. Du kan også læse om os her.

Søg via nedenstående link senest fredag den 3. juli 2020
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 28.

Om Borgercenter Handicap
Vores målgruppe er Københavnere med varigt nedsat funktionsevne. Vi består af et myndighedsområde med ca. 333 medarbejdere og 10 centerfællesskaber, der består af 61 tilbud med ca. 2.200 ansatte. Vi arbejder ud fra socialstrategien, en by med plads til alle, under overskrifterne et værdigt liv, et selvstændigt liv, en helstøbt og langsigtet løsning samt en sund og faglig stærk organisation. Du kan læse om Socialforvaltningen på København Kommunes hjemmeside: www.kk.dk og om Borgercenter Handicap på www.bch.kk.dk. Du kan læse mere om Borgercenter Handicap herunder vision og målsætninger på Københavns Kommunes hjemmeside: www.kk.dk.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.