Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedshjælper

Curae er den private hjemmepleje i Vordingborg kommune.

Vi er en mindre virksomhed i sund vækst.   

   

Vi søger: 1 Social- og sundhedshjælper eller Social- og sundhedsassistent, der har lyst til at indgå i vores fantastiske team i Vordingborg.

 

Stillingen:

Dagvagt: 35t./uge.  

Mødetid: kl. 07:00 - 14:00 

Mødested: Vordingborg.                                                                                             

 

Kan du:

•Fremvise straffeattest.

•Fremvise originale uddannelsespapirer.

•Fremvise kørekort.

•Arbejde selvstændigt, tværfagligt og målrettet.

•Bevare overblikket i pressede situationer.

•Starte hurtigst muligt.   

 

Er du:

•Positiv, smilende og varmhjertet.

•En god kollega.

•Fleksibel.

•Loyal og ansvarbevidst.

•Mødestabil. 

 

Så er det dig vi lige står og mangler. 

 

(ingen telefonisk henveldelse tak.)


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329785918Phoenix-585d47d812018-04-03T09:08:15.113Social- og sundhedshjælper

Curae er den private hjemmepleje i Vordingborg kommune.

Vi er en mindre virksomhed i sund vækst.   

   

Vi søger: 1 Social- og sundhedshjælper eller Social- og sundhedsassistent, der har lyst til at indgå i vores fantastiske team i Vordingborg.

 

Stillingen:

Dagvagt: 35t./uge.  

Mødetid: kl. 07:00 - 14:00 

Mødested: Vordingborg.                                                                                             

 

Kan du:

•Fremvise straffeattest.

•Fremvise originale uddannelsespapirer.

•Fremvise kørekort.

•Arbejde selvstændigt, tværfagligt og målrettet.

•Bevare overblikket i pressede situationer.

•Starte hurtigst muligt.   

 

Er du:

•Positiv, smilende og varmhjertet.

•En god kollega.

•Fleksibel.

•Loyal og ansvarbevidst.

•Mødestabil. 

 

Så er det dig vi lige står og mangler. 

 

(ingen telefonisk henveldelse tak.)

2018-04-23T00:50:59.547 Curae er den private hjemmepleje i Vordingborg kommune. Vi er en mindre virksomhed i sund vækst. Vi søger: 1 Social- og sundhedshjælper eller Social- og sundhedsassistent, der har lyst til at indgå i vores fantastiske team i Vordingborg. Stillingen: Dagvagt: 35t. uge. Mødetid: kl. 07:00 - 14:00 Mødested: Vordingborg. Kan du: •Fremvise straffeattest. •Fremvise originale uddannelsespapirer. •Fremvise kørekort. •Arbejde selvstændigt, tværfagligt og målrettet. •Bevare overblikket i pressede situationer. •Starte hurtigst muligt. Er du: •Positiv, smilende og varmhjertet. •En god kollega. •Fleksibel. •Loyal og ansvarbevidst. •Mødestabil. Så er det dig vi lige står og mangler. (ingen telefonisk henveldelse tak.)11Jobnet585d47d8100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-04-22T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerSydsjælland inkl. MønVordingborg3203571Curae11Algade 34C4760VordingborgDKDanmark0
ansogning@curae.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent547944JobNet48028891000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=585d47d8https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=585d47d8https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=585d47d8&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=585d47d8&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Social_og_sundhed/Pleje_og_omsorg/2.jpgMed et job indenfor Sundhed bliver du mødt af spændende opgaver. Hvis du er interesseret, er jobbet som Social- og sundhedshjælper lige noget for dig.12008011Dansk3Læse/ tale346018Social- og sundhedshjælper10Sundhed77Pleje og omsorg354139383Bettina Steenansogning@curae.dkDKDanmarkDKDanmark329922128Social- & sundhedshjælper SSH - natte & aftenvagter - Vikar/afløser KALUNDBORGRobot Til vores afdeling i KALUNDBORG søger vi ny kollega med tiltrædelse snarest mulig. Vi søger til vikariat med mulighed for fast ansættelse. SSH er til natte aftenvagter. Vi søger medarbejder der er robust, fleksibel, glad ved at arbejde i borgernes hjem samt med en god arbejdsmoral. Vi er en lille fleksibel hjemmeservicevirksomhed, så hvis du drømmer om at få indflydelse på egen arbejdsdag, arbejde i en virksomhed med flad organisation, hvor det tager kort tid fra dine gode ide r opstår, til at de i samarbejde med direktøren bliver til virkelighed, så kunne dette job være noget for dig. Vi søger personale med stor erfaring som udekørende SSh er, gerne egen bil og som ønsker en arbejdsdag, hvor borgernes behov for fast stabil hjælp er i centrum. Kørekort samt fremvisning af straffeattest er påkrævet. Virksomheden har en rygepolitik. Løn iht. aftale. Virksomheden har overenskomst med FOA. Såfremt du ikke har modtaget tilbagemelding på din ansøgning inden d. 18.12.2018. er stillingen besat til anden side. Ansøgerinformation gemmes af os til brug for fremtidige ansættelsesbehov.

Til vores afdeling i KALUNDBORG søger vi ny kollega med tiltrædelse snarest mulig.

Vi søger til vikariat med mulighed for fast ansættelse.

SSH'er til natte & aftenvagter.

Vi søger medarbejder der er robust, fleksibel, glad ved at arbejde i borgernes hjem samt

med en god arbejdsmoral.

Vi er en lille fleksibel hjemmeservicevirksomhed, så hvis du drømmer om at få indflydelse på egen arbejdsdag, arbejde i en virksomhed med flad organisation, hvor det tager kort tid fra dine gode ideér opstår, til at de i samarbejde med direktøren bliver til virkelighed, så kunne dette job være noget for dig.

Vi søger personale med stor erfaring som udekørende SSh'er, gerne egen bil og som ønsker en arbejdsdag, hvor borgernes behov for fast stabil hjælp er i centrum.

Kørekort samt fremvisning af straffeattest er påkrævet.

Virksomheden har en rygepolitik.

Løn iht. aftale. Virksomheden har overenskomst med FOA.

Såfremt du ikke har modtaget tilbagemelding på din ansøgning inden d. 18.12.2018. er stillingen besat til anden side.

Ansøgerinformation gemmes af os til brug for fremtidige ansættelsesbehov.

 

Privat Omsorgspleje IVSSlagelse2018-12-03T00:00:002018-12-18T00:00:00
329920130Social- og sundhedshjælperRobot SSH til privat plejehjem midt i Domkirkebyen Margrethe Hjemmet er en selvejende institution, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Vi er to afdelinger med 22 beboere på hver. Vi skaber rammerne for, at ældre, kan bevare et meningsfyldt, aktivt og socialt ældre liv så længe det er muligt. Vi sætter en ære i at arbejde palliativt og være der for de ældre og deres pårørende i den sidste tid. Vi tilbyder -En spændende arbejdsdag med afvekslende faglige udfordringer indenfor den basale pleje, omsorg og aktiviteter. -En arbejdsplads, hvor vi værdsætter humor og har en alders- og erfaringsmæssig bredt sammensat personalegruppe bestående af SSH, SSA, ufaglærte og SPL. -En fast stilling 32 timer ugentlig med skiftende vagter dag aften, eller dag nat, samt vagt hver anden weekend. Ansøgning med det vagt valg du ønsker at søge sendes til Margrethe Hjemmet, Bredgade 4, 4000 Roskilde eller på e-mail post@margrethehjemmet.dk stillingsopslaget løber til d. 28. december kl. 12.00.

SSH til privat plejehjem midt i Domkirkebyen

 

Margrethe Hjemmet er en selvejende institution, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Vi er to afdelinger med 22 beboere på hver.

Vi skaber rammerne for, at ældre, kan bevare et meningsfyldt, aktivt og socialt ældre liv så længe det er muligt. Vi sætter en ære i at arbejde palliativt og være der for de ældre og deres pårørende i den sidste tid.

 

Vi tilbyder

-En spændende arbejdsdag med afvekslende faglige udfordringer indenfor den basale pleje, omsorg og aktiviteter.

-En arbejdsplads, hvor vi værdsætter humor og har en alders- og erfaringsmæssig bredt sammensat personalegruppe bestående af SSH, SSA, ufaglærte og SPL. 

-En fast stilling 32 timer ugentlig med skiftende vagter dag/aften, eller dag/nat, samt vagt hver anden weekend.

Ansøgning med det vagt valg du ønsker at søge sendes til Margrethe Hjemmet, Bredgade 4, 4000 Roskilde eller på e-mail post@margrethehjemmet.dk stillingsopslaget løber til d. 28. december kl. 12.00.

Margrethe HjemmetRoskilde2018-11-29T00:00:002018-12-28T00:00:00
329923869Social- og sundhedsassistent til almen voksenpsykiatri, afsnit S1-29, Psykiatrien Syd, VordingborgRobot Brænder du for at være en del af et behandlingsteam, der hver dag er afgørende i særligt udsatte menneskers liv? Trives du med akutte situationer og komplekse patientforløb? Er du engageret og har du lyst til at udfordre og udvikle faglige og personlige kompetencer? Vil du arbejde i et dynamisk miljø med dedikerede kolleger, hvor ingen dage er ens, så har vi brug for dig! 32 eller 37 timer pr. uge i blandede vagter. Afsnittet er kendetegnet ved en åben, uformel og omstillingsparat kultur med stor fællesskabsfølelse, sammenhold og tværfaglig kvalificeret opgaveløsning. Vi har et stort ønske om og vilje til at udvikle og forbedre, hvilket kun opnås gennem inddragelse og sparring mellem faggrupper og øvrige enheder. Vi nedbringer vold og tvang sammen med patienterne ved at skabe et helbredende og udviklende miljø, hvor der er rart at være. Vi har i 2017 implementeret de 10 Safewards interventioneer som sammen med en udpræget relations- og deeskalerende tilgang reducerer anvendelse af tvang og arbejdsskader ganske betydeligt. Hvis du har lyst til at læse mere om vores arbejde med nedbringelse af tvang. Medarbejdere og patienter har været med til at udvikle afsnittets værdigrunglag, som er bærende for en respektfuld omgangstone og et udviklende og profiterende kollegaskab med stor omsorg for hinanden. Du vil få mulighed for kompetenceudvikling, specialuddannelse og karriereplanlægning i øvrigt. Hvis du tænker, at du mangler psykiatrisk erfaring, så skal du ikke holde dig tilbage. Du vil få mulighed for oplæring og du kommer igennem et detaljeret introduktionsprogram og tilknyttes en mentor, som tager ansvar for din læring og socialisering i afsnittet. Vi glæder os til at høre fra dig! Ansøgningsfrist 14.12.18 Ansættelsessamtaler 27.12.18 Om Psykiatrien Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager den psykiatriske forsknings-, uddannelses- og akutforpligtelse i Region Sjælland. Vi udvikler og formidler løbende en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere. Med ibrugtagning af det nye psykiatrisygehus i Slagelse i 2015 har Psykiatrien samlet sengeafsnit og specialiserede funktioner tre steder: Slagelse, Roskilde og Vordingborg. De ambulante enheder er placeret i de større byer i regionen. Psykiatrisygehuset i Slagelse er et af Europas største og mest moderne sygehuse. I byggeriet er inddraget banebrydende elementer indenfor arkitektur, brugen af lys samt kunst og natur, der også har behandlingsmæssig betydning.

Brænder du for at være en del af et behandlingsteam, der hver dag er afgørende i særligt udsatte menneskers liv? Trives du med akutte situationer og komplekse patientforløb? Er du engageret og har du lyst til at udfordre og udvikle faglige og personlige kompetencer?

Vil du arbejde i et dynamisk miljø med dedikerede kolleger, hvor ingen dage er ens, så har vi brug for dig!

32 eller 37 timer pr. uge i blandede vagter.

Afsnittet er kendetegnet ved en åben, uformel og omstillingsparat kultur med stor fællesskabsfølelse, sammenhold og tværfaglig kvalificeret opgaveløsning. Vi har et stort ønske om og vilje til at udvikle og forbedre, hvilket kun opnås gennem inddragelse og sparring mellem faggrupper og øvrige enheder.

Vi nedbringer vold og tvang sammen med patienterne ved at skabe et helbredende og udviklende miljø, hvor der er rart at være.

Vi har i 2017 implementeret de 10 Safewards interventioneer som sammen med en udpræget relations- og deeskalerende tilgang reducerer anvendelse af tvang og arbejdsskader ganske betydeligt. Hvis du har lyst til at læse mere om vores arbejde med nedbringelse af tvang.

Medarbejdere og patienter har været med til at udvikle afsnittets værdigrunglag, som er bærende for en respektfuld omgangstone og et udviklende og profiterende kollegaskab med stor omsorg for hinanden.

Du vil få mulighed for kompetenceudvikling, specialuddannelse og karriereplanlægning i øvrigt.

Hvis du tænker, at du mangler psykiatrisk erfaring, så skal du ikke holde dig tilbage. Du vil få mulighed for oplæring og du kommer igennem et detaljeret introduktionsprogram og tilknyttes en mentor, som tager ansvar for din læring og socialisering i afsnittet.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøgningsfrist 14.12.18

Ansættelsessamtaler 27.12.18

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager den psykiatriske forsknings-, uddannelses- og akutforpligtelse i Region Sjælland. Vi udvikler og formidler løbende en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere.

Med ibrugtagning af det nye psykiatrisygehus i Slagelse i 2015 har Psykiatrien samlet sengeafsnit og specialiserede funktioner tre steder: Slagelse, Roskilde og Vordingborg. De ambulante enheder er placeret i de større byer i regionen.

Psykiatrisygehuset i Slagelse er et af Europas største og mest moderne sygehuse. I byggeriet er inddraget banebrydende elementer indenfor arkitektur, brugen af lys samt kunst og natur, der også har behandlingsmæssig betydning. 

Region SjællandVordingborg2018-12-06T00:00:002018-12-14T00:00:00
329924727Uddannet fast dagvagtRobot Drømmer du ikke bare om at få lov til at gøre en forskel, at få lov til at komme hos de samme borgere og få lov til at selv styre og præge dit arbejde, uden stress og jag? Drømmer du ikke bare om en arbejdplads, hvor du har masser af frihed ( under ansvar ) og hvor du kan få lov til selv at tage beslutningerne omkring arbejdet? Det kan du hos Krontoft Hjemmepleje i Korsør. Vi er et lille veletableret firma, der kører på 6. år og som har stor succes i at yde hjemmepleje på vores helt speciele måde, sådan at alle vores borgere er SÅ glade fordi de har valgt os og flere og flere har fået øjnene op for os og derfor har vi fået mere at lave. Derfor søger vi igen personale. Lige nu søger vi en fast dagvagt, der har masser af erfaring og kærlighed til ældre. Det er dog et must at du er som minimum uddannet social- og sundhedshjælper, hvis vi skal tilbyde dig fast timeantal. Vi er nemlig et firma, der gerne vil have orden i tingene og følger derfor de givvne regler for hjemmeplejen. Denne stilling tilbyder ca 25 timer - og man arbejder hver 2. weekend og en fast ugentlig fridag, som man aftaler internt med planlægger. Det er vigtigt at du kan starte hurtigst muligt og har en del års erfaring fra faget. Du skal have gyldigt kørekort og egen bil, da man tit skal bruge egen bil i arbejdstiden. Vi er i overenskomst med FOA og følger derfor de retningslinier de giver os. Man får derfor både kørepenge ( Hvis ikke firmabilen er ledig ) og pension ( Hvis man kan fremvise en ny lønseddel fra lign stilling, ellers penson efter 3 måneder ) Jeg ser frem til at høre fra alle meget interesserede uddannede ansøgere.

Drømmer du ikke bare om at få lov til at gøre en forskel, at få lov til at komme hos de samme borgere og få lov til at selv styre og præge dit arbejde, uden stress og jag? Drømmer du ikke bare om en arbejdplads, hvor du har masser af frihed ( under ansvar ) og hvor du kan få lov til selv at tage beslutningerne omkring arbejdet?

Det kan du hos Krontoft Hjemmepleje i Korsør. Vi er et lille veletableret firma, der kører på 6. år og som har stor succes i at yde hjemmepleje på vores helt speciele måde, sådan at alle vores borgere er SÅ glade fordi de har valgt os og flere og flere har fået øjnene op for os og derfor har vi fået mere at lave.

Derfor søger vi igen personale. Lige nu søger vi en fast dagvagt, der har masser af erfaring og kærlighed til ældre. Det er dog et must at du er som minimum uddannet social- og sundhedshjælper, hvis vi skal tilbyde dig fast timeantal. Vi er nemlig et firma, der gerne vil have orden i tingene og følger derfor de givvne regler for hjemmeplejen.

Denne stilling tilbyder ca 25 timer + / - og man arbejder hver 2. weekend og en fast ugentlig fridag, som man aftaler internt med planlægger. Det er vigtigt at du kan starte hurtigst muligt og har en del års erfaring fra faget. Du skal have gyldigt kørekort og egen bil, da man tit skal bruge egen bil i arbejdstiden.

Vi er i overenskomst med FOA og følger derfor de retningslinier de giver os. Man får derfor både kørepenge ( Hvis ikke firmabilen er ledig ) og pension ( Hvis man kan fremvise en ny lønseddel fra lign stilling, ellers penson efter 3 måneder )

Jeg ser frem til at høre fra alle meget interesserede uddannede ansøgere.

Krontoft hjemmeplejeSlagelse2018-12-08T00:00:002019-02-01T00:00:00
329922270Social- og sundhedspersonale til Distrikt VintersbølleBasic Vi søger Social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælpere til dagvagt 30 37 timer om ugen i gennemsnit med vagt hver 2. weekend.Der er mulighed for primær ansættelse inde på plejecenteret eller i udekørende team. Social- og sundhedshjælpere i vikariat fra 1 2 til 31 12 2019 til flyverfunktion i aften- og nattevagter med i gennemsnit 28 timer om ugen og vagt hver 2. weekend. Stillingerne er til besættelse pr. 1. februar 2019 eller snarest muligt.VintersbølleDistrikt Vintersbølle har udgangspunkt i et skønt beliggende plejecenter i Nyråd, omgivet af skov, strand og vand.Plejecentret rummer 80 beboere. 8 af plejecentrets boliger er aflastningsboliger til midlertidige ophold og 24 boliger er særligt for demente borgere.Til plejecentret hører et stort aktivitetscenter med caf , der danner rammen om et væld af forskelligartede aktiviteter for beboerne på plejecentret såvel som for borgerne ude i distriktet.Vi har et arealmæssigt stort distrikt, der dækkes ind med hjemmesygepleje og hjemmepleje af vores udekørende teams.Vi er godt 100 engagerede medarbejdere og gode kollegaer til at varetage de sundhedsfaglige opgaver, plejen, omsorgen og den praktiske bistand for beboere og borgere tilknyttet Vintersbølle.Vi ønsker og forventer, at du sammen med os vil skabe gode rammer og vilkår for vores beboere, borgere og pårørende under hensyntagen til deres individuelle behov. du er optaget af at varetage opgaverne på et højt fagligt niveau og derved medvirker til at levere god kvalitet. du er god til at samarbejde både internt og eksternt monofagligt og tværfagligt. sundhedsfaglig dokumentation er naturlig for dig, som en forudsætning for at sikre kvalitet og kontinuitet i opgaveløsningen. du har kørekort, hvis du søger i udekørende team. Vi tilbyderVi kan tilbyde en travl arbejdsplads med alsidige pleje- og omsorgsopgaver, mange sundhedsfaglige udfordringer, selvstændigt arbejde og gode muligheder for indflydelse på egen arbejdssituation.En arbejdsplads, hvor vi vægter høj faglighed, engagement, rummelighed og humor i samarbejdet.Vi ynder et kollegialt miljø præget af hjælpsomhed, faglig sparring, omsorg og gode grin.Hvis du kan se dig selv i den sammenhæng, så send os din ansøgning.Du er også meget velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger. Distriktsleder Bo Petersen træffes på telefon 55 36 39 40 og assisterende distriktsleder Astrid Conradi på telefon 55 36 39 41.Ansøgningsfristen er mandag den 17. december 2018 og samtaler forventes afholdt torsdag den 20. december 2018.Vi arbejder ud fra Vordingborg Kommunes værdier, som er Dialog, udvikling og synlighed.Vi søger
 • Social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælpere til dagvagt 30 – 37 timer om ugen i gennemsnit med vagt hver 2. weekend.
  Der er mulighed for primær ansættelse inde på plejecenteret eller i udekørende team.
   
 • Social- og sundhedshjælpere i vikariat fra 1/2 til 31/12 2019 til "flyverfunktion" i aften- og nattevagter med i gennemsnit 28 timer om ugen og vagt hver 2. weekend.
Stillingerne er til besættelse pr. 1. februar 2019 eller snarest muligt.

Vintersbølle
Distrikt Vintersbølle har udgangspunkt i et skønt beliggende plejecenter i Nyråd, omgivet af skov, strand og vand.
Plejecentret rummer 80 beboere. 8 af plejecentrets boliger er aflastningsboliger til midlertidige ophold og 24 boliger er særligt for demente borgere.
Til plejecentret hører et stort aktivitetscenter med café, der danner rammen om et væld af forskelligartede aktiviteter for beboerne på plejecentret såvel som for borgerne ude i distriktet.
Vi har et arealmæssigt stort distrikt, der dækkes ind med hjemmesygepleje og hjemmepleje af vores udekørende teams.
Vi er godt 100 engagerede medarbejdere og gode kollegaer til at varetage de sundhedsfaglige opgaver, plejen, omsorgen og den praktiske bistand for beboere og borgere tilknyttet Vintersbølle.

Vi ønsker og forventer, at
 • du sammen med os vil skabe gode rammer og vilkår for vores beboere, borgere og pårørende under hensyntagen til deres individuelle behov.
 • du er optaget af at varetage opgaverne på et højt fagligt niveau og derved medvirker til at levere god kvalitet.
 • du er god til at samarbejde både internt og eksternt – monofagligt og tværfagligt.
 • sundhedsfaglig dokumentation er naturlig for dig, som en forudsætning for at sikre kvalitet og kontinuitet i opgaveløsningen.
 • du har kørekort, hvis du søger i udekørende team.
Vi tilbyder
Vi kan tilbyde en travl arbejdsplads med alsidige pleje- og omsorgsopgaver, mange sundhedsfaglige udfordringer, selvstændigt arbejde og gode muligheder for indflydelse på egen arbejdssituation.
En arbejdsplads, hvor vi vægter høj faglighed, engagement, rummelighed og humor i samarbejdet.
Vi ynder et kollegialt miljø præget af hjælpsomhed, faglig sparring, omsorg og gode grin.

Hvis du kan se dig selv i den sammenhæng, så send os din ansøgning.

Du er også meget velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger. Distriktsleder Bo Petersen træffes på telefon 55 36 39 40 og assisterende distriktsleder Astrid Conradi på telefon 55 36 39 41.

Ansøgningsfristen er mandag den 17. december 2018 og samtaler forventes afholdt torsdag den 20. december 2018.

Vi arbejder ud fra Vordingborg Kommunes værdier, som er Dialog, udvikling og synlighed.

ORS/Small/c8c7f307_logo.jpegDistr. Vintersbølle - FællesVordingborg2018-12-04T11:03:48.8102018-12-17T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Social- & sundhedshjælper SSH - natte & aftenvagter - Vikar/afløser KALUNDBORG

Privat Omsorgspleje IVS

Slagelse
Til vores afdeling i KALUNDBORG søger vi ny kollega med tiltrædelse snarest mulig. Vi søger til vikariat med mulighed for fast ansættelse. SSH er til natte aftenvagter. Vi søger medarbejder der er robust, fleksibel, glad ved at arbejde i borgernes h...
Indrykket:3. december 2018
Udløbsdato:18. december 2018

Social- og sundhedshjælper

Margrethe Hjemmet

Roskilde
SSH til privat plejehjem midt i Domkirkebyen Margrethe Hjemmet er en selvejende institution, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Vi er to afdelinger med 22 beboere på hver. Vi skaber rammerne for, at ældre, kan bevare et meningsfyldt, akt...
Indrykket:29. november 2018
Udløbsdato:28. december 2018

Social- og sundhedsassistent til almen voksenpsykiatri, afsnit S1-29, Psykiatrien Syd, Vordingborg

Region Sjælland

Vordingborg
Brænder du for at være en del af et behandlingsteam, der hver dag er afgørende i særligt udsatte menneskers liv? Trives du med akutte situationer og komplekse patientforløb? Er du engageret og har du lyst til at udfordre og udvikle faglige og person...
Indrykket:6. december 2018
Udløbsdato:14. december 2018

Uddannet fast dagvagt

Krontoft hjemmepleje

Slagelse
Drømmer du ikke bare om at få lov til at gøre en forskel, at få lov til at komme hos de samme borgere og få lov til at selv styre og præge dit arbejde, uden stress og jag? Drømmer du ikke bare om en arbejdplads, hvor du har masser af frihed ( under ...
Indrykket:8. december 2018
Udløbsdato:1. februar 2019

Social- og sundhedspersonale til Distrikt Vintersbølle

Distr. Vintersbølle - Fælles

Vordingborg
Vi søger Social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælpere til dagvagt 30 37 timer om ugen i gennemsnit med vagt hver 2. weekend.Der er mulighed for primær ansættelse inde på plejecenteret eller i udekørende team. Social- og sundhedshjæl...
Indrykket:4. december 2018
Udløbsdato:17. december 2018