Social- og sundhedsassistent/Sygeplejerske

Vi søger en social- og sundhedsassistent eller sygeplejerske søges til 35 timers dagvagt.

Plejehjemmet Tagenshus søger en social- og sundhedsassistent eller en sygeplejerkse til en 35 timers stilling med weekendvagt hver 3. weekend til en af vores somatisk plejeafdelinger.

Vi søger nemlig dig, en dansk autoriseret social- og sundhedsassistent eller sygeplejerske fortrinsvis til dagvagt.

Du er en faglig velfunderet medarbejder, der vil være med til at drage pleje og omsorg for beboerne. Du skal kunne lide at have med alle typer borgere at gøre, du skal have en god portion empati og tålmodighed. På Tagenshus vægter vi respekt og anerkendelse både for vores borgere, vores pårørende og imellem os som personale.

Vi sætter trivsel for vores beboere og medarbejdere meget højt, og arbejder ud fra en vision om at livet skal leves hele livet.

Tagenshus er beliggende i Tårnby kommune med gode busforbindelser lige til døren. Tagenshus har tilhørende personaleparkering tilknyttet.

Tagenshus er et nyere, mindre og moderne plejehjem som åbnede 1. september 2011. Huset har 55 plejehjemspladser fordelt på er 3 afdelinger. Afdeling A og afdeling C er almindelige plejeafdelinger med 22 beboere fordelt på 2 etager. Afdeling B har 11 beboere og er en særlig afdeling for beboere med alkoholproblematikker og psykiatriske udfordringer.

Boligerne er opført efter almenboliglovgivning, og administreres af boligselskabet Tårnbyhuse.

Tagenshus arbejder ud fra princippet helhedspleje. Det betyder at alle opgaver fra personlig pleje og omsorg, rengøring, aktiviteter og tilberedelse af mad udføres af samtlige ansatte i plejen.

Tagenshus tilbyder et arbejdsmiljø med stor fokus på tværfaglig samarbejde. Det tværfaglige team består af servicemedarbejdere, social og sundhedshjælpere, social og sundhedsassistenter, sygeplejersker, socialpædagoger, en fysioterapeut og en administrativ medarbejder.

Hos os har du mulighed for at bringe din faglighed i spil når du lærer alle 22 beboere at kende. Dagvagterne samarbejder på hele afdeling A, som består af to etager, så du skal være indstillet på at gå på tværs, også når du synes, der er lidt travlt. Det kræver absolut, at du er en teamplayer. Du skal sætte barren højt og skal altid have beboeren i centrum. Beboerne vil nyde, at du kræser lidt om dem, du har måske selv familie, der bor på plejehjem, så du ved, hvad beboerne savner? Har du det i dig, så er Tagenshus måske din nye arbejdsplads!

Dine arbejdsopgaver er:
 • Samarbejde om at løse sygeplejefaglige opgaver på tværs af huset og øvrige vagtlag

 • Give beboerne et meningsfuld hverdags liv i alle livets faser

 • Skabe hygge og tryghed for beboerne

 • Løbende varetage den ansvarshavende funktion i samarbejde med dine øvrige kollegaer

 • Daglig dokumentation (Cura system)

Din profil er:
 • Uddannet social- og sundhedsassistent/sygeplejerske med dansk autorisation

 • Har en oprigtig interesseret i at skabe gode rammer for plejehjems beboere.

 • Er stærk i din faglighed og velfunderet i både den basale men også den komplekse sygepleje.

 • Har gode samarbejdsevner, og fremstår med ro og autoritet også i konflikt situationer.

 • Tåler at arbejde i et område/fag som ofte kan være præget af afmagt, frustrationer og vrede.

 • Du trives med udfordringer, og har en anerkendende og respektfuld tilgang til beboere, pårørende og kollegaer

Vi tilbyder:
 • God introduktion til huset samt de faglige arbejdsopgaver du skal løse.

 • Varierende og spændende arbejdsopgaver, hvor fleksibilitet og indflydelse på tilrettelæggelse af egne arbejdsopgaver bliver prioriteret.

 • Medindflydelse på egen og husets udvikling.

 • Løbende kursus tilbud og mulighed for efteruddannelse.

 • Personalegoder bl.a. massage, biografbilletter, mulighed for billig sundhedsforsikring m.m.

Stillingerne er til besættelse hurtigst muligt eller efter aftale. Stillingen er på 35 timer pr uge med weekendvagt hver 3 uge.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst med FOA eller DSR efter forhandling.

Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder. Har du været ansat i Tårnby Kommune, vil der altid blive taget reference herfra. Der skal desuden ved ansættelse forevises straffeattest. Ansættelsen vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende.

Værdigrundlag og perspektiv for Tårnby Kommunale Forvaltning samt hvilke personalegoder Tårnby Kommune tilbyder, kan ses her.

Yderligere oplysninger

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at rette henvendelse til afdelingsleder Trine Hillhouse på telefon 30 33 69 74.

Ansættelsessamtaler og ansættelse afholdes løbende indtil den rette kollega er fundet. Når dette er sket vil stillingsopslaget blive fjernet fra Tårnby Kommunes hjemmeside.

Ansøgning

Ansøgning med dokumentation for uddannelse, oplysning om eventuel tidligere beskæftigelse, eventuel arbejdstilladelse og bilag sendes via nedenstående link. Vær opmærksom på, at Tårnby Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem. Du bedes derfor så vidt muligt søge stillingen via nedenstående link. Såfremt du søger stillingen pr. brev, skal dette indeholde de samme oplysninger, som kræves af det elektroniske rekrutteringssystem.

Behandling af personoplysninger

Tårnby Kommune er dataansvarlig for de personoplysninger, som du registrerer og sender til kommunen via rekrutteringssystemet eller på anden vis ved ansøgning om job.

Oplysningerne vil alene blive brugt i rekrutteringsprocessen. Medlemmer af ansættelsesudvalget, for den stilling du søger, får adgang til dine registrerede personoplysninger i den tid rekrutteringsprocessen løber. Behandlingen af oplysningerne vil naturligvis være fortrolig og sikker.

Vi opbevarer din ansøgning samt øvrige oplysninger i op til 6 måneder efter endt rekrutteringsproces. Herefter slettes de automatisk.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder. Herunder ret til at se de personoplysninger du har registreret hos os og ret til sletning af oplysninger. Læs i øvrigt her om dine rettigheder. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen. Adresse: Amager Landevej 76, 2770 Kastrup. Telefon: 3247 1280. E-mail: op2@taarnby.dk.

For henvendelse vedrørende den ledige stilling se kontaktoplysninger under overskriften 'Yderligere oplysninger'.

Har du spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, og til hvordan dine rettigheder bliver udøvet i henhold til databeskyttelsesreguleringen, kan du kontakte Tårnby Kommunes databeskyttelsesrådgiver. Send e-mail sikkert: Link til Borger.dk
Telefon: 3247 1230. Ved brev: Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen, Amager Landevej 76, 2770 Kastrup, Att.: ”Databeskyttelsesrådgiver”.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Har du lyst til at prøve noget nyt - så kig med her. Vi søger flere vikarer til fastvagtkorps på medicinsk afdeling på Amager hospital.

Amager Hospital

København S
søger flere vikarer til fastvagtkorps på medicinsk afdeling på Amager hospital. Har du flere års erfaring fra enten primær eller sekundær sektor, måske har du erfaring fra skærmet enhed eller tilsvarende, men endnu mere vigtigt så har du erfaring me...
Indrykket:4. september 2020

Fastansat social -og sundhedsassistent

Bispebjerg Hospital

København NV
Social- og sundhedsassistenter til drømmejobbet Vikarkorpset er et sygeplejevikarkorps på Bispebjerg og Frederiksberg hospital, og vi søger social- og sundhedsassistenter til en fastansættelse til at tage vagter på forskellige somatiske afdelinger. ...
Indrykket:25. september 2020

Barselsvikar for sygeplejerske søges til Klinik for Plastikkirurgi og Brandsårsbehandling på Rigshospitalet

Rigshospitalet

København Ø
På sengeafsnit for plastikkirurgi og brandsårsbehandling søger vi pr. 1. december 2020 en sygeplejerske til et barselsvikariat på fuld tid. Afdelingen har 36 senge fordelt på to etager i den nybyggede Nordfløj på Blegdamsvej. Specialet omfatter bran...
Indrykket:6. oktober 2020

Højspecialiseret lungemedicinsk afsnit- et spændende speciale med store udviklingsmuligheder

Bispebjerg Hospital

København NV
Har du ambitioner om at blive en meget kompetent sygeplejerske indenfor det akutte og medicinske område, så er lungemedicinsk afdeling L23 på Bispebjerg Hospital lige noget for dig. Du vil blive en del af et engageret sygeplejeteam, der brænder for ...
Indrykket:7. oktober 2020

Projektsygeplejerske til klinisk reumatologisk forskning

Rigshospitalet

København Ø
Vi har gang i mange spændende projekter og har vokseværk. Derfor leder vi efter en projektsygeplejerske i en nyoprettet stilling. Hvem er vi? Københavns Center for Artritforskning (COPECARE) ved Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme, HovedOrtoC...
Indrykket:8. oktober 2020

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Har du lyst til at prøve noget nyt - så kig med her. Vi søger flere vikarer til fastvagtkorps på medicinsk afdeling på Amager hospital.

Amager Hospital

København S
søger flere vikarer til fastvagtkorps på medicinsk afdeling på Amager hospital. Har du flere års erfaring fra enten primær eller sekundær sektor, måske har du erfaring fra skærmet enhed eller tilsvarende, men endnu mere vigtigt så har du erfaring me...
Indrykket:4. september 2020

Fastansat social -og sundhedsassistent

Bispebjerg Hospital

København NV
Social- og sundhedsassistenter til drømmejobbet Vikarkorpset er et sygeplejevikarkorps på Bispebjerg og Frederiksberg hospital, og vi søger social- og sundhedsassistenter til en fastansættelse til at tage vagter på forskellige somatiske afdelinger. ...
Indrykket:25. september 2020

Barselsvikar for sygeplejerske søges til Klinik for Plastikkirurgi og Brandsårsbehandling på Rigshospitalet

Rigshospitalet

København Ø
På sengeafsnit for plastikkirurgi og brandsårsbehandling søger vi pr. 1. december 2020 en sygeplejerske til et barselsvikariat på fuld tid. Afdelingen har 36 senge fordelt på to etager i den nybyggede Nordfløj på Blegdamsvej. Specialet omfatter bran...
Indrykket:6. oktober 2020

Højspecialiseret lungemedicinsk afsnit- et spændende speciale med store udviklingsmuligheder

Bispebjerg Hospital

København NV
Har du ambitioner om at blive en meget kompetent sygeplejerske indenfor det akutte og medicinske område, så er lungemedicinsk afdeling L23 på Bispebjerg Hospital lige noget for dig. Du vil blive en del af et engageret sygeplejeteam, der brænder for ...
Indrykket:7. oktober 2020

Projektsygeplejerske til klinisk reumatologisk forskning

Rigshospitalet

København Ø
Vi har gang i mange spændende projekter og har vokseværk. Derfor leder vi efter en projektsygeplejerske i en nyoprettet stilling. Hvem er vi? Københavns Center for Artritforskning (COPECARE) ved Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme, HovedOrtoC...
Indrykket:8. oktober 2020