Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistenter til Rehabiliteringsteamet Bornholm

Rehabiliteringsteamet søger modige social- og sundhedsassistenter, der har lyst til at give borgerne de bedste muligheder for at komme godt videre i deres liv.

Vi har 1 fast stilling og et begivenhedsbestemt vikariat ledig.

Vi søger dig, der har lyst til at blive en del af et dynamisk arbejdsfællesskab, hvor vi modtager nye borgere hver uge og siger farvel til borgere hver uge. Savner du et tættere tværfagligt samarbejde, hvor fysioterapeut, ergoterapeut, sygepleje og myndighed er en del af vores arbejdsfællesskab - så søg og bliv en del af vores team. Arbejdsfællesskabet arbejder målrettet mod at få borgernes mål til at gå i opfyldelse. I Rehabiliteringsteamet får du mulighed for at sætte et intenst fokus på dine evner til at arbejde rehabiliterende ud fra borgernes ressourcer. Her kommer du tæt på borgers liv og udvikling og bliver udfordret på nye måder at gøre tingene på.

Vi lægger vægt på, at får brugt og udviklet alle dine faglige og personlige kompetencer i en hverdag fyldt med fagligt fokus, godt humør og stærkt samarbejde, hvor rehabiliterende tanker og dokumentation er essensen.

Stillingerne er på 32 til 37 timer ugentligt med arbejde hver anden weekend og med mulighed for 2 – 4 aftenvagter på et 4 ugers rul. Langt de fleste af vores kollegaer arbejder i skiftende vagter, da vi erfarer, at dette er til stor gavn for borgernes samlede forløb.

Borgerne kan være tilknyttet Rehabiliteringsteamet i op til 8 uger – og tiden går hurtigt. Det er nødvendigt med et kontinuerligt fokus på udvikling, optimal udnyttelse af borgerens ressourcer og potentiale, på løbende tilpasning af indsatser og på afslutning af indsatser. Vi lægger vægt på, at borgerne kommer godt videre og har opfølgningssamtaler med borgerne efter de er sluttet hos os. Fortsætter de i Hjemmeplejen mødes vi sammen med hjemmeplejens medarbejdere på borgernes første dag i det nye team.

Vi arbejder med borgere med meget forskellige baggrunde, i medicinske, kirurgiske, psykiatriske samt sociale problemstillinger. Borgerne har mange forskellige udfordringer og med meget forskellig tyngde i opgaven. Det stiller krav til os, og dermed dig, om:

  • at have en fokuseret rehabiliterende tilgang til arbejdet med borgeren
  • gode evner til at skabe relationer og ved hvert eneste besøg støtte borgeren til at tro på egne muligheder og potentiale
  • motivere borger til at yde lidt ekstra og fastholde gå-på-modet
  • at være stærk i din kommunikation 
  • at have en velfunderet og skarp dokumentationspraksis
  • at varetage praktisk hjælp, personlig pleje og sygeplejefaglige opgaver
  • at samarbejde med mange fagligheder og ikke mindst borger og pårørende
  • at rumme faglig åbenhed
  • at bidrage til et fælles fokus på læring, kompetenceudvikling og optimale rehabiliteringsforløb

Er du i tvivl om du vil søge, så ring og hør nærmere. Hos os får du hele øen som din arbejdsplads og vi stiller arbejdsbil til rådighed.

Mødested er Ravnsgade 5, 3720 Åkirkeby. Vi bor i hus med hjemmeplejen i Åkirkeby og deler også lokaler med sygeplejen og terapeuter fra Genoptræningen i Center for Sundhed og Forebyggelse. Vi er et hus fuldt af liv med mange muligheder for sparring og udvikling på kryds og tværs.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.
 Der vil blive indhentet børneattest og straffeattest ved ansættelse.  Kørekort til personbil er et krav.

Ansættelsen er pr. 01-03-2021.

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via "Søg Jobbet" knappen, sådan at vi har modtaget den senest den 17-01-2021. 

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt uge 3

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Lena Hartelius på 56927051 eller 30508290.

Center for Ældre
Center for Ældre er en af Bornholms største arbejdspladser med sine ca. 1.000 ansatte.  Vores kerneopgave er at samarbejde med borgerne om at understøtte deres ressourcer og muligheder for at leve et aktivt, selvbestemmende og værdigt liv.

Vi bestræber os på at dette samarbejde hver dag skal udfolde sig, så borgerne oplever høj grad af kvalitet. Vi træffer faglige og professionelle valg og bruger ressourcerne bedst muligt, ved at vi løser kerneopgaven sammen.
Vi samarbejder på tværs af centerets enheder med borgene , deres familier og et netværk af frivillige.
Som en del af holdet i Center for Ældre, har du gode muligheder for faglig udvikling og uddannelse. Sammen med dig tror vi på at vi kan få vores visioner for fremtiden og værdier for hverdagen til at leve.

Bornholms Regionskommune

Bornholms Regionskommune er en stor organisation med ca. 3.500 medarbejdere, og samtidig en unik kommunal arbejdsplads: Vi udgør en region for sig og arbejder med strategier og projekter, som danske kommuner normalt ikke kan. Vi har ansvar for områder som turisme og erhvervsudvikling, og står selv for internationale samarbejder og EU-programmer. Vi har visionære planer for øens fremtid. Ikke mindst drømmen om at skabe et CO2-neutralt samfund baseret på bæredygtig og vedvarende energi.

På www.brk.dk kan du læse mere om Bornholms Regionskommune.

På www.brk.dk/taetsammen kan du læse om projekt Tæt sammen, hvor vi sætter fokus på kultur, fælles identitet og samarbejde, ved at beskrive de mange former for samarbejde i 12 fortællinger om regionskommunen.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

Målt på naturscenerier og kulturarv er Bornholm Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden. Vi ved, at potentielle tilflyttere har brug for information, råd og vejledning, og derfor er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm. Han kan bl.a. fortælle, hvordan han kan hjælpe med at skaffe et job til din ægtefælle.

Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på Http://næstestopbornholm.dk/

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.