Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistenter med relationelt flair og mod på faglig udvikling til Sølund

Vil du være en del af et stærkt fagligt fællesskab? Trives du i udfordring og udvikling? Og kan du arbejde ud fra borgerens perspektiv? Så er du måske vores nye kollega.

Vi er stolte af vores arbejdsplads
Sølund er Københavns Kommunes musikplejecenter – og her lever beboerne for fuld musik! Vi kan tilbyde dig et hus med udfordring, gode muligheder for uddannelse, ansvar i hverdagen og videreudvikling af din faglighed.

Vi har byens bedste udsigt og ligger ved Søerne i hjertet af København. Vi har 150 beboere fordelt på fem somatiske afdelinger og har et stærkt hold af sygeplejersker, assistenter, hjælpere og pædagoger. 

Vi kender vores professionelle rolle
Sølunds musikprofil, samskabelse med lokalområdet samt et varieret aktivitetstilbud er tydelige profiltræk. De skaber en attraktiv ramme for vores kerneopgave, som er at yde pleje og omsorg for Sølunds beboere af høj faglig og medmenneskelig kvalitet.

Den faglige barre sættes højt, og vi er ikke bange for at teste nye faglige metoder eller arbejdsgange af i hverdagen. Målet med alle indsatser er at forbedre hverdagen og den faglige kvalitet for Sølunds beboere. Som social- og sundhedsassistent skal du være med til at bære og fremme denne udvikling sammen med dine kolleger og din leder i afdelingen.,

Vi inviterer dig med ind i et hårdtarbejdende team. Et team, hvor trivsel og arbejdsglæde er grundmelodien, som alle har adgang til via følelsen af veludført arbejde og af at være på hold sammen og ikke hver for sig.

Vi inviterer dig også til at være en del af et hus, hvor faglig udvikling vægtes højt, faglig sparring er en del af hverdagen og faglige refleksionsmøder på tværs af vagterne er en fast del af vores arbejdsliv.

Vi sætter derfor krav til de enkelte medarbejdere om, at de er fagligt engagerede og viser lyst til at udvikle sig fagligt og menneskeligt. Denne udvikling understøttes bl.a. af kvartalsvise udviklingsaftaler med den enkelte medarbejder, hvor personlige udviklingsmål aftales.

Vores forhåbninger til dig
Du vil som social- og sundhedsassistent have et stort ansvar for beboerne i egen afdeling, men også i resten af huset. Du skal kunne gå forrest, være empatisk, nysgerrig, fagligt velfunderet og kunne vise vejen. Du skal til enhver tid understøtte borgerens mulighed for at leve livet for fuld musik.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingerne er overvejende dagvagt og på 32-37 timer ugentligt med weekendvagt hver 3. weekend. Der vil være tre aftenvagter på seks uger. 
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.
Tiltrædelse den 1. april 2021 eller efter aftale.

Mere information
Du er velkommen til at ringe til afdelingsleder Tine Krintel på 2365 2470 for at høre mere om stillingerne. Se mere på https://soelund.kk.dk/

Søg via nedenstående link senest torsdag den 25. februar 2021 

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, sosu-assistent eller sosu-hjælper, har du derudover fra 1. september 2020 ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det.
Se mere om os på vores-hverdag.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.