Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedshjælper

2 faste uddannede social - og sundhedshælpere

Krontoft Hjemmepleje beliggende i Korsør, er et lille privat plejefirma, der går op i den enkelte borgers tilfredshed og ikke mindst vor personales meninger og velbefindende. For os er der kun to der er vigtige i firmaet, borgeren og personalet, alt andet er sekundært.

 Virksomheden søger nu 2 uddannede social- og sundhedshjælpere, til fast stilling, en til dagvagt og en til aftenvagt. Du skal helst kunne starte med det samme. Det er meget vigtigt at du er stabil, fleksibel, virkelig seriøs omkring ønsket at være en del af vores team og at du bare elsker at arbejde og hjælpe de ældre.

For dagvagt stillingen arbejder man i tidsrummet 07-15.00, med 1 ugentlig fridag og hver 2. Weekend. Man har stor inflydelse på sin egen arbejdsdag og tager mange selvstændige beslutninger.

For aftenvagt stillingen arbejder man 7:7 mellem kl 15.00 - 23.00. Her har man ligeledes stor indflydelse på sin egen arbejdsdag og man skal ligeledes ikke være bange for at tage en selvstændig beslutning.

Hos os har vi tid hos borgerne og gør det der skal til. Cheften støtter altid op om jeres beslutninger og der er kun 2 krav til de ansatte, du skal gøre borgeren tilfreds med din hjælp og love at sige til, hvis der er noget du knap er tilfreds med.

Vi har kun hyggelige og gode faste ruter, hvor stress er et fremmedord. Her hygger vi os på vagterne og det er ikke forbudt at have et ønske at gøre en forskel for borgerne.

Man siger at vores borgere er forkælede og det er vi meget stolte af, for det fortæller jo bare at de har det godt. Derud over er vores arbejdsforhold blandt kollegaer rigtig godt, det er så godt som du vil have det, da det er meget op til jer, hvordan dette firma skal køre. Vi er åbne for forslag og ideer for hvordan vi kan gøre dette til et helt uniq team, som er misundelsesværdigt at arbejde i. Vi der er i firmaet, de synes vi allerede er der. Vil du gerne være med?

Så skal du brænde for at gøre en forskel for de ældre og elske at gøre en forskel. Vi vil helst beholde dig i teamet, når du først er startet, derfor lytter vi meget til dig og dine behov.

Har dette din interesse, lyder det bare som den rette stilling til dig, så hører vi meget gerne fra dig hurtigst muligt. 

 

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

uddannede social- og sundhedshjælpere søges

Krontoft hjemmepleje

Korsørs bedste hjemmeplejefirma søger ildsjæle og engle, der vil være med til at gøre en forskel for de ældre. Krontoft Hjemmepleje gør mange ting anderledes end alle andre indenfor hjemmepleje. Vi sætter en ære i at have god tid til den enkelte bor...
Indrykket:8. oktober 2018
Udløbsdato:3. december 2018

Social- og sundhedshjælper i fast nattevagt - Plejecenter Quistgården

Slagelse Kommune

Slagelse
Vores mangeårige nattevagt går på pension, så derfor bliver der nu en stilling ledig som nattevagt 28 timer om ugen pr. 1. januar 2019.Stillingen er med weekendvagt i ulige uger.Quistgården er et plejecenter med demente beboere, og vi har fokus på d...
Indrykket:9. november 2018
Udløbsdato:22. november 2018

Social- og sundhedshjælper aftenvagt til Plejecenter Lützensvej

Slagelse Kommune

En stilling som social- og sundhedshjælper i aftenvagt 28 timer om ugen er ledig til besættelse 1. januar 2019, eller snarest muligt. Vagterne kører 2-5 med vagt hver anden weekend.Plejecenter Lützensvej er Plejecenteret med udsigt over Storebælt . ...
Indrykket:12. november 2018
Udløbsdato:22. november 2018

Social- og sundhedshjælper til fast aftenvagt på Plejecenter Quistgården

Slagelse Kommune

Slagelse
Pr. 1. januar 2019 bliver der en stilling ledig som aftenvagt 27 timer om ugen.Stillingen er med weekendvagt i lige uger.Quistgården er et plejecenter med demente beboere, og vi har fokus på det gode liv med masser af stjernestunder. Personalet har ...
Indrykket:9. november 2018
Udløbsdato:22. november 2018

Social- og sundhedshjælper

Slagelse Kommune

Slagelse
Beboerne på Smedegade plejecenter mangler en engageret og faglig social og sundhedshjælper i aftenvagt.Vi søger en kollega som af natur er nysgerrige og spørgelysten en kollega som ved hjælp af nærvær og tilstedeværelse ønsker en tæt relation til bo...
Indrykket:19. november 2018
Udløbsdato:3. december 2018