Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistenter/-hjælpere til sommerferie- og tilkaldervikariater

Vil du være med til at give vores ældre mulighed for at leve som i eget hjem? Har du din faglige rygsæk pakket og klar? Er du fleksibel og stabil, og har du en god portion humor? Så er det måske lige dig, vi mangler.

Ældrecenter Æblehaven søger social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælpere til sommerferievikariater og tilkaldevikariater efter aftale.
 
Sommerferievikariaterne er på 30 timer ugentligt med mulighed for ekstra arbejde. Det er både muligt at blive vikar fra 1. juni til 31. september 2018 og at blive tilkaldevikar, hvor du selv bestemmer, hvornår du vil arbejde.
 
Hvem er vi  
Æblehaven er et registreret Eden plejehjem. Det betyder, at vores fokus er på en hverdag på beboernes præmisser og med respekt for, at vi arbejder i deres hjem. Vi tager udgangspunkt i beboernes ønsker til en god hverdag, hvor der er plads til forskelligheder og forskellige ønsker, rytmer og individuelle behov. 
 
Vi lægger vægt på muligheden for pludselige indskydelser i hverdagen, og vi arbejder kontinuerligt på, at hverdagslivet skal give mening for den enkelte beboer. 
 
På Æblehaven har vi lige nu en hund, tre katte og fugle i udendørs voliere. 
 
Vi har 36 beboere, og vi fungerer som små familier i hvert af vores fire huse med hvert deres særkende. Hvert hus har 9 beboere, og det ene hus har tre aflastningsstuer. Vi lægger vægt på, at hvert hus som udgangspunkt har sit eget personale, som er en naturlig del af familien i huset sammen med beboerne. 
 
Hvem er du   
Vi forventer, at du:  
  • har fokus på hverdagen i huset, samtidig med at du altid har den faglige rygsæk parat, når der er brug for professionel pleje
  • tager udgangspunkt i beboernes ønsker i hverdagen, hvor du naturligt inddrager beboerne      
  • er god til at støtte beboerne i at gøre de ting, som de kan og ønsker      
  • er fleksibel, stabil, tålmodig og rolig med en god portion humor 
  • altid har fokus på at bruge beboernes ressourcer og ser beboernes egne familier, som vigtige samarbejdspartnere i hverdagen   
  • indgår i et anerkendende arbejdsfællesskab med dine kollegaer på tværs af Æblehaven      
  • er god til at finde løsninger på dagligdagens opgaver og udfordringer      
  • har fokus på, at alle hjælper hinanden for at få de bedste muligheder ud af hverdagen. 
Om jobbet  
Du skal kunne fungere i alle vores fire huse og skal kunne tage både dagvagter og aftenvagter, ligesom du må påregne weekendvagt hver anden uge. Du vil få dygtige og erfarne kollegaer, både assistenter og hjælpere, som vil glæde sig til at byde dig velkommen på Æblehaven.
 
Herudover vil du:  
  • få struktureret undervisning i vores omsorgssystem Nexus/FSIII og FMK, som du skal kunne håndtere professionelt i det daglige      
  • få mulighed for sparring af vores egen sygeplejerske i hverdage.
Vi arbejder med udgangspunkt i de personalepolitiske værdier i Assens Kommune, som derfor naturligt præger vores hverdag.  
 
Vi har røgfri politik i Assens Kommune.  
 
Løn og ansættelsesvilkår   
Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at du selv skal indhente straffeattest, inden ansættelse kan finde sted. Dette kan du gøre digitalt med Nem ID på www.borger.dk eller www.politi.dk.    
  
Vil du vide mere  
Har du brug for yderligere oplysninger, eller har du spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte leder Birthe Badstue på tlf. 64 74 76 94.  
 
Ansættelsessamtaler afholdes løbende.
 
Vi glæder os til at høre fra dig.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her