Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistenter til Hjemmeplejen Vanløse/Brønshøj/Husum

Genopslag. Vil du være med til at løfte fagligheden i Hjemmeplejen Vanløse/Brønshøj/Husum? 
 
I Hjemmeplejen Vanløse/Brønshøj/Husum tager vi ansvaret for at skabe kvalitet hos vores borgere alvorligt. Vi søger lige nu seks social- og sundhedsassistenter til vores to hjemmeplejegrupper i Vanløse.   
 
For alle stillinger gælder det: En af dine vigtige opgaver bliver at være med til at løfte fagligheden i dit team samt at skabe mening og udvikling på vores fokusområder gennem formidling og sparring. Din tilgang er professionel, og du er i stand til at bruge dine sociale kompetencer i mødet med kolleger, borgere og pårørende.  
 
Hvis du kan svare ja til følgende, hører vi meget gerne fra dig:  
  • Du har solid erfaring som social- og sundhedsassistent og meget gerne erfaring fra hjemmeplejen  
  • Du er selvstændig og har meget gode samarbejdsevner  
  • Ord som helhedspleje, rehabilitering, velfærdsteknologi og tidlig opsporing giver perfekt mening for dig  
Vi vil til gengæld tilbyde dig en arbejdsplads, hvor vi er meget stolte af vores arbejde, og hvor du vil få rig mulighed for at udvikle dig, både personligt og fagligt. Du vil møde en arbejdsplads, som drives af høj arbejdsmoral og fleksibilitet, og vi glæder os til at byde dig velkommen.  
 
Det er et ufravigeligt krav, at du er uddannet social- og sundhedsassistent med gyldig autorisation.  
 
Hvem er vi?
Vi er en moderne organisation med gammeldags værdier. Derfor forventer vi, at du har en høj arbejdsmoral og tager ansvar for dine arbejdsopgaver. Vores ambition er at blive ved med at være en af Danmarks bedste hjemmeplejer, og derfor arbejder vi hele tiden på at blive bedre. Vores borgere, vores kerneopgave, ændrer sig – og vi ændrer os og vores værktøjer for at kunne levere den bedste service. Derfor er vi en organisation i stadig forandring, og vi er ikke blege for at gå nye veje.
 
Ud over dine faglige kvalifikationer ved vi, at du har mange andre kompetencer. Dem forventer vi, at du også bringer i spil for at opnå vores fælles mål.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår  
Alle stillinger er fuldtidsstillinger. Fem af stillingerne er overvejende, men ikke kun, i dagtimerne – en af stillingerne er overvejende, men ikke kun, i aftentimerne. Alle stillinger ønskes besat hurtigst mulig eller den 1. april 2018. Aflønning sker i henhold til gældende overenskomst.  
 
Yderligere oplysninger om stillingerne kan du få ved at kontakte chefsekretær Lise Helms på 3530 2582.  
 
Vi ser frem til at modtage dit CV samt en motiveret ansøgning, som beskriver, hvem du er som social- og sundhedsassistent og menneske, og hvorfor du har lyst til at arbejde hos os.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 21. februar 2018
Vi afholder samtaler i uge 9 og 10. 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her