Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedshjælper

2 faste uddannede social - og sundhedshælpere

Krontoft Hjemmepleje beliggende i Korsør, er et lille privat plejefirma, der går op i den enkelte borgers tilfredshed og ikke mindst vor personales meninger og velbefindende. For os er der kun to der er vigtige i firmaet, borgeren og personalet, alt andet er sekundært.

 Virksomheden søger nu 2 uddannede social- og sundhedshjælpere, til fast stilling, en til dagvagt og en til aftenvagt. Du skal helst kunne starte med det samme. Det er meget vigtigt at du er stabil, fleksibel, virkelig seriøs omkring ønsket at være en del af vores team og at du bare elsker at arbejde og hjælpe de ældre.

For dagvagt stillingen arbejder man i tidsrummet 07-15.00, med 1 ugentlig fridag og hver 2. Weekend. Man har stor inflydelse på sin egen arbejdsdag og tager mange selvstændige beslutninger.

For aftenvagt stillingen arbejder man 7:7 mellem kl 15.00 - 23.00. Her har man ligeledes stor indflydelse på sin egen arbejdsdag og man skal ligeledes ikke være bange for at tage en selvstændig beslutning.

Hos os har vi tid hos borgerne og gør det der skal til. Cheften støtter altid op om jeres beslutninger og der er kun 2 krav til de ansatte, du skal gøre borgeren tilfreds med din hjælp og love at sige til, hvis der er noget du knap er tilfreds med.

Vi har kun hyggelige og gode faste ruter, hvor stress er et fremmedord. Her hygger vi os på vagterne og det er ikke forbudt at have et ønske at gøre en forskel for borgerne.

Man siger at vores borgere er forkælede og det er vi meget stolte af, for det fortæller jo bare at de har det godt. Derud over er vores arbejdsforhold blandt kollegaer rigtig godt, det er så godt som du vil have det, da det er meget op til jer, hvordan dette firma skal køre. Vi er åbne for forslag og ideer for hvordan vi kan gøre dette til et helt uniq team, som er misundelsesværdigt at arbejde i. Vi der er i firmaet, de synes vi allerede er der. Vil du gerne være med?

Så skal du brænde for at gøre en forskel for de ældre og elske at gøre en forskel. Vi vil helst beholde dig i teamet, når du først er startet, derfor lytter vi meget til dig og dine behov.

Har dette din interesse, lyder det bare som den rette stilling til dig, så hører vi meget gerne fra dig hurtigst muligt. 

 

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Uddannet social- og sundhedshjælper

Krontoft hjemmepleje

Krontoft hjemmepleje søger hurtigst muligt 2 uddannede social- og sundhedshjælpere i dagvagt. Vi er et firma, der har eksisteret i 4 år og vi er et plejefirma der gør tingene lidt anderledes end andre. Vi giver os tid til hver borger og yder den hjæ...
Indrykket:24. september 2018
Udløbsdato:12. november 2018

Social- & sundhedshjælper SSH - dag- og aftenvagter - Vikar/afløser - Slagelse

Privat Omsorgspleje IVS

Slagelse
Til vores afdeling i Slagelse søger vi ny kollega med tiltrædelse snarest muligt. Vi søger til vikariat med mulighed for fast ansættelse. SSH er til dag- aftenvagter. Vi søger medarbejder der er robust, fleksibel, glad ved at arbejde i borgernes hje...
Indrykket:25. september 2018
Udløbsdato:12. oktober 2018

Social- og sundhedshjælper til aftenvagt i Frit valg Ubby ved Den Integrerede pleje SYD

Odinscentret

Kalundborg
Om jobbetSocial- og sundhedshjælper søges til aftenvagt gennemsnitlig 28 timer pr. uge. Distriktet er område Ubby Bregninge. Start den 01.12.2018 eller efter aftale. Din profilAt du er engageret, god til at kommunikere, dokumentere og reflektere, væ...
Indrykket:25. september 2018
Udløbsdato:11. oktober 2018

SSH til dagvagt på Plejecenter Bakkegården

Odsherred Kommune

Kalundborg
Brænder du for pleje og omsorg for vores ældre borgere? Er du uddannet social- og sundhedshjælper, og har du lyst til at være med til sikre et fortsat højt serviceniveau på Plejecenter Bakkegården? Så er det lige dig vi søger. Vi søger en social- og...
Indrykket:10. september 2018
Udløbsdato:19. oktober 2018

SSH til aftenvagt på Plejecenter Solvognen

Odsherred Kommune

Kalundborg
Brænder du for pleje og omsorg for vores ældre beboere, og vil du være med til at give vores beboere en ensartet og høj kvalitet? Er du uddannet social- og sundhedshjælper - så er det lige dig vi søger. Vi søger en social- og sundhedshjælper til Ple...
Indrykket:3. september 2018
Udløbsdato:3. oktober 2018