Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistenter i aftenvagt

Plejehjemmet Lergården søger 2 social- og sundhedsassistenter til aftenvagt med ansættelse den 1. april 2018 eller  hurtigst muligt. Stillingerne er på 28 timer/uge.

Lidt om os
Lergården er et plejehjem, som består af 84 lejligheder fordelt på 7 huse. Vi  ligger i et naturskønt område, tæt på motorvejen.  
 
Vi udfordrer traditionelle tankegange, tænker kreativt, afprøver nye metoder og prioriterer udvikling. Vi arbejder rehabiliterende med den hensigt at skabe tid til det væsentlige, nemlig at støtte beboerne bedst muligt og hjælpe med at de lever et godt og aktivt liv. Dagene på Lergården ligner ikke hinanden. Vi vægter aktiviteter, forskellighed og tør udfordre hinanden i vores holdninger og værdier. 
 
Vi tilbyder
Vi tilbyder dig en stilling, hvor du som social- og sundhedsassistent sparrer med dine kollegaer omkring plejen af beboerne samt bidrager til at højne kvaliteten i sygeplejen. Du får mulighed for at arbejde i et flerfagligt miljø bestående af både social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter og sygeplejersker.

Vi forventer, at du
  • er uddannet social- og sundhedsassistent
  • understøtter den rehabiliterende tilgang samt bidrager til at støtte og hjælpe beboerne til at leve et godt og aktivt liv
  • kan lide at samarbejde med flere forskellige faggrupper. 
  • kan lide at blive udfordret fagligt af både beboere og kollegaer. 
  • ser en udfordring i at reflektere over det kendte for at afprøve nye arbejdsmetoder 
Vi er løbende i gang med kvalitetssikring og kompetenceudvikling.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem KL og FOA og sker efter principperne i Lokal Løn. Vi gør opmærksom på, at der forud for ansættelsen vil blive indhentet straffeattest, og ansættelse er betinget af, at den er tilfredsstillende.

Der gøres opmærksom på, at alle plejehjem i Aabenraa Kommune er røgfrie områder.

Yderligere oplysninger
Du kan få yderligere oplysninger hos driftsleder Jeanette Lagoni, tlf. 7376 6401 eller driftsleder Betina S. Schrøder, tlf. 7376 6402.
 
Ansøgning
Ansøgningsfristen den 19. februar 2018. Send din ansøgning via linket.

Ansættelsessamtaler afholdes på Plejehjemmet Lergården umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her