Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistenter i dagvagt eller aftenvagt

Hjemmeplejen Distrikt Alssund, Sønderborg

 

Søg jobbet der giver mening og hvor du kan gøre en forskel, som social- og sundhedsassistent i den kommunale hjemmepleje, Distrikt Alssund, Sønderborg Kommune.

 

Hjemmeplejen Distrikt Alssund, Kongevej 19, 6400 Sønderborg søger snarest social- og sundhedsassistenter i faste stillinger i dagvagt eller aftenvagt. Den ugentlige arbejdstid aftaler vi med dig.


I Distrikt Alssund er vi 110 ansatte fordelt på 2 klassiske hjemmeplejegrupper, 1 aftenvagtgruppe, 1 fremskudt rehabiliteringsteam, 1 rengøringsteam og 1 administrationsteam.

Vi arbejder tæt sammen med Sygeplejen og Misbrugscenteret, som vi deler hus med. Fra den 5. oktober deler vi også hus med distrikt By, socialpsykiatrien.
 

Du kommer til at arbejde med helhedspleje i borgerens hjem, hvor vi tager afsæt i de personalepolitiske værdier: Engagement, Dialog, Samarbejde og Anerkendelse, såvel i mødet med borgere, de pårørende, som i det kollegiale fællesskab. Vores kerneopgave defineres: Et værdigt liv – hvor dit potentiale er i spil.

 

Vi har et godt og tæt samarbejde med Sygeplejen og Misbrugscenteret, hvor der er mulighed for at bruge hinandens kompetencer og få sparring på faglige udfordringer.
I plejegrupperne er der Tidlig opsporingsmøder 3 gange om ugen. Ved Tidlig opsporing reagerer vi tidligt på ændringer i habitualtilstanden hos borgerne og forebygger dermed forværring og indlæggelser. Sygeplejen deltager i disse møder.
Vi har løbende kompetenceudvikling for SSA, hvor Sygeplejen underviser i for eksempel sårpleje, diabetes, ernæringsscreening (EVS). Der er SSA møder hver 8. uge og indholdet planlægges ud fra jeres behov for kompetenceudvikling. Som nyansat SSA i distrikt Alssund tilbyder vi i løbet af den 14 dages introduktionsperiode en dag sammen med en sygeplejerske.

 

Dine faglige kompetencer kommer i spil i komplekse borgerforløb hos borgere med for eksempel kroniske og psykiske lidelser, borgere med demens eller terminale plejeforløb og vil som regel være i tæt samspil med Sygeplejen.
 

Du kommer også til at arbejde med uddelegerede sundhedslovsydelser f.eks. medicindispensering, insulingivning og sårpleje. Der er assistenttasker til rådighed med elektronisk BT-apparat, øretermometer, SAT-måler m.m.

 

Der dokumenteres i Fælles Sprog 3 via håndholdt PDA, tablets og bærbar pc.

 

Der er også løbende muligheder for at søge funktioner såsom praktikvejleder, demensvejleder eller dokumentationsvejleder.   

 

Transporten foregår enten i tjenestebil, på el-cykel eller knallert/scooter.

 

Vi er en spændende og attraktiv arbejdsplads med borgeren i centrum og hvor vi sammen skaber et værdigt liv for borgeren med vedkommendes potentiale i spil.
 

Du skal have kørekort, fremvise straffeattest og være fleksibel, positiv og engageret i opgaveløsningen.

 

Løn og ansættelsesvilkår ifølge overenskomst mellem Kommunernes Landsforening og FOA – Fag og Arbejde.

 

Yderligere oplysninger fås ved direkte henvendelse til daglige ledere:
Daglig leder for aftenvagten Lotte Antonsen, tlf.:27 90 62 82

Daglig ledere for den klassiske hjemmepleje

Karina Petersen, tlf.: 27 90 59 34

Martin Holmgaard, tlf.: 27 90 59 38
 

 

Send hurtigst muligt en ansøgning, det er dig vi venter på!
 

Ansøgning med relevante bilag, såsom autorisation og cv sendes elektronisk via Ofir.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.