Social- og sundhedsassistenter til Hjemmeplejen Vanløse/Brønshøj/Husum

Genopslag. Vil du være med til at løfte fagligheden i Hjemmeplejen Vanløse/Brønshøj/Husum? 
 
I Hjemmeplejen Vanløse/Brønshøj/Husum tager vi ansvaret for at skabe kvalitet hos vores borgere alvorligt. Vi søger lige nu seks social- og sundhedsassistenter til vores to hjemmeplejegrupper i Vanløse.   
 
For alle stillinger gælder det: En af dine vigtige opgaver bliver at være med til at løfte fagligheden i dit team samt at skabe mening og udvikling på vores fokusområder gennem formidling og sparring. Din tilgang er professionel, og du er i stand til at bruge dine sociale kompetencer i mødet med kolleger, borgere og pårørende.  
 
Hvis du kan svare ja til følgende, hører vi meget gerne fra dig:  
  • Du har solid erfaring som social- og sundhedsassistent og meget gerne erfaring fra hjemmeplejen  
  • Du er selvstændig og har meget gode samarbejdsevner  
  • Ord som helhedspleje, rehabilitering, velfærdsteknologi og tidlig opsporing giver perfekt mening for dig  
Vi vil til gengæld tilbyde dig en arbejdsplads, hvor vi er meget stolte af vores arbejde, og hvor du vil få rig mulighed for at udvikle dig, både personligt og fagligt. Du vil møde en arbejdsplads, som drives af høj arbejdsmoral og fleksibilitet, og vi glæder os til at byde dig velkommen.  
 
Det er et ufravigeligt krav, at du er uddannet social- og sundhedsassistent med gyldig autorisation.  
 
Hvem er vi?
Vi er en moderne organisation med gammeldags værdier. Derfor forventer vi, at du har en høj arbejdsmoral og tager ansvar for dine arbejdsopgaver. Vores ambition er at blive ved med at være en af Danmarks bedste hjemmeplejer, og derfor arbejder vi hele tiden på at blive bedre. Vores borgere, vores kerneopgave, ændrer sig – og vi ændrer os og vores værktøjer for at kunne levere den bedste service. Derfor er vi en organisation i stadig forandring, og vi er ikke blege for at gå nye veje.
 
Ud over dine faglige kvalifikationer ved vi, at du har mange andre kompetencer. Dem forventer vi, at du også bringer i spil for at opnå vores fælles mål.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår  
Alle stillinger er fuldtidsstillinger. Fem af stillingerne er overvejende, men ikke kun, i dagtimerne – en af stillingerne er overvejende, men ikke kun, i aftentimerne. Alle stillinger ønskes besat hurtigst mulig eller den 1. april 2018. Aflønning sker i henhold til gældende overenskomst.  
 
Yderligere oplysninger om stillingerne kan du få ved at kontakte chefsekretær Lise Helms på 3530 2582.  
 
Vi ser frem til at modtage dit CV samt en motiveret ansøgning, som beskriver, hvem du er som social- og sundhedsassistent og menneske, og hvorfor du har lyst til at arbejde hos os.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 21. februar 2018
Vi afholder samtaler i uge 9 og 10. 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Timelønnet SOSU-assistent

Vikarkorpset

Vikarkorpset på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital søger timelønnet sosu-assistent vikar Vilkår Som vikar i Vikarkorpset, arbejder man på mange forskellige afsnit. Det er derfor nødvendigt at du har en solid og alsidig baggrund, fra hospitalsvæsne...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:27. februar 2018

Afløsere og tilkaldevikarer søges til plejecenter

Ingeborggården

Plejehjemmet Ingeborggården på Frederiksberg søger afløsere og tilkaldevikarer til fast weekendarbejde, sommerferieafløsning og tilkald til akutte vagter. Du har interesse for plejen af ældre beboere med komplekse behov, er positiv og imødekommende ...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Vil du gerne gøre en forskel? - På en arbejdsplads hvor missionen er at give liv til årene.

BETANIAHJEMMET PLEJEHJEM

En af vores medarbejdere går på barsel, og vi mangler derfor en social- og sundhedshjælper eller social - og sundhedsassistent 37 t uge i perioden 1. april 2018 31. marts 2019. Betaniahjemmet er et plejehjem med 60 beboere fordelt på 4 etager. Vi ar...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

To fagstærke sygeplejersker eller social- og sundhedsassistenter til barselvikariat på Plejecenter Sølund

Sølund

Frederiksberg
Elsker du at arbejde med ældre? Er du fagligt stærk, teamorienteret og har du drive og engagement i dit arbejde? Så er det dig vi søger! Musikplejecenter Plejecentret Sølund er et af Københavns Kommunes profilplejehjem med speciale i musik. Vi bruge...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Sygeplejersker eller social- og sundhedsassistenter til Kastanjehusene

Kastanjehusene

Brænder du for kvalitet og ældreplejen? Vil du være med til at sætte kvaliteten på dagsordenen i ældreplejen? Har du mod på at være med til at ændre kulturen på vores plejecenter? Så er det dig, der skal søge stillingen! Kastanjehusene søger to syge...