Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistenter til Døgnplejen

Er du fagligt engageret, brænder du for vores ældre borgere og ser du helhedspleje som en god kvalitet? Så er jobbet som social- og sundhedsassistent i Døgnplejen lige noget for dig.

Som social- og sundhedsassistent i Døgnplejen i Frederikssund, bliver du en del af et tværfagligt team, der samarbejder om vores kerneopgave med fokus på borgerens behov og ressource.
Vi har stor opmærksomhed på rehabilitering, både via forløb, men også som en ny tilgang når vi støtter og hjælper vores ældre borgere.

Social- og sundhedsassistenter arbejder med helhedspleje, med fokus på kvalitet i forløbene og færrest muligt medarbejdere i hjemmene.

Du bliver tilknyttet et distrikt med både social og sundhedshjælpere, social og sundhedsassistenter, terapeuter og sygeplejersker.

Vi søger social- og sundhedsassistenter til Østergården, Frederiksborgvej 8, 3600 Frederikssund.

  • Dagvagt: Stillingen er udelukkende dagvagt med weekendarbejde. Arbejdstiden er fra kl. 7.00- 13.00/15.00. Timetallet taler vi om, men behovet er ca. 32 timer/uge.
  • Der søges ligeledes en SSH til barselsvikariat i dagvagt.
  • Aftenvagt: Stillingen er på 28 timer/uge med weekendvagt hver anden uge

Stillingerne ønskes besat snarest muligt, gerne senest 1. juni 2018. Vi kommer til at holde samtaler løbende, så søg stillingen med det samme hvis vi har fanget din interesse.

Kørekort er en nødvendighed.

Ønsker du at høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte distriktsleder for dagvagten Susanne Torp på tlf. 21 33 48 43 eller distriktsleder for aftenvagten Christina Thanning på tlf. 21 34 95 41.

Ansættelsesforhold
Gældende overenskomst

Tiltrædelse
Snarest muligt, gerne senest 1. juni 2018

Kontakt
Distriktsleder for dagvagten Susanne Torp på tlf. 21 33 48 43 eller distriktsleder for aftenvagten Christina Thanning på tlf. 21 34 95 41

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her