Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælpere til Hjemmeplejen Indre By/Østerbro

Er du teamplayer, åben og kommunikativ, og vil du være med til at gøre en forskel med et stærkt personligt og fagligt grundlag, så er du vores nye kollega. 

Hjemmeplejen Indre By/Østerbro (IBØ) søger åbensindede, kompetente og fagligt velfunderede social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælpere til faste stillinger. Vi søger også tilkaldevikarer til weekendvagter. 

Hjemmeplejen IBØ er en arbejdsplads med cirka 400 medarbejdere fordelt på social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter, sygeplejersker, kvalitetssygeplejersker, faglige ledere, farmaceut samt en administrativ stab. Dette giver stor mulighed for at indhente ekspertviden om kompleksiteter og stor mulighed for at samarbejde på tværs af faggrænser. 

Vi startede med en ny organisering i bæredygtig hjemmepleje den 1. september 2019. Som gruppe indgår vi i en trio med fokus på borgeren i tæt samarbejde mellem to servicelovsgrupper og en sundhedslovsgruppe. 

Hjemmeplejen er en virksomhed i konstant udvikling med mange nye faglige tiltag. 
Vores social- og sundhedspersonale er i fuld gang med en faglig videreuddannelse, derfor mangler vi nye kolleger, som vil være en del af en meget engageret, fagligt kompetent medarbejdergruppe. 

Vi ser på vores praksis med kritiske øjne, for derved at skabe trivsel for borgeren såvel som for medarbejderen. Vi ser faglig sparring, vidensdeling og udvikling af kompetencer, som led i at styrke indsatsen og derved det produkt, som borgeren skal modtage. 

Vores social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælpere arbejder i et bredt felt inden for kvalitetssikring og afhjælpning af de mest komplekse problematikker. De søger at nedbringe kompleksiteten hos den enkelte borger gennem en målrettet indsats, hvor der bevidst arbejdes med den pædagogiske tilgang samt med en rehabiliterende tanke.  

Vi arbejder helhedsorienteret og i samarbejde med hinanden i gruppen, således at fagligheden opnår sit fulde potentiale. Vi løser sygeplejedelegerede opgaver i samarbejde med sygeplejerskerne, når borgeren er i et stabilt forløb. I et tæt samarbejde søger vi at se muligheden hos den enkelte borger. 

Finder du værdi i at arbejde helhedsorienteret? 
Vi søger medarbejdere, som er uddannet social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper med interesse for kompleksiteten i det nære sundhedsvæsen. Derudover finder du værdi i at arbejde helhedsorienteret, med faglig entusiasme og med lyst til at udvikle dig. 

Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til styringssystemet CURA. 

Ansættelsesforhold 
Arbejdstiden for de faste stillinger er fra 7-37 timer om ugen i dagvagt, med weekendvagt hver 2.-3. uge. Løn og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst og efter principperne i Ny Løn. 

Mere information 
Du er velkommen til at kontakte gruppeleder Ann Schjødt og gruppeleder Mette Graakjær på 3530 3030. 

Upload venligst eksamensbevis sammen med din ansøgning og CV.        

Søg via nedenstående link senest søndag den 18. oktober 2020 

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen 
Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, sosu-assistent eller sosu-hjælper, har du derudover fra 1. september 2020 ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om os på vores-hverdag.dk.  


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.