Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistenter til afsnit SL3, Psykiatrien Vest, Psykiatrisygehuset Slagelse

Social- og sundhedsassistenter til Psykiatrien Slagelse - Nyåbnet 17-sengs intensivt sengeafsnit.

Vil du være en del af en moderne psykiatriorganisation, der har ambitioner om høj faglig kvalitet og sammenhængende patientforløb? Vil du arbejde med recoveryorienteret psykiatri? Psykiatrien i Slagelse skal sætte et helt nyt team . Vi synes selv, vi tilbyder drømmejobbet, og vi håber, du vil være med til at udvikle vores afsnit!

På udkig efter moderne psykiatri med et stærk fagligt miljø?

Du har lyst til at bidrage, og gennem respekt og dialog vil du være med i udviklingen af afsnittet.

Vi arbejder med udviklingen af en recoveryorienteret psykiatri med brugerinddragelse på alle niveauer og sammenhæng i alle patientforløb. En psykiatri hvor patienterne gerne vil modtage behandling, og medarbejderne gerne vil arbejde.

Som social- og sundhedsassistent er du med til at understøtte et behandlingsmiljø, som giver mulighed for at skabe gode relationer. Du prioriterer derfor dialog og samarbejde med patienter og pårørende.

Ambitioner om høj faglighed?

Du arbejder bedst på tværs, tænker tværfagligt og ikke mindst sygeplejefagligt. Du skal være med til at skabe sammenhæng i patientforløb og være en aktiv medspiller i indsatsen for nedbringelse af tvang i psykiatrien.

Du arbejder sammen med patienterne i et miljø, hvor håb og muligheder er i fokus. Dine handlinger sker på basis af patienternes individuelle behov og ud fra koordinerede og fagligt funderede hensyn - ikke ud fra firkantede regler.

Du får en særlig opgave i at sikre at patienterne deltager i aktiviteter der understøtter behandlingen.

Du får en arbejdsplads med engagerede kollegaer, god mulighed for indflydelse på egne opgaver og rig mulighed for at påvirke teamets arbejde med gode ideer. Ofte hørt sige: ”God idé! Har vi noget, du kan bruge? Hvis ikke det giver mening for dig, er det ikke vigtigt”. Du har fokus på et godt arbejdsmiljø med nærvær og arbejdsglæde.

Afsnittet har 17 senge. Derudover er der i Psykiatrien Vest tre sengeafsnit, en psykiatrisk modtageafdeling, to psykiatriske klinikker samt seks distriktspsykiatriske ambulatorier fordelt på geografierne Slagelse, Sorø, Ringsted, Kalundborg, Holbæk og Nykøbing Sj.

Vi har en mindre forskningsenhed og en igangværende proces om udvidelse et professorat. Psykiatrien Vest deltager i en række udviklingsprojekter med vores kommuner.

Vi vægter samarbejde med patientforeninger, kommuner, de øvrige psykiatrier, almen praksis og de somatiske hospitaler højt.

Psykiatrien Vest arbejder målrettet på at etablere en psykiatri, hvor brugerinddragelse præget af høj faglighed, etik, sammenhæng i patientforløb, samarbejde og relationer kommer helt naturligt.

Dine kvalifikationer

Gerne erfaring med det psykiatriske speciale.

Kom gerne på besøg

Du er meget velkommen til at komme på et uforpligtende besøg, eller du kan ringe og høre nærmere hos fungerende ledende oversygeplejerske Poul Erik Ravnsmed, 29 27 12 66, ledende overlæge med koordinerende funktion Kristen Kistrup, 30 57 44 72 eller hos ledende overlæge Birgitte Welcher, 93 57 00 83 .

Læs mere om Psykiatrien på Region Sjællands hjemmeside.

Løn og ansættelsesforhold

Stillingerne er på både deltid og fuldtid.

Løn efter gældende overenskomst. Der er selvfølgelig også mulighed for deltagelse i kurser, konferencer og efteruddannelser efter behov. Vi vægter at såfremt du ikke har det, får kursus i medicinkompetence.

Ønsker du stillings- og funktionsbeskrivelse, kan du sende en mail til psykiatrien@regionsjaelland.dk.

Send din ansøgning

Send gerne din ansøgning i dag – vi ansætter løbende og du vil høre fra os senest 14 dage efter vi har modtaget din ansøgning.

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager den psykiatriske forsknings-, uddannelses- og akutforpligtelse i Region Sjælland. Vi udvikler og formidler løbende en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere.

Med ibrugtagning af det nye psykiatrisygehus i Slagelse i 2015 har Psykiatrien samlet sengeafsnit og specialiserede funktioner tre steder: Slagelse, Roskilde og Vordingborg. De ambulante enheder er placeret i de større byer i regionen.

Psykiatrisygehuset i Slagelse er et af Europas største og mest moderne sygehuse. I byggeriet er inddraget banebrydende elementer indenfor arkitektur, brugen af lys samt kunst og natur, der også har behandlingsmæssig betydning. 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Social- og sundhedsassistent til fast aftenvagt

Røde Kors Hjemmet (II) i Sorø

Røde Kors Hjemmet i Sorø Social- og sundhedsassistent til fast aftenvagt start den 1. december 2018 eller efter aftale Vil du arbejde med afsæt i visionen: Det gode liv Vi er en organisation i udvikling, hvor du har mulighed for at sætte dit præg. V...
Indrykket:25. oktober 2018
Udløbsdato:28. november 2018

Sundhedsfagligt personale

Slagelse Kommune

Blomstergården søger sundhedsfagligt personaleVi øger bemandingen af terapeuter og plejepersonale ved de midlertidige pladser.Ældreministeriet har bevilliget puljemidler til bedre bemanding i ældreplejen i 2019.Målet med puljemidlerne er fokus på re...
Indrykket:5. november 2018
Udløbsdato:21. november 2018

Social- og sundhedsassistent til Hjemmet ved Noret

Slagelse Kommune

Er du den som har lyst til at være vores nye kollega som i samarbejde med engagerede, dygtige og modige medarbejdere, vil yde støtte, pleje og omsorg for vores beboere? Har du mod på at indgå i nære relationer, arbejde i beboernes hjem, kan rumme og...
Indrykket:9. november 2018
Udløbsdato:23. november 2018

Social- og sundhedsassistent i aftenvagt - Smedegade plejecenter

Slagelse Kommune

Slagelse
Beboerne på Smedegade plejecenter mangler en engageret og faglig dygtig social- og sundhedsassistent til fast aftenvagt 28 timer ugentligt pr. 1. januar 2019Vi arbejder ud fra den enkeltes livshistorie og støtter borgeren i dennes opfattelse af hvad...
Indrykket:12. november 2018
Udløbsdato:23. november 2018

Social- og sundhedsassistent til Smedegade plejecenter

Slagelse Kommune

Slagelse
Beboerne på Smedegade plejecenter mangler en engageret og faglig dygtig social- og sundhedsassistent 32-37 timer ugentligt pr. 1. januar 2019De har brug for netop dig, til at hjælpe dem med at udfolde det levede liv og her ud fra planlægge den pleje...
Indrykket:12. november 2018
Udløbsdato:23. november 2018