Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistenter i aftenvagt til Hjemmeplejen Kjellerup vest

Træt af for mange weekendvagter ? Her skal du kun arbejde hver 4. weekend.

Hjemmeplejen Kjellerup vest søger 2 dygtige og pålidelige Social-og sundhedsassistenter til ren aftenvagt på ca. 21 timer, eller blandede vagter på op til 32 timer. Begge stillingerne indeholder weekendvagt hver 4 uge.
Opstart gerne snarest mulig, da vi har fået markant borgertilgang.
I aftenvagt måtte vi midlertidigt udvide vores normalt 6 ruter til 7, pga. flere opgaver. Der arbejder vi i 2 teams, men de overlapper hinanden geografisk, og det forventes at man også hjælper hinanden på tværs af teamene.

I dagvagt har vi i øjeblikket 20 ruter + 2 elever, også her opdelt i 2 teams.

I sektionen for ”borgere i eget hjem” sker der rigtig meget nu og i den kommende tid, hvor vores kerneopgave er ”at støtte borgerne i at leve et så selvstændigt liv som muligt, så længe som muligt”.
Dette indebærer meget mere fokus på rehabilitering i det daglige, implementering af skærmbesøg i større grad, mere fokus på faglighed hos den enkelte samt det tværfaglige samarbejde.
Samtidig må vi ikke glemme, at det stadigvæk er vores opgave at se borgernes behov for omsorg. Det gælder om at være dynamisk og se borgeren hvor borgeren er, og hvad borgerens ressourcer er.

Din primære motivationskilde skal være at se meningen med vores nye kerneopgave, og i fællesskab med dine kollegaer udvikle fagligheden i den retning.
Som Social-og sundhedsassistent er du den, der har overblik, og kan prioritere dine opgaver ved behov for akut tilsyn, samt være en god sparringspartner for dine kollegaer.
Desuden vægter jeg, som leder, arbejdsmiljøarbejdet højt, og det forventes, at du aktivt deltager i vores interne arbejdsmiljømøder 2x årligt, hvor medarbejderne selv arbejder med de emner, der rører sig, og er med til at skabe et godt arbejdsmiljø i både dagavagt og aftenvagt. Derudover har vi omsorgsmøder uden dagsorden, hvor der er skabt rum til at medarbejderne kan snakke med hinanden og med lederen om aktuelle udfordringer, trivsel, forslag til forbedringer, m.m.

TR, AMIR og jeg mødes regelmæssig til TRIO-møde, hvor vi drøfter arbejdsmiljøet, og aftaler de nødvendige tiltag ved behov. Derudover arbejder vi også tæt sammen i det daglige, og drøfter hvad der rører sig.

Lyder det lige som et job for dig? Så se filmen her og få et endnu bedre indblik i at være social- og sundhedsassistent hos os.
 
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse. Arbejder du som primær aftenvagt (min. 65% af det samlede timeantal), får du udover det almindelige ulempetillæg også et fast årligt tillæg på 5600kr.

Det forventes at du har kørekort til bil.

Yderligere information:
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte lokalleder Christina Elbers Andersen på: telefon: 21704737 eller mail: Christinaelbers.andersen@silkeborg.dk

Ansøgningsfrist torsdag den 20. maj 2021. Ansættelsessamtaler forventes afholdt løbende og stillingerne besættes, når der er et match mellem kandidaterne og os.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online.
Klik på Ansøg. Vedhæft din ansøgning og relevante bilag.
 
Når vi ansætter personale inden for sundheds- og omsorgsområdet, er det en betingelse, at den person vi ønsker at ansætte, kan fremvise en tilfredsstillende privat straffeattest


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.