Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsfagligt uddannet personale til Plejehjemmet Nybodergården

Som ansat i Nybodergården har du et stort medansvar for kvaliteten af sygeplejen og omsorgen for husets beboere. Du indgår i et tæt fagligt, konstruktivt, respektfuldt, dynamisk og udviklende samarbejde med dine kolleger, husets ledelse og de kliniske sygeplejespecialister.

Nybodergården er et smukt plejehjem, der ligger i det gamle Nyboder kun ca. 5 minutters gang fra Østerport Station. Plejehjemmet er en selvejende institution under en bestyrelse og har driftsoverenskomst med Københavns Kommune. Her bor 54 beboere, fordelt på to plejeafdelinger. Vi søger kolleger, der bidrager til at gøre en forskel. Vi ønsker kolleger med erfaring indenfor området den ældre medicinske patient. Vi byder nyuddannede hjerteligt velkommen. Vigtigst for os er dine kvalifikationer, kompetencer og din forpligtelse over for kerneopgaven og arbejdsfællesskabet. Du vil få en god og veltilrettelagt introduktion hos os.

Vi søger nye kolleger til et seriøst og ambitiøst plejehjem i udvikling med et stærkt arbejdsfællesskab og fokus på kerneopgaven. Vi stiller høje krav til fortsat faglig og organisatorisk læring og medlemmernes forpligtelser overfor kerneopgaven og fællesskabet. Vi værner om værdier som ordentlighed, tillid og et hjemligt miljø, hvor vores beboere har det godt. Beboerne skal opleve selvbestemmelse, livskvalitet, tryghed, frihed og fællesskab i deres hverdagsliv. Vi arbejder med kvalitet og patientsikkerhed gennem forbedringsindsatsen og den lærende organisation. Vi har undervisning/temadrøftelser ved vores læge tilknyttet plejehjemmet. Vi har fokus på den gode indflytning, kommunikation og styrket dialog, faglighed og en professionel adfærd. Nybodergården har en god trivsel bl.a. på grund af en høj faglighed, et lavt fravær, det tværfaglige samarbejde og et godt arbejdsmiljø; hvor vi fremmer sundheden bl.a. gennem træning i arbejdstiden.

Vi søger kolleger, der bidrager kompetent til kvalitet, der medfører beboeroplevet værdi og sammenhæng. Vi forbedrer os kontinuerligt og yder en professionel sundheds- og sygepleje. Vi arbejder med afsæt i København Kommunes politikker og strategier – og bidrager i det nære og samlede sundhedsvæsen gennem en tværfaglig og tværgående indsats gennem sammenhængende forløb. Vi arbejder fagligt og refleksivt ud fra triage af beboerne og gennem strukturerede og faste tavlemøder i afdelingerne. Vi forventer, at du kan samarbejde både mono- og tværfagligt i egen vagt og på tværs af vagter gennem beboernes forløb. Vi samarbejder med hjemmesygeplejen og akutteamet i vagterne.

Vi søger nye kolleger, der tilfører klinisk praksis en høj faglighed via deres kompetencer, der indeholder en forebyggende, reflekterende, rehabiliterende, vejledende og pædagogisk tilgang. For fagligheden skal ses i relation til beboere og pårørende, andre faggrupper og samarbejdspartnere samt vores elever og studerende. Vi er et klinisk uddannelsessted.

Vi søger følgende kolleger

  • Social- og sundhedsassistent i nattevagt 16 timer ugentlig i ulige uger med vagt hver anden weekend. Der er mulighed for flere timer i anden vagttype.
  • Social- og sundhedsassistent i primært dagvagt 30-37 timer ugentlig med vagt hver fjerde weekend. For dagvagtstillingen gælder, at du er fleksibel i forhold til også at bidrage med fx aftenvagter.
  • Social- og sundhedshjælper i nattevagt 14 timer ugentlig i lige uger med vagt hver fjerde weekend. Der er mulighed for flere timer i anden vagttype.
  • Social- og sundhedshjælper i aftenvagt 28 timer ugentlig i lige uger i 7/7-rul.

Vi forventer, at du kan varetage den ansvarshavende funktion som social- og sundhedsassistent. Vi introducerer til funktionen.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og efter kvalifikationer. Tiltrædelse den 1. oktober 2020 eller efter aftale.

Mere information
Du er velkommen at kontakte os for en uformel snak og yderligere informationer. Kontakt vores afdelingssygeplejersker Tina H. Eriksen på 3348 1949 eller Berit Bregnhoved på 3348 1939. Du er også velkommen at besøge vores hjemmeside.

Husk at fremhæve, hvilken stilling du søger i din ansøgning.

Søg via nedenstående link senest torsdag den 17. september 2020
Vi holder samtaler i uge 39 og evt. 40.

Vores hverdag handler om mennesker. Se mere om os på vores-hverdag.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.