Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistenter til Sillerup Plejekollegium

Vi søger 2 social- og sundhedsassistenter til DV/AV (30 timer) og 1 social- og sundhedsassistent i NV (28 timer).

Kerneopgaven 
30 + 9 borgere med fysiske, psykiske og sociale funktionsnedsættelser og som har (med)ansvar for og frihed til at bestemme over egen tilværelse.

Hvad har borgerne brug for?
At du anerkender den enkeltes medansvar for og frihed til at bestemme over egen tilværelse, inddragelse, genkendelighed, at leve et værdigt liv på et plejecenter med afsæt i det levede liv og livshistorien. Støtte og hjælp i forhold til ADL og rehabilitering, samt støtte til at fastholde netværk, aktiviteter og oplevelser uden for plejekollegiet.

Hvem er du?
Uddannet social- og sundhedsassistent eller har tilsvarende dokumenterede faglige kompetencer. Som person ser du det, som en fornem opgave, at arbejde for fællesskabet, du tager ansvar og medansvar, du støtter dine kolleger til at blive den bedste udgave af sig selv. Du er rummelig og empatisk, du evner at skabe gode relationer og feedback er et naturligt arbejdsredskab for dig. Du motiveres af muligheden for en anderledes arbejdsdag, hvor du er med til at sikre værdighed og oplevelser for vores beboere.

Hvem er vi?
En flok kompetente kolleger, som vægter en kultur der afspejler sammenhæng i det vi siger og gør. Opgaverne udføres med udgangspunkt i Service- og sundhedsloven. Der samarbejdes på tværs af hele plejekollegiet.

Hvornår?
Stillingerne ønskes besat senest den 1. juni 2021.

Oplev mere
Læs mere om Sillerup Plejekollegium her på vores hjemmeside. 

Yderligere oplysninger
Få mere at vide hos leder Susanne Spindler eller teamleder Lene Terp træffes hverdage mellem kl. 09-10 på telefon 74 56 64 68.

Inden ansættelse indhentes referencer og straffeattest. 

Ansøgningsfrist
Send din motiverede ansøgning, CV og bilag senest den 5. maj 2021 kl. 8.00.
Angiv venligst hvilken stilling du søger.

Samtaler forventes afholdt mandag den 10. maj 2021.

Om Haderslev Kommune
Haderslev Kommune er en værdibaseret organisation.

Vores fælles værdier – ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel – er afsæt for både ledelse og samarbejde, og der er fleksibilitet og frihed til forskel, når vi løser vores kerneopgave.

Haderslev Kommune har røgfri arbejdstid. Medarbejdernes sundhed er i fokus og med røgfri arbejdstid vil vi beskytte medarbejdere mod tobaksrøg i arbejdsmiljøet, støtte medarbejdere, der gerne vil være røgfri, og sikre at nye medarbejdere og unge ikke begynder at ryge på arbejdspladsen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.