Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsfagligt uddannet medarbejdere søges til

Social- og sundhedsfagligt uddannet medarbejdere søges til
Støberiet - Midlertidig Bo- og træningstilbud samt Akutboliger
Aalborg kommune Handicapafdelingen - Fagcenter for Socialpsykiatri.
Vi søger 1 medarbejder i vikariat på 37timer fra 1. april 2021 – 14. februar 2022. Arbejdstiden er fordelt på dag, aften og nat, hvor der både kan forekomme rådighedsvagter og vågne nattevagter. Derudover må der påregnes arbejdsweekend hver anden weekend.
Støberiet er et socialpsykiatrisk døgntilbud (§ 67 og § 107) for unge og voksne med en bred vifte af sindslidelser i alderen 16-40 år. Støberiet varetager:

  • 14 midlertidige bo- og trænings lejligheder
  • 7 akutboliger
  • Nattjenesten, som er telefonisk støtte og rådgivning i aften/nattetimerne (kl. 16-08)
Støberiet huser et midlertidig bo- og træningstilbud med 14 lejligheder, hvor vi tilbyder et træningsforløb med henblik på udvikling af borgerens funktionsniveau, samt vurdering og afklaring af videre forløb, således borgeren bliver bedre i stand til, at tage ansvar for eget liv. Vi arbejder i tæt samarbejde med den enkelte borger, rådgivere og andre kommunale instanser, og vi arbejder målrettet ud fra indsatsmålene.
Derudover rummer Støberiet 7 Akutboliger til sindslidende og psykisk sårbare borgere, der i en periode ikke mestrer hverdagen i egen bolig. Formålet er at få skabt ro, tryghed og få genetableret ressourcer i hverdagen for borgeren. Et ophold i en akutbolig er af maximalt 14 dages varighed.
På Støberiet er vi en personalegruppe på 20 ansatte bestående af social og sundhedsassistenter, pædagoger og ergoterapeuter, som vægter faglighed og et godt psykisk arbejdsmiljø højt. Personalegruppen varetager både træning, vurdering samt de akutte forløb. Derfor søger vi i høj grad en medarbejder, der er omstillingsparat, og som brænder for en hverdag, der byder på megen afveksling. Vi forventer at du er stærk kommunikativt; både skriftligt og mundtligt, samt fagligt velfunderet.
Vi kan tilbyde et arbejde, hvor der er fokus på den enkeltes resurser, og hvor vi arbejder i tæt samarbejde med kollegaer i hele organisationen. Vil du være med til at sætte dit faglige præg på Støberiet og være en del af et spændende og udfordrende job med engagerede og faglige medarbejder, så er det måske dig, vi mangler.
Løn – og ansættelsesforhold
Efter gældende overenskomst mellem KL og pågældende faglige organisation. Der indhentes straffe- og børneattest inden endelig ansættelse.
Yderligere oplysninger fås på: 99827133 mellem kl. 10-12
Ansøgningsfrist den 12. marts 2021 kl. 12.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 11 eller 12
 


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.