Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social og sundhedsassistent/hjælper som brænder for arbejdet med ældre.

Hvis du som dagvagt brænder for, at sikre kvalitet i livet for den enkelte beboer, så mangler vi dig på Plejecenter Louiselund. Vi søger kollegaer til dagvagt der med plads til humor, kan skabe en god og tryg hverdag for vores beboere.

Som vores nye kollegaer får I ansvar og selvstændige opgaver, der giver jer mulighed for at udnytte jeres faglige og personlige kompetencer. I arbejder ud fra de pædagogiske principper og har fokus på patientsikkerhed.

Vi arbejder med kontaktpersoner, hvorfor I som medarbejdere samarbejder med beboeren og dennes pårørende. Vi arbejder med at forebygge indlæggelser gennem triagering, rehabilitering og utilsigtede hændelser.

Samarbejde, dialog og fokus på det gode arbejdsmiljø
Som vores nye kollegaer ser vi en person, der samarbejder med en åben dialog. Hos os er der højt til loftet, når I tænker nye idéer ind i vores dagligdag – vi ønsker kollegaer, som bidrager til det. I får fagligt kompetente og engagerede kollegaer, hvor I bruger hinandens styrker, griber de gode ideer og støtter op omkring hinanden. På Louiselund har vi stort fokus på at tale til hinanden og ikke om hinanden

Som vores nye kollega arbejder I professionelt ud fra kommunens retningslinjer og ser dokumentation i Nexus som et vigtigt arbejdsredskab.

Louiselund er et plejecenter beliggende i fantastiske omgivelser. Vi har 90 plejeboliger fordelt på 5 huse. Vores mål er at skabe et hjem for den enkelte beboer, hvor de kan føle sig trygge.

Vores vision er, at vi skal være den bedste arbejdsplads, med fokus på, nærvær, trivsel og et godt arbejdsmiljø med høj faglighed. Vi lægger vægt på medarbejderansvar og derved stor indflydelse på eget arbejde. Desuden vægter vi faglig udvikling højt og der er rig mulighed for refleksion og sparring fx ved husets sygeplejerske og kollegaer imellem.

Mere viden?

Vi søger i øjeblikket både til vores interne flyverkorps, samt fast til de enkelte afdelinger

Vi afholder ansættelsessamtaler løbende, så tøv ikke med at sende din ansøgning.

Ansættelsesstart efter aftale.

Løn efter gældende overenskomst.

Du er velkommen til at kontakte Afdelingsleder Jorun Schytte på 48498510 eller Susanne Øster 48498540 , hvis du vil høre mere om jobbet.

Sådan søger du:
Brug linket ’Søg jobbet’ for at søge stillingen, eller søg via www.horsholm.dk/job så vi har den 15.08.2020.

Du vil blive bedt om kontaktoplysninger og om at uploade CV og ansøgning
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.