Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedshjælper

Social- og Sundhedshjælper søges 

 

Vi søger flere SOSU-hjæper som tilkaldevikar til kunder placeret i Storkøbenhavn.

Vi lægger vægt på at du har følgende personlige og faglige kvalifikationer:     

Du kan bidrage med en høj faglig kvalitet i pleje- og omsorg     

Du er stabil og fleksibel   

Du har en positiv energi     

Du har erfaring indenfor området      

 

De tætte relationer og det indgående kendskab til vores medarbejdere og vores kunders behov, er varemærket i Vikar Assistance. Det er Vikar Assistances ønske, at vores kunder og vikarer ser os som fair, ærlige og troværdige.

Den personlige kontakt, er det der gør os i stand til at finde den helt rigtige medarbejder til hvert enkelt job, og dermed skabe værdi for vore kunder.

Vil du vide mere kan du besøge os på hjemmesiden http://www.vikarassist.dk eller ringe på 31388788

Vi glæder os til at høre fra dig.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329766300Phoenix-95d99e2312018-02-23T15:07:52.633Social- og sundhedshjælper

Social- og Sundhedshjælper søges 

 

Vi søger flere SOSU-hjæper som tilkaldevikar til kunder placeret i Storkøbenhavn.

Vi lægger vægt på at du har følgende personlige og faglige kvalifikationer:     

Du kan bidrage med en høj faglig kvalitet i pleje- og omsorg     

Du er stabil og fleksibel   

Du har en positiv energi     

Du har erfaring indenfor området      

 

De tætte relationer og det indgående kendskab til vores medarbejdere og vores kunders behov, er varemærket i Vikar Assistance. Det er Vikar Assistances ønske, at vores kunder og vikarer ser os som fair, ærlige og troværdige.

Den personlige kontakt, er det der gør os i stand til at finde den helt rigtige medarbejder til hvert enkelt job, og dermed skabe værdi for vore kunder.

Vil du vide mere kan du besøge os på hjemmesiden http://www.vikarassist.dk eller ringe på 31388788

Vi glæder os til at høre fra dig.

2018-04-21T00:50:55.993 Social- og Sundhedshjælper søges Vi søger flere SOSU-hjæper som tilkaldevikar til kunder placeret i Storkøbenhavn. Vi lægger vægt på at du har følgende personlige og faglige kvalifikationer: Du kan bidrage med en høj faglig kvalitet i pleje- og omsorg Du er stabil og fleksibel Du har en positiv energi Du har erfaring indenfor området De tætte relationer og det indgående kendskab til vores medarbejdere og vores kunders behov, er varemærket i Vikar Assistance. Det er Vikar Assistances ønske, at vores kunder og vikarer ser os som fair, ærlige og troværdige. Den personlige kontakt, er det der gør os i stand til at finde den helt rigtige medarbejder til hvert enkelt job, og dermed skabe værdi for vore kunder. Vil du vide mere kan du besøge os på hjemmesiden http: www.vikarassist.dk eller ringe på 31388788 Vi glæder os til at høre fra dig.11Jobnet95d99e23100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-04-20T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3119272VIKAR ASSISTANCE ApS11Vermundsgade 38E2100København ØDKDanmark155.7067474012.55206600
job@vikarassist.dkDKDanmarkDKDanmark
7Deltid47Tidsbegrænset530451JobNet47822681000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=95d99e23https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=95d99e23https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=95d99e23&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=95d99e23&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Social_og_sundhed/Sundhed/5.jpgEr Sundhed noget for dig? Søg jobbet som Social- og sundhedshjælper i dag.12008001Dansk3Læse/ tale346018Social- og sundhedshjælper10Sundhed77Pleje og omsorg353233089Sarah Wormjob@vikarassist.dkDKDanmarkDKDanmark329965155Vikar Assistance søger timelønnede afløsere til både dag, aften og natarbejde.Robot Vikar Assistance søger timelønnede Sosu-hjælper assistenter til både dag, aften og natarbejde til kunde i Brønhøj. Vi lægger vægt på, at afløseren har følgende kompetencer. Er faglig dygtige, serviceminded, punktlige og mødestabile. Kan samarbejde, arbejde selvstændigt og interesseret i at lære nyt. Har lyst til at indgå i et frisk team med gode kollegaer og med mange spændende opgaver. Cura. Kan cykle eller har kørekort men ikke et krav. Løn ifølge overenskomst. Timeantal 20 timer pr. uge eller efter aftale.

Vikar Assistance søger timelønnede Sosu-hjælper/assistenter til både dag, aften og natarbejde til kunde i Brønhøj.

Vi lægger vægt på, at afløseren har følgende kompetencer. 

 • Er faglig dygtige, serviceminded, punktlige og mødestabile.
 • Kan samarbejde, arbejde selvstændigt og interesseret i at lære nyt.
 • Har lyst til at indgå i et frisk team med gode kollegaer og med mange spændende opgaver.
 • Cura.

Kan cykle eller har kørekort men ikke et krav. 

Løn ifølge overenskomst. Timeantal 20 timer pr. uge eller efter aftale.

VIKAR ASSISTANCE ApSBrønshøj2019-02-22T00:00:002019-04-19T00:00:00
329967937Social- og sundhedshjælpere til ferieafløsning i Hjemmeplejen AmagerBasic Kan du yde god pleje med udgangspunkt i borgerens egne ressourcer og inddrage borgeren som en del af løsningen? Er du uddannet social- og sundhedshjælper? Hvis du kan svare ja til begge dele, så har vi brug for dig som ferieafløser i perioden maj til september 2019. Din erfaring Du er uddannet social- og sundhedshjælper. Du ser samarbejde med engagerede og dygtige kolleger som en styrke. Du møder borgerne i øjenhøjde, arbejder selvstændigt og kan selvstændigt prioritere din tid. Du er fleksibel og trives godt i en dynamisk organisation. Du er god til at dokumentere dine observationer og bruger it som dagligt arbejdsredskab. Vi forventer, at du kan cykle og har egen cykel. Vi tilbyder dig Et vikariat som sommerferieafløser med fast ugentlig arbejdstid på 30-37 timer om ugen. Weekendarbejde hver anden weekend. Mulighed for ekstra afløsning efter sommerferien i forbindelse med ferier sygdom. Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. Mere information Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til gruppeleder Katia Wellemberg eller Winnie Jønsson på 3530 2300. Ansøgning vedlægges CV. Søg stillingen via nedenstående link senest torsdag den 4. april 2019.
Kan du yde god pleje med udgangspunkt i borgerens egne ressourcer og inddrage borgeren som en del af løsningen? Er du uddannet social- og sundhedshjælper? Hvis du kan svare ja til begge dele, så har vi brug for dig som ferieafløser i perioden maj til september 2019.   
 
Din erfaring
 • Du er uddannet social- og sundhedshjælper.  
 • Du ser samarbejde med engagerede og dygtige kolleger som en styrke.  
 • Du møder borgerne i øjenhøjde, arbejder selvstændigt og kan selvstændigt prioritere din tid.  
 • Du er fleksibel og trives godt i en dynamisk organisation.  
 • Du er god til at dokumentere dine observationer og bruger it som dagligt arbejdsredskab.  
 • Vi forventer, at du kan cykle og har egen cykel. 
Vi tilbyder dig
Et vikariat som sommerferieafløser med fast ugentlig arbejdstid på 30-37 timer om ugen. Weekendarbejde hver anden weekend. Mulighed for ekstra afløsning efter sommerferien i forbindelse med ferier/sygdom. Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.   
 
Mere information
Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til gruppeleder Katia Wellemberg eller Winnie Jønsson på 3530 2300.   
 
Ansøgning vedlægges CV.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest torsdag den 4. april 2019.
ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngHjemmeplejen AmagerKøbenhavn S2019-02-28T13:00:39.5272019-04-04T00:00:00
329973296Afløsere (social- og sundhedshjælpere og -assistenter) til dag-, aften- og nattevagter på Plejeboligcentret KærboBasic Plejeboligcentret Kærbo søger afløsere, der ligesom os har lysten til at arbejde med ældre og som har hjertet det rette sted . Kærbo er et plejehjem, der ligger på Østerbro, tæt på Nordhavn Station og Østerbrogade. På Kærbo bor 56 beboere. Vi søger venlige, ansvarlige og engagerede afløsere, som sammen med vores dygtige, faste personale kan hjælpe os med at yde en rigtig god og tryg pleje og omsorg til Kærbos beboere. Vi søger efter dig, som brænder for ældreplejen, og vil være med til at gøre en positiv forskel ved at skabe det gode hverdagsliv med tryghed og medbestemmelse er fagligt velfunderet og gerne har erfaring med at arbejde med ældre og arbejde på et plejecenter er venlig og har et godt humør, er imødekommende og på trods af travlhed formår at prioritere det vigtigste for beboeren i øjeblikket kan identificere sig med Kærbo s værdier er ansvarlig og mødestabil bidrager positivt til trivslen for både beboere og kollegaer Kan du se dig selv i ovenstående, så er det netop dig, vi søger til Kærbo. Løn er efter overenskomst. Er du interesseret? Vi har behov for afløsere, som kan lidt af hvert. Du er velkommen til at ringe til Kærbos afdelingsledere og tale med os om, hvad som passer ind i dit liv. Ring til Henriette Nimb på 2929 6204 eller Aneela på 6138 5087. Søg stillingen via nedenstående link senest torsdag den 11. april 2019.
Plejeboligcentret Kærbo søger afløsere, der ligesom os har lysten til at arbejde med ældre og som har “ hjertet det rette sted”.  
 
Kærbo er et plejehjem, der ligger på Østerbro, tæt på Nordhavn Station og Østerbrogade. På Kærbo bor 56 beboere.    
 
Vi søger venlige, ansvarlige og engagerede afløsere, som sammen med vores dygtige, faste personale kan hjælpe os med at yde en rigtig god og tryg pleje og omsorg til Kærbos beboere.
 
Vi søger efter dig, som 
 • brænder for ældreplejen, og vil være med til at gøre en positiv forskel ved at skabe det gode hverdagsliv med tryghed og medbestemmelse
 • er fagligt velfunderet og gerne har erfaring med at arbejde med ældre og arbejde på et plejecenter
 • er venlig og har et godt humør, er imødekommende og på trods af travlhed formår at prioritere det vigtigste for beboeren i øjeblikket  
 • kan identificere sig med Kærbo s værdier  
 • er ansvarlig og mødestabil  
 • bidrager positivt til trivslen for både beboere og kollegaer 
Kan du se dig selv i ovenstående, så er det netop dig, vi søger til Kærbo. Løn er efter overenskomst.  
 
Er du interesseret?  
Vi har behov for afløsere, som kan lidt af hvert. Du er velkommen til at ringe til Kærbos afdelingsledere og tale med os om, hvad som passer ind i dit liv. Ring til  
Henriette Nimb på 2929 6204 eller Aneela på 6138 5087.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest torsdag den 11. april 2019.
ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngKærboKøbenhavn Ø2019-03-07T13:01:27.4402019-04-11T00:00:00
329974336Social- og sundhedshjælpere til Hjemmeplejen AmagerBasic Ser du samarbejde med engagerede og dygtige kolleger som en styrke? Møder du borgerne i øjenhøjde, arbejder du selvstændigt, og kan du prioritere din tid? Hjemmeplejen Amager søger social- og sundhedshjælpere til dagvagter, primært til daggruppe 1. Hjemmeplejen Amager er en stor organisation med ca. 385 fastansatte medarbejdere. I hjemmeplejen Amager arbejder vi hele tiden med at se borgerens ressourcer og inddrage borgeren som en del af løsningen. Vi bruger rehabiliteringen meget i vores daglige arbejde, og vi søger derfor social- og sundhedshjælpere, der sammen med os vil styrke fagligheden i daggrupperne med denne optik som fokus. Om os: Hjemmeplejen er med i front, når det gælder forebyggelse, sundhedsfremme, faldforebyggelse, træning i eget hjem, kroniske og kritiske sygdomme, og vi er gode til at håndtere komplekse sundhedsproblemer. Du vil indgå i et stærkt, fagligt miljø bestående af social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter og sygeplejersker. Den nærmeste reference er daggruppelederen. Vores nye kollega er: Uddannet social- og sundhedshjælper. Du trives godt i en dynamisk organisation og har lyst til at udvikle dine kompetencer i et team med fælles målsætning. Vi anvender CURA som dokumentationsredskab. Det er en fordel, hvis du har kendskab til dette men ikke et krav. Du går forrest og viser vejen til et højt fagligt niveau. Du har IT kompetencer på almindelig brugerniveau. Det er en forudsætning, at du kan cykle, da det er den nemmeste måde at komme omkring på Amager. Er du interesseret? Vi søger social- og sundhedshjælpere på 30-37 timer ugentligt med weekend hver 2. - 3. uge. Stillingerne er med start 1. maj 2019 eller efter aftale. Løn forhandles efter principperne i Ny Løn. Mere information Du kan evt. kontakte gruppeleder Lonnie Hansen på 2615 2424. Søg stillingen via nedenstående link senest fredag den 29. marts 2019
Ser du samarbejde med engagerede og dygtige kolleger som en styrke? Møder du borgerne i øjenhøjde, arbejder du selvstændigt, og kan du prioritere din tid?
 
Hjemmeplejen Amager søger social- og sundhedshjælpere til dagvagter, primært til daggruppe 1.
 
Hjemmeplejen Amager er en stor organisation med ca. 385 fastansatte medarbejdere. 
I hjemmeplejen Amager arbejder vi hele tiden med at se borgerens ressourcer og inddrage borgeren som en del af løsningen. Vi bruger rehabiliteringen meget i vores daglige arbejde, og vi søger derfor social- og sundhedshjælpere, der sammen med os vil styrke fagligheden i daggrupperne med denne optik som fokus.  
 
Om os:   
Hjemmeplejen er med i front, når det gælder forebyggelse, sundhedsfremme, faldforebyggelse, træning i eget hjem, kroniske og kritiske sygdomme, og vi er gode til at håndtere komplekse sundhedsproblemer.  
Du vil indgå i et stærkt, fagligt miljø bestående af social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter og sygeplejersker. Den nærmeste reference er daggruppelederen. 
 
Vores nye kollega er:  
Uddannet social- og sundhedshjælper. Du trives godt i en dynamisk organisation og har lyst til at udvikle dine kompetencer i et team med fælles målsætning. Vi anvender CURA som dokumentationsredskab. Det er en fordel, hvis du har kendskab til dette men ikke et krav. Du går forrest og viser vejen til et højt fagligt niveau. Du har IT kompetencer på almindelig brugerniveau.  
 
Det er en forudsætning, at du kan cykle, da det er den nemmeste måde at komme omkring på Amager.  
 
Er du interesseret?  
Vi søger social- og sundhedshjælpere på 30-37 timer ugentligt med weekend hver 2. - 3. uge.    
Stillingerne er med start 1. maj 2019 eller efter aftale. Løn forhandles efter principperne i Ny Løn.  
 
Mere information
Du kan evt. kontakte gruppeleder Lonnie Hansen på 2615 2424.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest fredag den 29. marts 2019
ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngHjemmeplejen Amager Daggruppe 1København S2019-03-08T15:00:47.1102019-03-29T00:00:00
329974654Social- og sundhedshjælper til dagvagt på Deborah Centret på ØsterbroBasic Er du til korte arbejdsdage? Så se her! Brænder du for at yde omsorg og høj faglighed i tæt samarbejde med kolleger? Vil du være en del af en velfungerende, mindre arbejdsplads? Er omstillingsparathed dit kendetegn? Så er du måske vores nye medarbejder. Deborah Centret er et jødisk plejecenter, som har driftsoverenskomst med Københavns Kommune. Vores 44 beboere lever inden for rammerne af den jødiske kultur, herunder kosher-levereglerne. Du behøver ikke at have kendskab til de jødiske leveregler, da grundig oplæring gives. Vi søger en social- og sundhedshjælper til dagvagt pr. 1. april 2019 eller snarest herefter. Stillingen er på 21-28 timer ugentligt med weekendvagt hver 2. uge. Forventelig arbejdstid kl. 7.30-13.30. Vi søger en social- og sundhedshjælper, som trives med en vis grad af uforudsigelighed og er meget omstillingsparat er fagligt velfunderet kan varetage daglig pleje af 3-5 beboere og eller en delvis springerfunktion i huset er fleksibel og kan justere arbejdet efter beboernes behov med hensyn til tid, sted og metode kan arbejde ud fra fælles mål og tage medansvar for helheden vægter samarbejdet højt, har et positivt livssyn og har fokus på at udnytte kompetencer optimalt kolleger imellem har lyst til indflydelse og udfordringer har et godt overblik og besidder rummelighed til professionel kontakt med såvel beboere som pårørende Vi tilbyder Moderne rammer og mulighed for indflydelse på en spændende og udfordrende arbejdsplads Engagerede og dynamiske kolleger Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst og kvalifikationer En arbejdsplads, hvor medarbejdertrivsel vægtes højt Yderligere oplysninger Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Tina Møller på 8232 5147 eller 4042 6140 eller assisterende afdelingsleder Katrine Reffstrup Hansen på 8232 5157 eller 5152 0630. Sammen med din ansøgning beder vi dig uploade CV, uddannelsesbevis og eventuelt anden relevant dokumentation. Søg stillingen via nedenstående link senest søndag den 24. marts 2019 Vi afholder samtaler i uge 13.
Er du til korte arbejdsdage? Så se her! 
Brænder du for at yde omsorg og høj faglighed i tæt samarbejde med kolleger? Vil du være en del af en velfungerende, mindre arbejdsplads? Er omstillingsparathed dit kendetegn? Så er du måske vores nye medarbejder.  
 
Deborah Centret er et jødisk plejecenter, som har driftsoverenskomst med Københavns Kommune. Vores 44 beboere lever inden for rammerne af den jødiske kultur, herunder kosher-levereglerne.   
 
Du behøver ikke at have kendskab til de jødiske leveregler, da grundig oplæring gives.
 
Vi søger en social- og sundhedshjælper til dagvagt pr. 1. april 2019 eller snarest herefter. Stillingen er på 21-28 timer ugentligt med weekendvagt hver 2. uge. Forventelig arbejdstid kl. 7.30-13.30.
 
Vi søger en social- og sundhedshjælper, som
 • trives med en vis grad af uforudsigelighed og er meget omstillingsparat  
 • er fagligt velfunderet  
 • kan varetage daglig pleje af 3-5 beboere og/eller en delvis springerfunktion i huset  
 • er fleksibel og kan justere arbejdet efter beboernes behov med hensyn til tid, sted og metode  
 • kan arbejde ud fra fælles mål og tage medansvar for helheden  
 • vægter samarbejdet højt, har et positivt livssyn og har fokus på at udnytte kompetencer optimalt kolleger imellem
 • har lyst til indflydelse og udfordringer  
 • har et godt overblik og besidder rummelighed til professionel kontakt med såvel beboere som pårørende
Vi tilbyder
 • Moderne rammer og mulighed for indflydelse på en spændende og udfordrende arbejdsplads  
 • Engagerede og dynamiske kolleger  
 • Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst og kvalifikationer  
 • En arbejdsplads, hvor medarbejdertrivsel vægtes højt  
Yderligere oplysninger
Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Tina Møller på 8232 5147 eller 4042 6140 eller assisterende afdelingsleder Katrine Reffstrup Hansen på 8232 5157 eller 5152 0630.
 
Sammen med din ansøgning beder vi dig uploade CV, uddannelsesbevis og eventuelt anden relevant dokumentation.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest søndag den 24. marts 2019
Vi afholder samtaler i uge 13.
 
ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngDeborah CentretKøbenhavn Ø2019-03-08T18:00:04.4202019-03-24T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Vikar Assistance søger timelønnede afløsere til både dag, aften og natarbejde.

VIKAR ASSISTANCE ApS

Brønshøj
Vikar Assistance søger timelønnede Sosu-hjælper assistenter til både dag, aften og natarbejde til kunde i Brønhøj. Vi lægger vægt på, at afløseren har følgende kompetencer. Er faglig dygtige, serviceminded, punktlige og mødestabile. Kan samarbejde, ...
Indrykket:22. februar 2019
Udløbsdato:19. april 2019

Social- og sundhedshjælpere til ferieafløsning i Hjemmeplejen Amager

Hjemmeplejen Amager

København S
Kan du yde god pleje med udgangspunkt i borgerens egne ressourcer og inddrage borgeren som en del af løsningen? Er du uddannet social- og sundhedshjælper? Hvis du kan svare ja til begge dele, så har vi brug for dig som ferieafløser i perioden maj ti...
Indrykket:28. februar 2019
Udløbsdato:4. april 2019

Afløsere (social- og sundhedshjælpere og -assistenter) til dag-, aften- og nattevagter på Plejeboligcentret Kærbo

Kærbo

København Ø
Plejeboligcentret Kærbo søger afløsere, der ligesom os har lysten til at arbejde med ældre og som har hjertet det rette sted . Kærbo er et plejehjem, der ligger på Østerbro, tæt på Nordhavn Station og Østerbrogade. På Kærbo bor 56 beboere. Vi søger ...
Indrykket:7. marts 2019
Udløbsdato:11. april 2019

Social- og sundhedshjælpere til Hjemmeplejen Amager

Hjemmeplejen Amager Daggruppe 1

København S
Ser du samarbejde med engagerede og dygtige kolleger som en styrke? Møder du borgerne i øjenhøjde, arbejder du selvstændigt, og kan du prioritere din tid? Hjemmeplejen Amager søger social- og sundhedshjælpere til dagvagter, primært til daggruppe 1. ...
Indrykket:8. marts 2019
Udløbsdato:29. marts 2019

Social- og sundhedshjælper til dagvagt på Deborah Centret på Østerbro

Deborah Centret

København Ø
Er du til korte arbejdsdage? Så se her! Brænder du for at yde omsorg og høj faglighed i tæt samarbejde med kolleger? Vil du være en del af en velfungerende, mindre arbejdsplads? Er omstillingsparathed dit kendetegn? Så er du måske vores nye medarbej...
Indrykket:8. marts 2019
Udløbsdato:24. marts 2019