Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og Sundhedsassistenter til Rødbo

Vi søger Social- og Sundhedsassistenter. Stillingerne er på 32 – 37 timer ugentlig. Der vil være skiftende arbejdstid dag/aften, samt arbejde hver 2. weekend. Tiltrædelse snarest.
 
VI TILBYDER

  • Et udfordrende og varieret arbejde
  • Intern uddannelse i neuropædagogik
  • En arbejdsplads med fokus på etik og brugerinddragelse
  • En arbejdsplads med mulighed for indflydelse på eget arbejde
 
VI SØGER
  • Du har erfaring med/kendskab til medicinhåndtering, sondeernæring og diabetes
  • Du har overblik og kan handle selvstændigt i akutte situationer
  • Du er faglig engageret
  • Du har lyst til faglig udvikling
  • Du har it kundskaber på brugerniveau
 
LIDT OM OS
Beboerne er voksne med erhvervet hjerneskade. De har tidligere haft et helt almindeligt liv og har midt i deres tilværelse fået et alvorligt handicap, som har medført omfattende fysisk og/eller psykisk funktionsnedsættelser på grund af sygdom eller ulykke.
 
Vores opgave er at støtte borgerne til at leve et selvstændigt liv ud fra deres behov og ønsker. Vi lægger vægt på brugerinddragelse og selvbestemmelse.
 
Vi er placeret i dejlige omgivelser med moderne bygninger og rummer i alt fem huse. Fire huse til beboelse med 10 beboere i hvert hus. Det femte hus deles mellem tilknyttede fysioterapeuter, ergoterapeuter og aktivitetsmedarbejdere. Vi arbejder i teams og har fokus på vigtigheden af tværfagligt samarbejde.
 
Personalets faglige baggrund er sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, pædagoger og terapeuter. Vi er i alt ca. 70 medarbejdere fordelt på alle døgnets timer.
 
LØN OG ANSÆTTELSE
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation
 
YDERLIGERE INFORMATION
Ring og hør mere om jobbet hos Faglig leder Annie Oleander Hansen på telefon 4477 2593.
 
ANSØGNINGSFRIST: 19. FEBRUAR 2018
Ansættelsessamtaler afvikles den 22. og 23. februar og evt. 2. samtale den 27. februar 2018

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.

Ballerup Kommune

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her