Social- og sundhedsassistenter til Døgnplejen

Er du fagligt engageret, brænder du for vores ældre borgere og ser du helhedspleje som en god kvalitet? Så er jobbet som social- og sundhedsassistent i Døgnplejen lige noget for dig.

Som social- og sundhedsassistent i Døgnplejen i Frederikssund, bliver du en del af et tværfagligt team, der samarbejder om vores kerneopgave med fokus på borgerens behov og ressource.
Vi har stor opmærksomhed på rehabilitering, både via forløb, men også som en ny tilgang når vi støtter og hjælper vores ældre borgere.

Social- og sundhedsassistenter arbejder med helhedspleje, med fokus på kvalitet i forløbene og færrest muligt medarbejdere i hjemmene.

Du bliver tilknyttet et distrikt med både social og sundhedshjælpere, social og sundhedsassistenter, terapeuter og sygeplejersker.

Vi søger social- og sundhedsassistenter til Østergården, Frederiksborgvej 8, 3600 Frederikssund.

  • Dagvagt: Stillingen er udelukkende dagvagt med weekendarbejde. Arbejdstiden er fra kl. 7.00- 13.00/15.00. Timetallet taler vi om, men behovet er ca. 32 timer/uge.
  • Der søges ligeledes en SSH til barselsvikariat i dagvagt.
  • Aftenvagt: Stillingen er på 28 timer/uge med weekendvagt hver anden uge

Stillingerne ønskes besat snarest muligt, gerne senest 1. juni 2018. Vi kommer til at holde samtaler løbende, så søg stillingen med det samme hvis vi har fanget din interesse.

Kørekort er en nødvendighed.

Ønsker du at høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte distriktsleder for dagvagten Susanne Torp på tlf. 21 33 48 43 eller distriktsleder for aftenvagten Christina Thanning på tlf. 21 34 95 41.

Ansættelsesforhold
Gældende overenskomst

Tiltrædelse
Snarest muligt, gerne senest 1. juni 2018

Kontakt
Distriktsleder for dagvagten Susanne Torp på tlf. 21 33 48 43 eller distriktsleder for aftenvagten Christina Thanning på tlf. 21 34 95 41

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Social- og sundhedsassistenter til dagvagt

Hillerød Kommune

Social- og sundhedsassistenter til dagvagt Hillerød Hjemmepleje område By og Skov.Er du glad og smilende, har overblik og er fagligt dygtig, så har du nu mulighed for at søge en stilling som primært dagvagt i Hillerød Hjemmepleje.Vi søger snarest so...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:27. april 2018

Social- og sundhedsassistent søges til gastro-medicinsk sengeafsnit B5/B6 på Nordsjællands Hospital, Frederikssund

Kirurgisk Afdeling

Vi har ambitionerne er du vores nye Social- og sundhedsassistent? I Frederikssund har vi store ambitioner med vores gastromedicinske sengeafsnit, B5 B6, og vi vil rigtig gerne have dig med i udfoldelsen af de ambitioner. Vores sengeafsnit hører unde...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:9. maj 2018

Social- og sundhedsassistent til Psykiatrisk Center Nordsjælland, Helsingør

Psykiatrisk Center Nordsjælland

Afsnit 2712 søger social- og sundhedsassistent Afsnit 2712 er et åbent voksenpsykiatrisk døgnafsnit med 16 sengepladser, og modtager patienter med indlæggelseskrævende psykiatriske lidelser til udredning og behandling. Behandling og pleje tilrettelæ...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Sommer og weekend afløsere til Døgnplejen

Frederikssund Kommune

Er du SSA, SSH eller ufaglært, gerne med erfaring fra hjemmepleje, og kan du bruge et sommervikariat eller et fast weekendarbejde? Måske har du brug for erfaring indenfor faget i forhold til dit videre uddannelsesforløb.I døgnplejen Frederikssund ha...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:13. maj 2018

Vi søger en SSA til Pilebo, der brænder for rehabilitering og komplekse borgerforløb

Fredensborg Kommune

Har du lyst til at arbejde i spændingsfeltet mellem den akutte, komplekse og rehabiliterende pleje? Og vægter du faglighed, engagement og tværfagligt samarbejde højt? Så er det dig vi søger! Pilebo søger en social- og sundhedsassistent til dagvagt p...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:6. maj 2018