Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistenter til Egebo

Er du SSA og vil du være med til at skabe ”HJEM og trivsel og opfylde drømme” for beboerne på Egebo ?
 

Så er det lige Dig vi mangler
 
 • 1 SSA 28 t/uge i fortrinsvis aftenvagt med arbejde hver 2. weekend i afdelingen for midlertidige pladser (aftenvagter arbejder 5/2).
 • 1 SSA 22,5 t/uge i fortrinsvis aftenvagt med arbejde hver 2. weekend i afdelingen for midlertidige pladser (aftenvagter arbejder 5/2). Ovenstående stillinger er til besættelse pr. 1/5-20. (Der vil mulighed for ekstratimer).
Plejehjemmet Egebo er et 16 år gammelt plejehjem beliggende i Ejby, Middelfart Kommune. På plejehjemmet bor 27 ældre herlige beboere og derudover har vi et afsnit på 8 midlertidige pladser.

I Middelfart Kommune arbejder vi med at implementere EDEN Alternative, en plejefilosofi som har fokus på at skabe ”et hjem hvor livet leves hele livet” og hvor vi hver dag arbejder på at modvirke ”ensomhed-kedsomhed og hjælpeløshed”. Vi arbejder ud fra en personcentreret omsorg med fokus på øget trivsel via styrkelse af de psykologiske behov (Tom Kittwood). Det betyder at, hos os tænker vi beboernes hjem og trivsel først og dernæst vores arbejdsplads. Som en del af hjem og trivselstanken – er vi fra efteråret 2018 begyndt at tilberede og servere den varme mad til beboerne ude i de enkelte bo-enheder.

Vi har ligeledes været en del af Sundhedsstyrelsens kompetenceudviklingsforløb med Demensrejseholdet, hvor vi har arbejdet med redskaber og metoder til at øge beboernes trivsel – dette er blevet til et fremadrettet fokus på at skabe ”hjem og trivsel” ud fra EDEN tanken.

Vi kan tilbyde:
 • Et spændende og dynamisk arbejdsmiljø i konstant udvikling, hvor vi arbejder rehabiliterende med ”borgeren i centrum” og hvor dagligdagen tilrettelægges ud fra borgerens ressourcer og medbestemmelsesret.
 • Et miljø hvor vi har fokus på borgernes trivsel og hvor vi arbejder med inklusion og tilknytning i forhold til at skabe livskvalitet for den enkelte og for fællesskabet.
 • En arbejdskultur hvor sparring er vigtig i forhold til at udvikle både dine og dine kollegers kompetencer, så vi sammen kan udvikle og højne det faglige niveau.
 • En arbejdsplads hvor vi har fokus på muligheder frem for begrænsninger.
 • Kollegial forståelse for hinanden og hvor samarbejde, hjælpsomhed, åben og ærlig kommunikation er værdier vi værdsætter.
 • En arbejdsplads med højt til loftet og godt humør.
Vi forventer:
 • En fleksibel og engageret medarbejder, der tager ansvar for de opgaver, der hver dag skal løses i samarbejde med borger/pårørende og kolleger.
 • Et menneskesyn hvor værdier som nærvær, respekt og værdighed er i højsæde, og hvor du også har fokus på at skabe de gode relationer til beboerne.
 • At du i dit daglige arbejde skaber rum og mulighed for beboerrettede aktiviteter og hverdagsliv.
 • En tilgang hvor du tager udgangspunkt i beboerens ønsker og behov.
 • En god, respektfuld og empatisk kommunikation overfor andre mennesker.
 • At du er bevidst om at din adfærd overfor andre, er kilden til andres trivsel.
 • At du tager ansvar for fællesskabet og kan bevare roen og overblikket i en til tider hektisk hverdag.

Yderligere oplysninger om stillingerne kan fås hos planlægger Jytte Jørgensen (tlf. 8832 4540) eller plejehjemsleder Marianne Quorning (tlf. 8832 4520).
Løn og ansættelses forhold sker efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist: 15/4-20
Samtaler forventes afholdt i uge 17.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.