Social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælpere til afløsning på Toftebo-Centret i Hammerum.

Vi søger både afløsere til sommerferien samt løbende afløsning i weekenderne samt i dag- og aftenvagt.

Toftebo-Centret er beliggende i Hammerum ved Herning, består af 55 plejeboliger fordelt på 3 boenheder, hvoraf 5 lejligheder er midlertidige pladser og 3 er ægtepar lejligheder.
Den ene boenhed er et særligt tilbud til 10 borgere med demens, som er visiteret til skærmet plejebolig. Heraf er den ene lejlighed en midlertidig plads.
Derudover er der tilknyttet 10 ældreboliger, der ligger i tæt tilknytning til Toftebo-Centret, og personalet på Toftebo-Centret varetager alle plejeopgaver der er visiteret til disse beboere.
I alt har vi 65 lejligheder.

Kerneopgaven på Toftebo-Centret: ”Vi møder borgeren med faglighed, værdighed og engagement, så Toftebo er et godt sted at komme, bo og være”

Toftebo-Centret kan tilbyde dig:

  • mulighed for indflydelse og medinddragelse i udviklingsarbejdet der pågår på plejecentret
  • tværfagligt samarbejde og sparring
  • synlig ledelse
  • mulighed for at arbejde med mange forskellige opgaver hos vores beboere i almindelig plejeboliger, midlertidige ophold, skærmet afsnit og i ældreboliger
  • ansættelse på en attraktiv arbejdsplads hvor vi respekterer hinandens forskelligheder og hvor hverdagen er præget af faglighed, kvalitet, humor og åbenhed.

Vi forventer at du:
  • er faglig kompetent og kan arbejde selvstændigt, og i et tæt samarbejde med dine kollegaer og samarbejdspartnere internt og eksternt.
  • er stabil og kan agere i en til tider uforudsigelig nattevagt hvor udfordringerne skal løses med faglig sikkerhed og høj kompetence.
  • har bred klinisk erfaring som social- og sundhedsassistent, er omstillingsparat og fleksibel i forhold til de arbejdsopgaver der er, og samtidig stræber efter at opnå den bedst mulige oplevelse for borgeren.
  • har gode kommunikative evner, både mundtligt og skriftligt, og er erfaren i brugen af dokumentationssystemet CARE og FMK.
  • er en aktiv del af at skabe og udvikle et godt arbejdsmiljø, også om natten.

Tiltrædelsesdato:
Efter aftale.

Løn- og ansættelsesvilkår
i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist
Mandag den 24. april 2018 kl. 9:00

For yderligere oplysninger er du meget velkommen til at rette henvendelse til Gitte Rasmussen på tlf. 41 16 17 26 eller pr. mail: gitte.rasmussen@herning.dk.

Vi opfordrer til, at stillingen søges elektronisk

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Social- og sundhedsassistent til Hjemmeplejen i Herning Midtby

Herning Kommune

Herning
Hjemmeplejen i Område Øst, Herning midtby og Gjellerup Hammerum søger en social- og sundhedsassistent primær i dagvagt pr. 1. juni 2018 eller efter aftale. Enkelte aftenvagter kan forekomme. Stillingen er på gns. 32 timer pr. uge med 2 weekendvagter...
Indrykket:4. april 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Er du vores nye social- og sundhedsassistent i Hjemmeplejen i midtbyen område øst 1

Herning Kommune

Herning
Hjemmeplejen i Område Øst 1 i Herning midtby søger dygtig og engageret social- og sundhedsassistent til dagvagt og indimellem også aftenvagter ved behov. Stillingen er en fast stilling pr. 01.06.2018 eller efter aftale. Stillingen er på 32 timer pr....
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:25. april 2018

Planlægger/ Social- og sundhedsassistent

Hjemmepleje- og Hverdagsrehabilitering - Distrikt Karup

Da en af vores dygtige planlægger ønsker at prøve nye udfordringer, søger vi en ny planlægger med social- og sundhedsuddannelsen som baggrund til hjemmeplejen i Karup Frederiks. Stillingen er på 24 37 timer pr. uge i dagvagt og ønskes besat pr. 1. j...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:22. april 2018

Social- og sundhedsassistenter/hjælpere - Det er netop dig og dine kompetencer, som vi står og mangler!

Herning Kommune

Herning
Det er netop dig og dine kompetencer, som vi står og mangler! Vi søger friske social- og sundhedsassistenter hjælpere til Stillinger i dagvagt Stillinger i aftenvagt Stillinger i blandende vagter (dag aften)Timetal efter aftale. Der er vagt hver 2. ...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:15. maj 2018

Social- og sundhedsassistent, fast nattevagt, på Toftebo-Centret i Hammerum

Herning Kommune

Herning
Toftebo-Centret, Hammerum søger dygtig og stabil social- og sundhedsassistent til fast nattevagts stilling.Ugentlig timetal på 30 timer med 7 nattevagter i den ene uge og 7 dage fri efterfølgende. På Toftebo-Centret er der altid 2 personaler i vagt ...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:26. april 2018