Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistenter/-hjælpere til Sillerup Plejekollegium

Sillerup Plejekollegium søger 1 SSA til AV med enkelte DV (28t), 1 SSA/SSH i DV med enkelte AV (30t) og 1 SSA eller SSH til blandede DV og AV (31t) i psykiatriteamet.
 
Kerneopgaven 
31+ 8 borgere med fysiske, psykiske og sociale funktionsnedsættelser og som har (med)ansvar for og frihed til at bestemme over egen tilværelse.

Hvad har borgerne brug for?
At du anerkender den enkeltes medansvar for og frihed til at bestemme over egen tilværelse, inddragelse, genkendelighed, at leve et værdigt liv på et plejecenter med afsæt i det levede liv og livshistorien. Støtte og hjælp i forhold til ADL og rehabilitering, samt støtte til at fastholde netværk, aktiviteter og oplevelser uden for plejekollegiet.

Hvem er du?
Uddannet SSA/SSH eller har tilsvarende dokumenterede faglige kompetencer. Som person ser du det som en fornem opgave at arbejde for fællesskabet, du tager ansvar og medansvar, du støtter dine kolleger til at blive den bedste udgave af sig selv. Du er rummelig og empatisk, du evner at skabe gode relationer og feedback er et naturligt arbejdsredskab for dig.

Søger du i psykiatriteamet er det en fordel at du har erhvervet psykiatriske kompetencer.

Hvem er vi?
En flok kompetente kolleger, som vægter en kultur, der afspejler sammenhæng i det vi siger og gør. Opgaverne udføres med udgangspunkt i Service- og sundhedsloven. Der samarbejdes på tværs af hele plejekollegiet.

Hvornår?
Stillingerne ønskes besat senest pr. 1. marts 2021. Vi ansætter løbende i perioden indtil 26. februar 2021.

Kontaktoplysninger
Leder Susanne Spindler, teamleder Lene Terp eller SSA Lena Kunz kan træffes hverdage mellem kl. 09-10 på telefon 74 56 64 68. For stillingen i psykiatriteamet kontakt leder Susanne Spindler eller SSA Anne Hansen på telefon 74 56 64 68 på hverdage mellem kl. 14.30-15.30.

Oplev mere her på hjemmesiden. 
 
Ansøgning
Send din motiverede ansøgning, CV og relevante bilag hurtigst muligt og senest den 25. februar 2021, kl. 8.00.
 
Samtaler afholdes løbende. Inden ansættelse indhentes referencer og straffeattest. 
Angiv venligst hvilken stilling du søger.

Om Haderslev Kommune
Haderslev Kommune er en værdibaseret organisation.

Vores fælles værdier – ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel – er afsæt for både ledelse og samarbejde, og der er fleksibilitet og frihed til forskel, når vi løser vores kerneopgave.

Haderslev Kommune røgfri arbejdstid. Medarbejdernes sundhed er i fokus og med røgfri arbejdstid vil vi beskytte medarbejdere mod tobaksrøg i arbejdsmiljøet, støtte medarbejdere, der gerne vil være røgfri, og sikre at nye medarbejdere og unge ikke begynder at ryge på arbejdspladsen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.