Social og sundhedsassistenter til specialcenter for demensramte borgere i Favrskov kommune

Er du parat til udfordre dig selv - også når det bliver komplekst!


Vil du tage medansvar for en meningsfuld og værdig hverdag?


Da flere kollegaer er i lykkelige omstændigheder og andre kollegaer har søgt nye udfordringer søger plejecenter Tinghøj social og sundhedsassistenter.


Forventninger til dig:


Vi forventer at:  • Du er uddannet social og sundhedsassistent, måske er du nyuddannet måske har du erfaring fra ældre-eller psykiatriområdet.

  • Du har lyst til en meget afvekslende hverdag og har mod på at arbejde med demensramte borgere

  • Du er engageret og vil medvirke til at sikre et højt niveau i dokumentationen såvel som den daglige indsats og på den måde opretholde en høj kvalitet for borgeren på centret.

  • Du er humoristisk, kreativ og ser skæve vinkler i opgaveløsningen.

  • Du tager altid et individuelt udgangspunkt i den enkelte beboer og med en faglig tilgang.

  • Du bidrager aktivt til en løbende udvikling af vores fælles arbejdsmiljø og fælleskabet.


Hvad kommer du til at arbejde med:
Som social og sundhedsassistent kommer til du til at arbejde med helheldsplejen, både ift. basale behov samt sundhedsfaglige opgaver. Yderligere ligger særlige opgaver til social og sundhedsassistenters opgaver ift. medicinadministration, injektion, lægekontakt mm. alt efter kompetencer. Derudover vil det være din opgave at støtte borgeren til at bevare deres værdighed i hverdagen med afsæt i en socialpædagogisk tilgang. På centret arbejder vi med en høj grad af decentralisering i de forskellige teams, hvor mange beslutninger træffes af den enkelte medarbejder, som er tæt på beboeren. Medarbejdere varetager og fordeler de daglige funktioner/opgaver i teamet, så kommunikation og dialog er et nøgleord.


Da en af de kollegaer, som skal på barsel, er vejleder for social og sundhedsassistent elever vil det være en fordel at være uddannet vejleder.


Om Tinghøj:
Plejecenter Tinghøj er beliggende i Hammel og et særligt bosted for demensramte borgere i en sen fase af deres demens.


Der bor 40 borgere på plejecentret, som er opdelt i 6 små huse, hvor vi sammen med beboerne søger at skabe et hjemligt bofællesskab. 


Overordnet bygger vores samarbejde bygger på åbenhed, tillid og fællesskab.


Vi er 53 fastansatte medarbejdere samt vikarer. Medarbejderne er organiseret i tre teams, hvor der er ansat social og sundhedsassistenter, social og sundhedshjælpere. I de forskellige teams er der mulighed for at tilegne sig nøglepersonsfunktioner, vagtplanlægning, forflytningsvejleder, demensnøgleperson m.m.


Derudover er der på centeret ansat en sygeplejerske, ergoterapeut og en serviceassistent, som varetager rengøring af beboernes lejligheder.


Alle som én er vigtige ift. at bidrage til løsningen af vores fælles opgave og det fordrer, at vi i dagligdagen har en tæt sparring med hinanden for at få alle kompetencer i spil.


Som en del af vores faglige udvikling har vi supervision med en ekstern supervisor.


Fakta om ledige stillinger:


Vi søger per 1.april eller snarest derefter:  • En social og sundhedsassistent i en fast stilling på 30 timer/uge, kombineret af dag/ nattevagter med hovedvægt på dagvagt og arbejde hver anden weekend.

  • En social og sundhedsassistent i min. et års barselvikariat stilling på 30 timer/uge, kombineret af dag/ aftenvagter med hovedvægt på dagvagter og arbejde hver anden weekend i aftenvagt.

  • En social og sundhedsassistent i en fast stilling på 30 timer/uge, kombineret af dag/ aftenvagter med hovedvægt på aftenvagt og arbejde hver anden weekend.


Vi søger per 1. juni:  • En social og sundhedsassistent i et års barselvikariat på 30 timer/uge, kombineret af dag/ aftenvagter med hovedvægt på dagvagter og arbejde hver tredje weekend


Yderligere oplysninger
Vil du høre mere om de ledige stillinger er du velkommen til at kontakte gruppeleder Helle Charlotte Nielsen på hecn@favrskov.dk tlf. 8964 1751 eller 23725491 eller distrikts leder Pia Hedegaard på phe@favrskov.dk tlf. 8964 1750 eller 4024 0080 


Samtale
Vi forventer at afholde samtaler 9 eller/og 13 marts  


Søg jobbet
Vi beder dig sende din ansøgning senest 5. marts til Favrskov Kommune via nedenstående link. Du bedes anføre specifikt hvilken stilling, som du søger eller din prioritering, hvis du ønsker at søge flere af de ledige stillinger. Det er en forudsætning for ansættelsen, at den person, som vi ønsker at ansætte, ikke er straffet for forhold, som gør vedkommende uegnet til at bestride stillingen. Du kan se alle ledige stillinger på www.favrskov.dk/job  


 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Social- og sundhedsassistent til Gødvad Plejecenter

Gødvad Plejecenter

Silkeborg
Gødvad Plejecenter, Plejecentersektionen søger pr. 1. marts 2018 eller snarest derefter en social- og sundhedsassistent. Går du med tanker om nye faglige udfordringer? Så har vi et godt tilbud til dig! Er du uddannet sosu-assistent? Brænder du for l...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Medarbejder til bofællesskab

Bofællesskaberne Kærsangervej

Social- og sundhedsassistent, pædagog eller tilsvarende uddannelse Handicap i Viborg Kommune søger en medarbejder til Bofællesskabet Kærsangervej. Stillingen er på 30 timer ugentlig fra 15. marts 2018 eller snarest derefter. Der vil være skiftende a...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Social- og sundhedsassistent til Them/Bryrup Udegruppe

Them/Bryrup

Silkeborg
Kom ud til os, her er rart at være. Sektionen for hjemmeplejen og sygeplejen i Silkeborg kommune, søger hurtigst muligt en social- og sundhedassistent i Them Bryrup udegruppe. Stillingen er på 32-34 timer med arbejde hver 3. weekend. Du vil blive de...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:12. marts 2018

Social- og sundhedsassistenter til Bakkehuset

Bakkehuset

Silkeborg
Social- og sundhedsassistent søges til en 30 timers stilling med nat- og dagarbejde. Arbejdstiden er om natten er kl. 23.00 - 7.15 eller kl. 22.45 7.00. I dagarbejdet arbejdes der i tiden kl. 7.00 -15.15 Der er altid to medarbejdere på arbejde om na...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Social- og sundhedsassistent til Botilbuddet Marienlund

Marienlund

Silkeborg
Botilbuddet Marienlund stueetagen, søger social- og sundhedsassistent på 32 timer pr. uge. Social- og sundhedsassistent søges til en 32 timers stilling til skiftende vagter fra 1. april 2018. Arbejdstiderne er dagvagt (fortrinsvis i hverdagene) og e...