Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistenter og Social- og sundhedshjælpere som springere

Springer betyder at du ikke knyttes til en fast afdeling, men arbejder hvor der er behov for det i en af vores 5 afdelinger. Kan du lide en uforudsigelig hverdag hvor du skal samarbejde med mange mennesker er dette jobbet for dig.
 
Plejecenter Toftehaven har 5 afdelinger med i alt 59 plejeboliger. Vi ligger centralt i Ballerup. Læs evt. mere om os på www.ballerup.dk/toftehaven
 
VI SØGER
Dygtige og stabile social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælpere der vil arbejde 32/28 timer om ugen og hver 2. weekend.  Enten dag eller aften, men også mulighed for blandede vagter. I Toftehaven er der ansat flere forskellige faggrupper og vi har sygeplejersker på vagt hele døgnet. Beboernes trivsel og det der er vigtigst for den enkelte er vores omdrejningspunkt.
Stillingerne ønskes besat snarest. 
 
VI TILBYDER

  • Kurser, personalemøder, MUS samtaler og lign på samme vilkår som øvrige medarbejdere
  • God introduktion til jobbet
  • En arbejdsplads i udvikling
  • Selvstændigt og afvekslende arbejde
  • Imødekommende kollegaer, beboer og pårørende
 
VI FORVENTER
  • Du har en venlig og høflig omgangstone
  • Du kan arbejde rehabiliterende i forhold til beboerens behov og mål
  • Du vil være med til at skabe gode stunder sammen med beboerne
  • Du er fleksibel og kan arbejde sammen med mange forskellige mennesker
 
LØN OG ANSÆTTELSESVILKÅR:
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principperne om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.
 
YDERLIGERE INFORMATION
Du er velkommen til at ringe og høre mere om stillingen hos Afdelingssygeplejerske Berit Weisenfeld på telefon 4477 3162 eller Afdelingssygeplejerske Martin Ørtoft Laurent på telefon 4477 3135. Du er også velkommen til at aftale tid for et uformelt besøg. Adressen er Nygårdsvej 35, 2750 Ballerup.
 
 ANSØGNINGSFRIST: 15. FEBRUAR 2018
Samtalerne vil finde sted onsdag d. 21. februar 2018.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.

Ballerup Kommune

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her