Social og sundhedsassistenter til dagvagt, gr. 03

Hjemmeplejen

Vi mangler dig og dine kompetencer som social- og sundhedsassistent med et skarpt øje!

Vi søger nye kolleger primært til dagvagt (35-37 timer)

Hjemmepleje i Helsingør Kommune stræber efter fortsat at være bedst til plejen hos vores borgere.

Vi har øget tilgang af komplekse opgaver fra sekundær sektor, og har derfor brug for faglige dygtige social- og sundhedsassistenter. Du vil få mulighed for, at præge din egen hverdag i et alsidigt og fagligt udfordrende arbejde med helhedspleje og sygepleje til Vores borgere.
Vi er en velfungerende tværfaglig Hjemmeplejegruppe, hvor opgaver, humør og interesse for hinanden giver en, til tider travl hverdag med mange forskelligartede opgaver og udfordringer.
Du kommer til at indgå i en faglig og kvalitetsbevidst gruppe, hvor der er mulighed for sparring med borger i fokus. Vi lægger vægt på et godt tværfagligt og sammenhængende samarbejde i et positivt arbejdsmiljø, som vi forventer du deltager aktivt i dette.
Hos os er vi sammen om at sikre udviklingen af Hjemmeplejen. Faglig kompetenceudvikling er derfor et naturligt fokusområde – så, har du specielle ønsker for udvikling til en fremadrettet karriere, hører vi meget gerne om dette. Desuden indgår vi i et aktivt læringsmiljø med uddannelse af SOPU elever og Sygeplejestuderende.
Vi samler på gode kollegaer, og er derfor åbne over for dine eventuelle ønsker for arbejdstilrettelæggelse i forhold til vejledende rul og antal timer. Det sædvanlige vejledende rul hos os er, at vores social- og sundhedsassistenter har fri 2 weekender i træk.
Hjemmepleje i Helsingør Kommune drives af en ledelse der tager ansvar for kerneopgaven, og vedvarende stræber efter at fremme kerneopgaven med borger er i fokus, samt sikre et godt arbejdsmiljø i hverdagen. Vi er på vej i en ny struktur hvor vi sammenlægger Hjemmeplejen på en location.
Vigtigst af alt så er barren hos os i Hjemmeplejen Helsingør Kommunen sat på højeste niveau hvad angår faglighed og professionalisme.

Hvis du har spørgsmål eller har lyst til at komme forbi, er du velkommen til at ringe til enten distriktsleder Mette Bjerre-Christensen 25311365.
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende FOA overenskomst.
Ansøgningsfrist:
Mandag 30. april 2018
Ansættelsessamtaler:
Afholdes i uge 23

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Social og sundhedsassistent til aftenvagt

Helsingør Kommune

Hjemmeplejen Vi søger social- og sundhedsassistent til vores aftenvagt Hjemmeplejen i Helsingør gruppe 08 Gruppe 08, der holder til på Vapnagård, Folehaven 18 i Helsingør, søger ny kollega til et fast rul i aftenvagt. Vi søger en kollega der ønsker ...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:13. maj 2018

Social og sundhedsassistenter til Hjemmeplejen, gr. 01

Helsingør Kommune

Til dag og aften Gr. 01 Hornbæk, søger Social, - og sundhedsassistent til dagvagt og aftenvagts stilling. Vi byder dig hjerteligt velkommen til gruppe 01 i Hornbæk, hvor sommeren står for døren. Helsingør Hjemmepleje er på vej mod ny struktur, der b...
Indrykket:23. april 2018
Udløbsdato:15. maj 2018

Social- og sundhedsassistenter til Plejecenteret Louiselund

Hørsholm Kommune

Er du social- og sundhedsassistent, og kunne du tænke dig at være med til at yde en indsat på Plejecenteret Louiselund? Så er chancen der nu. På plejecentret har vi boliggrupper for både somatiske plejekrævende beboere og beboere, der lider af en de...
Indrykket:23. april 2018
Udløbsdato:7. maj 2018

Sommer og weekend afløsere til Døgnplejen

Frederikssund Kommune

Er du SSA, SSH eller ufaglært, gerne med erfaring fra hjemmepleje, og kan du bruge et sommervikariat eller et fast weekendarbejde? Måske har du brug for erfaring indenfor faget i forhold til dit videre uddannelsesforløb.I døgnplejen Frederikssund ha...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:13. maj 2018

Vi søger en SSA til Pilebo, der brænder for rehabilitering og komplekse borgerforløb

Fredensborg Kommune

Har du lyst til at arbejde i spændingsfeltet mellem den akutte, komplekse og rehabiliterende pleje? Og vægter du faglighed, engagement og tværfagligt samarbejde højt? Så er det dig vi søger! Pilebo søger en social- og sundhedsassistent til dagvagt p...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:6. maj 2018