Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælpere til afløsning på Toftebo-Centret i Hammerum.

Vi søger både afløsere til sommerferien samt løbende afløsning i weekenderne samt i dag- og aftenvagt.

Toftebo-Centret er beliggende i Hammerum ved Herning, består af 55 plejeboliger fordelt på 3 boenheder, hvoraf 5 lejligheder er midlertidige pladser og 3 er ægtepar lejligheder.
Den ene boenhed er et særligt tilbud til 10 borgere med demens, som er visiteret til skærmet plejebolig. Heraf er den ene lejlighed en midlertidig plads.
Derudover er der tilknyttet 10 ældreboliger, der ligger i tæt tilknytning til Toftebo-Centret, og personalet på Toftebo-Centret varetager alle plejeopgaver der er visiteret til disse beboere.
I alt har vi 65 lejligheder.

Kerneopgaven på Toftebo-Centret: ”Vi møder borgeren med faglighed, værdighed og engagement, så Toftebo er et godt sted at komme, bo og være”

Toftebo-Centret kan tilbyde dig:

  • mulighed for indflydelse og medinddragelse i udviklingsarbejdet der pågår på plejecentret
  • tværfagligt samarbejde og sparring
  • synlig ledelse
  • mulighed for at arbejde med mange forskellige opgaver hos vores beboere i almindelig plejeboliger, midlertidige ophold, skærmet afsnit og i ældreboliger
  • ansættelse på en attraktiv arbejdsplads hvor vi respekterer hinandens forskelligheder og hvor hverdagen er præget af faglighed, kvalitet, humor og åbenhed.

Vi forventer at du:
  • er faglig kompetent og kan arbejde selvstændigt, og i et tæt samarbejde med dine kollegaer og samarbejdspartnere internt og eksternt.
  • er stabil og kan agere i en til tider uforudsigelig nattevagt hvor udfordringerne skal løses med faglig sikkerhed og høj kompetence.
  • har bred klinisk erfaring som social- og sundhedsassistent, er omstillingsparat og fleksibel i forhold til de arbejdsopgaver der er, og samtidig stræber efter at opnå den bedst mulige oplevelse for borgeren.
  • har gode kommunikative evner, både mundtligt og skriftligt, og er erfaren i brugen af dokumentationssystemet CARE og FMK.
  • er en aktiv del af at skabe og udvikle et godt arbejdsmiljø, også om natten.

Tiltrædelsesdato:
Efter aftale.

Løn- og ansættelsesvilkår
i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist
Mandag den 24. april 2018 kl. 9:00

For yderligere oplysninger er du meget velkommen til at rette henvendelse til Gitte Rasmussen på tlf. 41 16 17 26 eller pr. mail: gitte.rasmussen@herning.dk.

Vi opfordrer til, at stillingen søges elektronisk

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her