Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistenter til Kildebakken Plejecenter

Vil du være med til at gøre en forskel for mennesker, der har en demenssygdom?
Vil du gerne være en del af et team, som har et godt tværfagligt samarbejde, hvor vi sætter beboerne og deres familier i centrum?

Hvis ja, så har vi jobbet til dig, hvor du bliver en del af en personalegruppe, der udover at brænde for arbejdet med mennesker med demens, også passer på hinanden og bidrager til det gode arbejdsmiljø gennem god tone og tæt samarbejde.

Vi søger to social-og sundhedsassistenter i fast aftenvagt med et ugentlig timetal på mellem 24 og 30 timer.
Tiltrædelse 1. juni 2021, evt. tidligere.

Kildebakken Plejecenter er et nyere demensplejecenter med i alt 52 boliger fordelt på seks bo enheder og er Haderslev Kommunes specialiserede tilbud til mennesker med svær demens.
Vi arbejder ud fra personcentreret tilgang, hvor vi tager afsæt i menneskets grundlæggende fysiologiske og psykologiske behov, som vi skal komme i møde og anerkende på bedst mulig måde.
Vi er optaget af at gøre os umage for at skabe gode rammer for beboerne med vægt på oplevelse af hjemlighed og tryghed i et miljø med nærvær og glæde i hverdagen. Det er vigtigt for os, at beboerne og deres familier oplever et trygt og respektfuldt samarbejde.

Vi er en arbejdsplads med fokus på at bevare og udvikle vores gode arbejdsmiljø, hvor vi vægter imødekommenhed, hjælpsomhed og ansvarlighed. Vi er en tværfaglig medarbejderstab bestående af social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter, ernæringsassistenter, sygeplejersker, ergoterapeut, rengøringsteam og administrative medarbejdere. Vi uddanner social- og sundhedshjælperelever og social- og sundhedsassistentelever.

Dine kvalifikationer
At arbejde personcentreret med mennesker med svær demens kræver faglig viden og personlig opmærksomhed. Du skal kunne reflektere over både beboernes og dine egne handlinger for at kunne justere omsorgen og behandlingen bedst muligt.
Som social- og sundhedsassistent i aftenvagt får du en central rolle i at være sparringspartner for kollegaer i de særligt komplekse forløb og akutte situationer, dernæst i at vejlede og sidemandsoplære kollegaer i dokumentation, men også i andre relevante sygeplejefaglige emner som f.eks. medicinhåndtering.

Vi søger kollegaer, som:

  • Er uddannet social-og sundhedsassistent
  • Har fokus på kerneopgaven med beboerne i centrum og som bidrager til, at beboerne oplever en så meningsfuld hverdag som muligt
  • Er nærværende, empatisk, udstråler ro og bidrager med en åben, positiv og motiverende adfærd
  • Tager ansvar, kan planlægge og prioritere i tæt samarbejde med kollegaer
  • Er gode til at samarbejde i en dialogbaseret tilgang i et tæt teamsamarbejde og som gerne involverer sig i at sikre og udvikle på det gode samarbejde.
Vi tilbyder:
  • Introduktion og individuel oplæring
  • Gode og engagerede kollegaer, som har fokus på faglighed og det gode samarbejde
  • En spændende arbejdsplads med afvekslende og meningsfyldt arbejde.
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
Ansættelse er betinget af, at der kan fremvises en acceptabel straffeattest.

Yderligere oplysninger
Få mere at vide om stillingerne hos leder Kirsten Raun Østergaard, telefon 74 34 70 50 eller hos teamleder Else Clausen, telefon 74 34 70 57.

Ansøgningsfrist:
Send din ansøgning, CV og bilag senest den 26. april 2021 kl. 8.00.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 28. april 2021.

Om Haderslev Kommune:
Haderslev Kommune er en værdibaseret organisation.

Vores fælles værdier – ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel – er afsæt for både ledelse og samarbejde, og der er fleksibilitet og frihed til forskel, når vi løser vores kerneopgave.

Haderslev Kommune har røgfri arbejdstid. Medarbejdernes sundhed er i fokus og med røgfri arbejdstid vil vi beskytte medarbejdere mod tobaksrøg i arbejdsmiljøet, støtte medarbejdere, der gerne vil være røgfri, og sikre at nye medarbejdere og unge ikke begynder at ryge på arbejdspladsen.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.