Social- og Sundhedshjælper

Der søges nogle stabile medarbejdere til vores plejeafdeling.

Virksomheden er i stor udvikling og får flere og flere borgere at vi skal passe på bedste vis, derfor står vi i akut mangel på Sosu hjælpere som har lyst til at indgå i vores team og være med til at gøre en forskel for de borgere som har valgt os.

Vi er fritvalgsleverandører i 4 kommuner på Fyn, Svendborg, Langeland, Nyborg og Faaborg-Midtfyn. 

Du skal have lysten og viljen til at arbejde med mennesker, være omstillingsparat og frisk på at din arbejdsdag kan varierre fra dag til dag. 

Du skal være uddannet.

 

Kontakt Pia Pauli for nærmere information.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330034144Phoenix-d4f98a0012019-05-29T00:00:00Social- og Sundhedshjælper

Der søges nogle stabile medarbejdere til vores plejeafdeling.

Virksomheden er i stor udvikling og får flere og flere borgere at vi skal passe på bedste vis, derfor står vi i akut mangel på Sosu hjælpere som har lyst til at indgå i vores team og være med til at gøre en forskel for de borgere som har valgt os.

Vi er fritvalgsleverandører i 4 kommuner på Fyn, Svendborg, Langeland, Nyborg og Faaborg-Midtfyn. 

Du skal have lysten og viljen til at arbejde med mennesker, være omstillingsparat og frisk på at din arbejdsdag kan varierre fra dag til dag. 

Du skal være uddannet.

 

Kontakt Pia Pauli for nærmere information.

Der søges nogle stabile medarbejdere til vores plejeafdeling. Virksomheden er i stor udvikling og får flere og flere borgere at vi skal passe på bedste vis, derfor står vi i akut mangel på Sosu hjælpere som har lyst til at indgå i vores team og være med til at gøre en forskel for de borgere som har valgt os. Vi er fritvalgsleverandører i 4 kommuner på Fyn, Svendborg, Langeland, Nyborg og Faaborg-Midtfyn. Du skal have lysten og viljen til at arbejde med mennesker, være omstillingsparat og frisk på at din arbejdsdag kan varierre fra dag til dag. Du skal være uddannet. Kontakt Pia Pauli for nærmere information.11jobnetd4f98a00100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-24T00:00:0000010EuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynFaaborg-Midtfyn3537249MI-VI-REN ApS11Højrupvej 135750RingeDKDanmark0mail@miviren.dkDKDanmarkDanmark8Fuldtid46Permanent769809JobNet4997232499723210029-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d4f98a00https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=d4f98a00https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d4f98a00&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d4f98a00&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale346018Social- og sundhedshjælper10Sundhed77Pleje og omsorg361950844Pia Paulimail@miviren.dkDanmarkDanmark330022403Svanepleje Odense søger sommerferieafløsere til udekørende ruter.Robot Svanepleje Odense levere døgnpleje, der vil være muighed for vagter dag, aften og nat. Søger du et ansvarsfuldt job, hvor en helhjertet og proffesionel indsats gør en stor forskel for vores borgers hverdag og trivsel, er du den medarbejder vi søger. Vi har brug for stabile og engagerede afløsere, der vil være med til at at udføre pleje og omsorgs opgaver i private hjem. Vi forventer du - har hjertet på rette sted, er fleksibel og seviceminded - er ansvarsfuld, omhyggelig og mødestabil - bidrager med en engageret indsats Vi kan tilbyde - Et meningsfyldt job, hvor du oplever at gøre en forskel - Samarbejde og sparring med kolleager - Et godt arbejdsmiljø, hvor vi tager hånd om hinanden - Overenskomstmæssig aflønning Synes du at vores job lyder spændende og har vakt din interesse, hører vi gerne fra dig. Har du spørgsmål eller søger yderligere info om job som afløser hos Svanepleje Odense Kontakt da : Teamleder Jette Andersen på tlf. 87706000

Svanepleje Odense levere døgnpleje, der vil være muighed for vagter dag, aften og nat. 

                                               Søger du et ansvarsfuldt job, hvor en helhjertet og proffesionel indsats gør en stor forskel for vores borgers hverdag og trivsel, er du den medarbejder vi søger. 

Vi har brug for stabile og engagerede afløsere, der vil være med til at at udføre pleje og omsorgs opgaver i private hjem. 

Vi forventer du

- har hjertet på rette sted, er fleksibel og seviceminded

- er ansvarsfuld, omhyggelig og mødestabil 

- bidrager med en engageret indsats

Vi kan tilbyde

- Et meningsfyldt job, hvor du oplever at gøre en forskel

- Samarbejde og sparring med kolleager

- Et godt arbejdsmiljø, hvor vi tager hånd om hinanden

- Overenskomstmæssig aflønning

Synes du at vores job lyder spændende og har vakt din interesse, hører vi gerne fra dig. Har du spørgsmål eller søger yderligere info om job som afløser hos Svanepleje Odense

Kontakt da :

Teamleder Jette Andersen på tlf. 87706000

 

SVANE SERVICE, SYD ApSOdense C2019-05-10T00:00:002019-06-30T00:00:00
330040562Social- og sundhedshjælper på 28 timer til aftenvagtBasic Bliv en del af en sammentømret og velfungerende aftenvagt, hvor du for alvor kan sætte din faglighed i spil. Læs videre og opdag, hvordan din nye hverdag hos os byder på trivsel, faglighed og masser af godt humør. Før du begynder at køre selv, får du en god sidemandsoplæring af en af dine erfarne kolleger. Her kaster vi aldrig vores ansatte ud i noget, de ikke er klædt på til, fortæller hjemmeplejeleder Marianne Britt Larsen. I Middelfart Kommunes hjemmeplejergruppe står dine kommende 12 dygtige kolleger i aftenvagten parat til at byde dig velkommen. Her yder vi den bedste pleje og omsorg til vores borgere i Middelfart og Strib. Start vagten med et fagligt overblik Som social- og sundhedshjælper får du dine egne faste borgere. En vagt begynder altid med et møde, så du er grundigt informeret om dagens tur, og om hvorvidt du skal være særligt opmærksom på nogle af dine besøg. Det er blot én af de måder, vi forebygger indlæggelser blandt kommunens borgere på. Hos os får du tiden til at gøre et ordentligt stykke arbejde. Kommer du ud til en borger, som har behov for ekstra hjælp, så kan du kontakte vores dygtige planlægger, som rykker rundt i skemaet. Du samarbejder også med rehabiliteringsterapeuter, så borgerne kan blive så selvhjulpne som muligt. Du starter ud med at arbejde 28 timer om ugen, men der er bestemt mulighed for, at du kan få flere timer på sigt, hvis du har lyst, fortsætter Marianne. Høj trivsel og lavt sygefravær Vi tror på, at glade medarbejdere giver bedre pleje, mindre stress og få sygedage.Vi har fx månedlige trivselsmøder, hvor du og dine kolleger kan udtrykke ønsker og behov såsom ferieønsker. Vi har også fået en hygiejnekonsulent til at lave guidelines, så vi undgår den årlige influenza og løbende næser. Det er blot nogle af årsagerne til, at vi ligger i toppen af trivselsundersøgelserne. Uddannet social- og sundhedshjælper Du kommer ind i en gruppe, som ikke er bange for at kalde en spade for en spade. Og vi har store forventninger til hinanden. Hvis sådan et miljø lyder som noget for dig, så er det en fed gruppe at være i, slutter Marianne. Derudover er du: uddannet social- og sundhedshjælper enten erfaren eller nyuddannetgod til at huske den daglige dokumentation ude hos borgerne.Er du vores nye kollega? Har du spørgsmål til stillingen, eller vil du høre flere gode grunde til, at du skal være vores nye social- og sundhedshjælper, så kan du kontakte hjemmeplejeleder Marianne Larsen på tlf. 6020 5472. Tiltrædelse 1. august 2019 Ansøgningsfrist: 28.06.2019Ansættelsessamtaler afholdes 03.07.2019 Så søg allerede i dag vi glæder os til at høre fra dig! Stillingerne skal søges online via elektronisk link på denne side. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Spam Uønsket post .

Bliv en del af en sammentømret og velfungerende aftenvagt, hvor du for alvor kan sætte din faglighed i spil.

Læs videre og opdag, hvordan din nye hverdag hos os byder på trivsel, faglighed og masser af godt humør.

Før du begynder at køre selv, får du en god sidemandsoplæring af en af dine erfarne kolleger. Her kaster vi aldrig vores ansatte ud i noget, de ikke er klædt på til,” fortæller hjemmeplejeleder Marianne Britt Larsen.

I Middelfart Kommunes hjemmeplejergruppe står dine kommende 12 dygtige kolleger i aftenvagten parat til at byde dig velkommen. Her yder vi den bedste pleje og omsorg til vores borgere i Middelfart og Strib.


Start vagten med et fagligt overblik

Som social- og sundhedshjælper får du dine egne faste borgere. En vagt begynder altid med et møde, så du er grundigt informeret om dagens tur, og om hvorvidt du skal være særligt opmærksom på nogle af dine besøg. Det er blot én af de måder, vi forebygger indlæggelser blandt kommunens borgere på.

Hos os får du tiden til at gøre et ordentligt stykke arbejde. Kommer du ud til en borger, som har behov for ekstra hjælp, så kan du kontakte vores dygtige planlægger, som rykker rundt i skemaet. Du samarbejder også med rehabiliteringsterapeuter, så borgerne kan blive så selvhjulpne som muligt.

Du starter ud med at arbejde 28 timer om ugen, men der er bestemt mulighed for, at du kan få flere timer på sigt, hvis du har lyst,” fortsætter Marianne.


Høj trivsel og lavt sygefravær

Vi tror på, at glade medarbejdere giver bedre pleje, mindre stress og få sygedage.
Vi har fx månedlige trivselsmøder, hvor du og dine kolleger kan udtrykke ønsker og behov – såsom ferieønsker. Vi har også fået en hygiejnekonsulent til at lave guidelines, så vi undgår den årlige influenza og løbende næser. Det er blot nogle af årsagerne til, at vi ligger i toppen af trivselsundersøgelserne.


Uddannet social- og sundhedshjælper

Du kommer ind i en gruppe, som ikke er bange for at kalde en spade for en spade. Og vi har store forventninger til hinanden. Hvis sådan et miljø lyder som noget for dig, så er det en fed gruppe at være i,” slutter Marianne.

Derudover er du:

 • uddannet social- og sundhedshjælper – enten erfaren eller nyuddannet
 • god til at huske den daglige dokumentation ude hos borgerne.


Er du vores nye kollega?

Har du spørgsmål til stillingen, eller vil du høre flere gode grunde til, at du skal være vores nye social- og sundhedshjælper, så kan du kontakte hjemmeplejeleder Marianne Larsen på tlf. 6020 5472.

Tiltrædelse 1. august 2019

Ansøgningsfrist: 28.06.2019
Ansættelsessamtaler afholdes 03.07.2019

Så søg allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig!

Stillingerne skal søges online via elektronisk link på denne side. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe ”Spam”/”Uønsket post”.

ORS/Small/dfe8fafd_logo.gifMiddelfart KommuneMiddelfart2019-06-11T12:01:20.3732019-06-27T00:00:00
330043083OUH Odense Universitetshospital og Svendborg Sygehus søger sygeplejersker samt social- og sundhedsassistenter til intern VikarordningBasic Fleksibelt job for sygeplejersker samt social- og sundhedsassistenter med flair for teamwork Er du uddannet sygeplejerske eller social- og sundhedsassistent og kunne du tænke dig at være en del af et dynamisk team, der brænder for at hjælpe patienter og kollegaer? Så er det netop dig vi leder efter. Hos Vagtordningen på OUH Odense Universitetshospital og Svendborg Sygehus har vi en ambition om at opbygge en intern vikarordning, så OUH i fremtiden kan blive selvforsynende med sundhedsfagligt personale inden for vikarområdet. Fordele ved at være vikar i Vagtordningen: Du bestemmer selv dine arbejdstider hvornår og hvor meget du vil arbejde Du får indblik i vores forskellige afsnit, specialer og patienter Du har mulighed for at blive tilknyttet en eller flere specifikke afsnit Du forbedrer dine muligheder for eventuel ansættelse Du udvikler dine kompetencer Du hjælper kolleger på travle afdelinger Du bliver en del af et team, som kæmper for at give patienterne på OUH den bedst mulige behandling Du bliver en del af en varm og professionel organisation Du bliver mødt af sundhedsfagligt personale, som arbejder ud for princippet Rigtig vagt til rigtig vagttager Vagtordningens forventninger til dig: Du er uddannet sygeplejerske eller uddannet social- og sundsassistent Du arbejder struktureret og har en høj grad af ansvarsfølelse og fleksibilitet Du kan arbejde selvstændigt, effektivt og omsorgsfuldt Du har kompetencer til at arbejde i tværfaglige teams Du har erfaring med at arbejde på et sygehus Du har lyst til at kaste dig ud i nye opgaver Der vil, inden din første vagt, være en kompetenceafklaring, for bedst at matche afdelinger med tilgængelige vikarer. Send din ansøgning og bliv en del af teamet, vi glæder os til at høre fra dig Ansøgningsfrist d. 4. juli 2019 Vi afholder ansættelsessamtaler løbende. Løn- og ansættelsesforhold er i henhold til gældende og relevante overenskomst mellem Danske Regioner og faglig organisation Se mere om Vagtordningen på http: www.ouh.dk wm494263 For spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Tina Schiønning, leder af Vagtordningen, på tlf. 24 99 81 52 eller Stephanie Osterhammel, sygeplejerekse på tlf. 29 63 13 69

Fleksibelt job for sygeplejersker samt social- og sundhedsassistenter med flair for teamwork

Er du uddannet sygeplejerske eller social- og sundhedsassistent og kunne du tænke dig at være en del af et dynamisk team, der brænder for at hjælpe patienter og kollegaer? Så er det netop dig vi leder efter.

 

Hos Vagtordningen på OUH Odense Universitetshospital og Svendborg Sygehus har vi en ambition om at opbygge en intern vikarordning, så OUH i fremtiden kan blive selvforsynende med sundhedsfagligt personale inden for vikarområdet.

Fordele ved at være vikar i Vagtordningen:

 • Du bestemmer selv dine arbejdstider – hvornår og hvor meget du vil arbejde

 • Du får indblik i vores forskellige afsnit, specialer og patienter

 • Du har mulighed for at blive tilknyttet en eller flere specifikke afsnit

 • Du forbedrer dine muligheder for eventuel ansættelse

 • Du udvikler dine kompetencer

 • Du hjælper kolleger på travle afdelinger

 • Du bliver en del af et team, som kæmper for at give patienterne på OUH den bedst mulige behandling

 • Du bliver en del af en varm og professionel organisation

 • Du bliver mødt af sundhedsfagligt personale, som arbejder ud for princippet ”Rigtig vagt til rigtig vagttager”

Vagtordningens forventninger til dig:

 

 • Du er uddannet sygeplejerske eller uddannet social- og sundsassistent

 • Du arbejder struktureret og har en høj grad af ansvarsfølelse og fleksibilitet

 • Du kan arbejde selvstændigt, effektivt og omsorgsfuldt

 • Du har kompetencer til at arbejde i tværfaglige teams

 • Du har erfaring med at arbejde på et sygehus

 • Du har lyst til at kaste dig ud i nye opgaver

Der vil, inden din første vagt, være en kompetenceafklaring, for bedst at matche afdelinger med tilgængelige vikarer.

Send din ansøgning og bliv en del af teamet, vi glæder os til at høre fra dig

Ansøgningsfrist d. 4. juli  2019

Vi afholder ansættelsessamtaler løbende.

 

Løn- og ansættelsesforhold er i henhold til gældende og relevante overenskomst mellem Danske Regioner og faglig organisation

 

Se mere om Vagtordningen på http://www.ouh.dk/wm494263

 

For spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Tina Schiønning, leder af Vagtordningen, på tlf. 24 99 81 52 eller Stephanie Osterhammel, sygeplejerekse på tlf. 29 63 13 69

 


ORS/Small/4cf5bbe1_logo.pngLogistikafdelingenOdense C2019-06-13T17:01:02.7972019-07-04T00:00:00
330033084Social- og sundhedsassistent til Engbo Nyborg hus 2, 30 timer om ugenBasic Handicapcenter Fyn er et af Region Syddanmarks sociale centre. Centret har bo - og aktivitetstilbud til voksne med fysiske og psykiske handicaps. Centret har afdelinger i Kerteminde, Odense og Nyborg. Pladserne er fordelt med 20 pladser i Engbo Kerteminde, 120 pladser i Nyborg, 24 pladser i Odense og Aktivitets- og Samværstilbuddet, Nordlys tilbyder beskæftigelse til 86 fuldtidspladser i centret. Kan du bidrage med din sundhedsfaglige viden i et specialiseret pædagogiks center? Vi søger en uddannet social- og sundhedsassistent, som kan se sig selv arbejde i et pædagogisk miljø, som eneste SSA i hus 2 men med sparring og samarbejde med centerets øvrige assistenter og sygeplejersker. Det øvrige personale er pædagoger, pædagogiske assistenter, SSH, medhjælpere og vikarer. Vi forventer: At du har erfaring i forhold til arbejdet som social og sundhedsassistent - gerne fra et pædagogisk botilbud. At du understøtter det pædagogiske arbejde i den sundhedsfaglige kontekst - og kan se pædagogik selv i den mindste detalje.At du kan arbejde med din sundhedsfaglige baggrund i de pædagogiske udviklingsprocesser for borgeren. At du varetager rollen som medicinansvarlig, og er fortrolig med FMK. At du bidrager positivt og engageret på team- og afdelingsniveau. At du besidder en rolig fremtoning i relationen med borgerne og i det kollegiale samarbejde. At du er stærk i skriftlighed og dokumentation og dermed kan håndtere IT på brugerniveau. Vi arbejder med at dokumentere i NEXUS og bruger derudover Word og Outlook. At du er fysisk og psykisk robust. At du kan arbejde morgen aften i tidsrummet 06.00 22.00 (dog primært dagvagter) og 1½ weekend på et fire ugers rul, samt nogle helligdage. At du har kørekort B og er villig til at køre i centrets busser. Vi tilbyder: En arbejdsplads med fokus på faglig og organisatorisk udvikling. Et udfordrende og spændende arbejdsmiljø. Et alsidigt job med rum til faglig og personlig udvikling. Mulighed for faglig sparring med kolleger, assistenter i andre huse, centerets sygeplejerske og andet tværfagligt personale. Et målrettet pædagogisk arbejde, hvor der er fokus på at øge livskvaliteten gennem pleje, omsorg, pædagogisk støtte og individuelle aktivitetstilbud. Et teamorienteret arbejde omkring borgerne, sammen med kompetente og engagerede kolleger. Pædagogik I Handicapcenter Fyn er dagsstruktur og systematik et grundelement i den pædagogiske værktøjskasse. For alle borgere på centret udarbejder vi en beskrivelse af hverdagen, der har til formål: At sikre, at der er en ensartet tilgang til den enkelte borger At borgeren ud fra beskrivelsen ved, hvad der forventes af ham eller hende. At sikre, at vi ikke fratager borgeren færdigheder, som vedkommende mestrer. At der bliver skabt forudsigelighed for den enkelte I Hus 2 har alle borgere et synshandicap og der arbejdes derfor med blindepædagogik. Derudover arbejdes der med følgende metoder Pædagogikken KRAP Basal stimulation Neuropædagogik Pædagogik til borgere med Prader-Willi Syndrom Pædagogik til personer med demens Redskaber til nedsat kommunikation Yderligere information om Handicapcenter Fyn og de enkelte tilbud kan ses på vores hjemmeside. Løn og ansættelsesvilkår ifølge gældende overenskomst. Ansættelsessamtaler afholdes løbende. Yderligere oplysninger fås ved afdelingsleder Sabine Winther Rahbek tlf 40186483.

Handicapcenter Fyn er et af Region Syddanmarks sociale centre. Centret har bo - og aktivitetstilbud til voksne med fysiske og psykiske handicaps.

Centret har afdelinger i Kerteminde, Odense og Nyborg. 

Pladserne er fordelt med 20 pladser i Engbo Kerteminde, 120 pladser i Nyborg, 24 pladser i Odense og Aktivitets- og Samværstilbuddet, Nordlys tilbyder beskæftigelse til 86 fuldtidspladser i centret. 

 

Kan du bidrage med din sundhedsfaglige viden i et specialiseret pædagogiks center?

Vi søger en uddannet social- og sundhedsassistent, som kan se sig selv arbejde i et pædagogisk miljø, som eneste SSA i hus 2 men med sparring og samarbejde med centerets øvrige assistenter og sygeplejersker. Det øvrige personale er pædagoger, pædagogiske assistenter, SSH, medhjælpere og vikarer.

 

Vi forventer:
At du har erfaring i forhold til arbejdet som social og sundhedsassistent - gerne fra et pædagogisk botilbud. At du understøtter det pædagogiske arbejde i den sundhedsfaglige kontekst - og kan se pædagogik selv i den mindste detalje.At du kan arbejde med din sundhedsfaglige baggrund i de pædagogiske udviklingsprocesser for borgeren.
At du varetager rollen som medicinansvarlig, og er fortrolig med FMK.
At du bidrager positivt og engageret på team- og afdelingsniveau.
At du besidder en rolig fremtoning i relationen med borgerne og i det kollegiale samarbejde. 
At du er stærk i skriftlighed og dokumentation og dermed kan håndtere IT på brugerniveau. Vi arbejder med at dokumentere i NEXUS og bruger derudover Word og Outlook.
At du er fysisk og psykisk robust.
At du kan arbejde morgen/aften i tidsrummet 06.00 – 22.00 (dog primært dagvagter) og 1½ weekend på et fire ugers rul, samt nogle helligdage. 
At du har kørekort B og er villig til at køre i centrets busser.

 

Vi tilbyder:
En arbejdsplads med fokus på faglig og organisatorisk udvikling.
Et udfordrende og spændende arbejdsmiljø.
Et alsidigt job med rum til faglig og personlig udvikling.
Mulighed for faglig sparring med kolleger, assistenter i andre huse, centerets sygeplejerske og andet tværfagligt personale.
Et målrettet pædagogisk arbejde, hvor der er fokus på at øge livskvaliteten gennem pleje, omsorg, pædagogisk støtte og individuelle aktivitetstilbud.
Et teamorienteret arbejde omkring borgerne, sammen med kompetente og engagerede kolleger.

 

Pædagogik
I Handicapcenter Fyn er dagsstruktur og systematik et grundelement i den pædagogiske værktøjskasse. For alle borgere på centret udarbejder vi en beskrivelse af hverdagen, der har til formål:

 

    At sikre, at der er en ensartet tilgang til den enkelte borger  
    At borgeren ud fra beskrivelsen ved, hvad der forventes af ham eller hende.  
    At sikre, at vi ikke fratager borgeren færdigheder, som vedkommende mestrer. 
    At der bliver skabt forudsigelighed for den enkelte

 

I Hus 2 har alle borgere et synshandicap og der arbejdes derfor med blindepædagogik. Derudover arbejdes der med følgende metoder;

 

Pædagogikken KRAP

Basal stimulation
Neuropædagogik
Pædagogik til borgere med Prader-Willi Syndrom
Pædagogik til personer med demens
Redskaber til nedsat kommunikation  

 

Yderligere information om Handicapcenter Fyn og de enkelte tilbud kan ses på vores hjemmeside.

 

Løn og ansættelsesvilkår ifølge gældende overenskomst.

 

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

 

Yderligere oplysninger fås ved afdelingsleder Sabine Winther Rahbek tlf 40186483.

ORS/Small/29103e21_logo.pngHandicapcenter Fyn, Region SyddanmarkNyborg2019-05-28T13:00:17.2772019-06-20T00:00:00
330027812Postdoc-stilling i ergoterapi og rehabiliteringBasic En postdoc stilling i ergoterapi og rehabilitering på 30 af en fuldtidsstilling ved forskningsenheden i Rehabiliteringsafdelingen på Odense Universitetshospital er ledig til besættelse for en 2-årig periode. Om stillingen Stillingen som postdoc er til besættelse fra den 1. august 2019. Der er tale om en tidsbegrænset stilling på 2 år med mulighed for forlængelse. Det er en deltidsstilling, hvor tiden hovedsageligt anvendes til egen forskning samt til forskningsrelaterede opgaver herunder vejledning af ph.d. studerende, i mindre omfang undervisning og mødevirksomhed. For den rette person vil der være mulighed for tilknytning til Klinisk Institut ved Syddansk Universitet. Som postdoc bliver man ansat i Rehabiliteringsafdelingen og tilknyttet Forskningsenheden for Rehabilitering og refererer i faglige og forskningsmæssige sammenhænge til forskningslederen for Forskningsenheden for Rehabilitering ved Klinisk Institut på Syddansk Universitet. Personalemæssigt refereres til chefterapeuten. Postdoc en vil desuden blive tilknyttet forskningsmiljøet og få arbejdsplads i Rehabiliteringsafdelingen. Postdoc ens forskning forventes knyttet til et forskningsområde inden for et af Rehabiliteringsafdelingens indsatsområder. Forskningsaktiviteten forventes at sikre kompetenceudvikling i afdelingen samt dokumenteret gennem publikationer, præsentationer på konferencer og vejlederaktivitet (ph.d.-niveau). Desuden skal postdoc en i tæt samarbejde med seniorforskerne i forskningsenheden arbejde aktivt på at opbygge et forskningsmiljø omkring egen klinisk forskning og tiltrække eksterne midler til forskningsprojekter i Rehabiliteringsafdelingen. Arbejdsopgaver De konkrete forskningsrelaterede opgaver inkluderer bl.a. at Initiere, gennemføre og afslutte forskningsprojekter indenfor rehabiliteringsområdet Udvikle kendskab til forskningsmetoder blandt forskningsaktive og -interesserede medarbejdere i Rehabiliteringsafdelingen Medvirke til implementering af forskningsresultater baseret på egen klinisk forskning Synliggøre den kliniske forskning på hospitalet både internt og eksternt Vejlede og i mindre omfang undervise forskningsaktive og -interesserede medarbejdere på alle niveauer i Rehabiliteringsafdelingen og Professionshøjskolen UCL, inklusiv ph.d.-studerende Om os Rehabiliteringsafdelingen er en afdeling for fysioterapeuter og ergoterapeuter, der dækker hospitalets kliniske afdelinger. Vi er ca. 200 ansatte, organiseret i 5 funktionsområder med tværfaglige selvfungerende grupper, et sekretariat, en forskningsenhed, samt social- og sundhedsassistenter. Forskningsenheden for Rehabilitering hører ind under Klinisk Institut på Syddansk Universitet. Afdelingen modtager ergoterapeut- og fysioterapeutstuderende i klinisk praktik. Du får et selvstændigt arbejde med høj grad af indflydelse på egen arbejdssituation. Du får mange dygtige og engagerede kolleger, som har fokus på faglig udvikling og som vægter et godt socialt arbejdsmiljø. Om dig Ansøger skal have en sundhedsfaglig professionsbachelorbaggrund som ergoterapi. Ansøger skal have en akademisk forskeruddannelse på ph.d.-niveau og være dokumenteret aktiv forsker inden for klinisk forskning. Ansøger skal være velfunderet inden for sundhedsvidenskabelige forskningsmetoder. Ansøger skal have lyst til at Selvstændigt at initiere, gennemføre og afslutte forskningsprojekter, inklusiv publikation og implementering af forskningsresultater Vejlede og undervise ph.d.-studerende samt forskningsaktive og -interesserede medarbejdere i Rehabiliteringsafdelingen Løn- og ansættelsesforhold Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst. Der er prøvetid på 3 måneder, hvis du ikke allerede er ansat i Region Syddanmark. Hvis du har spørgsmål Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til forskningsleder Lisbeth Rosenbek Minet, tlf. 25782465, e-mail: lisbeth.minet@rsyd.dk Ansøgningen fremsendes via linket for neden i annoncen. Her uploades en motiveret ansøgning og curriculum vitae inklusiv publikationsliste. Under øvrige dokumenter uploades forskerprofil, eksamensbeviser og videnskabelige grader. Ansøgningsfrist er fredag den 21. juni 2019 kl. 12.00. Ansættelsessamtaler forventes at finde sted mandag den 1. juli 2019.
En postdoc stilling i ergoterapi og rehabilitering på 30 % af en fuldtidsstilling ved forskningsenheden i Rehabiliteringsafdelingen på Odense Universitetshospital er ledig til besættelse for en 2-årig periode. 
 
Om stillingen 
Stillingen som postdoc er til besættelse fra den 1. august 2019. Der er tale om en tidsbegrænset stilling på 2 år med mulighed for forlængelse. Det er en deltidsstilling, hvor tiden hovedsageligt anvendes til egen forskning samt til forskningsrelaterede opgaver herunder vejledning af ph.d. studerende, i mindre omfang undervisning og mødevirksomhed. For den rette person vil der være mulighed for tilknytning til Klinisk Institut ved Syddansk Universitet.  Som postdoc bliver man ansat i Rehabiliteringsafdelingen og tilknyttet Forskningsenheden for Rehabilitering og refererer i faglige og forskningsmæssige sammenhænge til forskningslederen for Forskningsenheden for Rehabilitering ved Klinisk Institut på Syddansk Universitet. Personalemæssigt refereres til chefterapeuten.  Postdoc’en vil desuden blive tilknyttet forskningsmiljøet og få arbejdsplads i Rehabiliteringsafdelingen.  
 
Postdoc’ens forskning forventes knyttet til et forskningsområde inden for et af Rehabiliteringsafdelingens indsatsområder. Forskningsaktiviteten forventes at sikre kompetenceudvikling i afdelingen samt dokumenteret gennem publikationer, præsentationer på konferencer og vejlederaktivitet (ph.d.-niveau).
Desuden skal postdoc’en i tæt samarbejde med seniorforskerne i forskningsenheden arbejde aktivt på at opbygge et forskningsmiljø omkring egen klinisk forskning og tiltrække eksterne midler til forskningsprojekter i Rehabiliteringsafdelingen.  
 
Arbejdsopgaver 
De konkrete forskningsrelaterede opgaver inkluderer bl.a. at  
 • Initiere, gennemføre og afslutte forskningsprojekter indenfor rehabiliteringsområdet 
 • Udvikle kendskab til forskningsmetoder blandt forskningsaktive og -interesserede medarbejdere i Rehabiliteringsafdelingen 
 • Medvirke til implementering af forskningsresultater baseret på egen klinisk forskning 
 • Synliggøre den kliniske forskning på hospitalet både internt og eksternt 
 • Vejlede og i mindre omfang undervise forskningsaktive og -interesserede medarbejdere på alle niveauer i Rehabiliteringsafdelingen og Professionshøjskolen UCL, inklusiv ph.d.-studerende 
Om os 
Rehabiliteringsafdelingen er en afdeling for fysioterapeuter og ergoterapeuter, der dækker hospitalets kliniske afdelinger. Vi er ca. 200 ansatte, organiseret i 5 funktionsområder med tværfaglige selvfungerende grupper, et sekretariat, en forskningsenhed, samt social- og sundhedsassistenter. Forskningsenheden for Rehabilitering hører ind under Klinisk Institut på Syddansk Universitet. Afdelingen modtager ergoterapeut- og fysioterapeutstuderende i klinisk praktik. 
Du får et selvstændigt arbejde med høj grad af indflydelse på egen arbejdssituation. Du får mange dygtige og engagerede kolleger, som har fokus på faglig udvikling og som vægter et godt socialt arbejdsmiljø. 
 
Om dig 
Ansøger skal have en sundhedsfaglig professionsbachelorbaggrund som ergoterapi. Ansøger skal have en akademisk forskeruddannelse på ph.d.-niveau og være dokumenteret aktiv forsker inden for klinisk forskning. Ansøger skal være velfunderet inden for sundhedsvidenskabelige forskningsmetoder. 
 
Ansøger skal have lyst til at 
 • Selvstændigt at initiere, gennemføre og afslutte forskningsprojekter, inklusiv publikation og implementering af forskningsresultater 
 • Vejlede og undervise ph.d.-studerende samt forskningsaktive og -interesserede medarbejdere i Rehabiliteringsafdelingen  
Løn- og ansættelsesforhold  
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst. Der er prøvetid på 3 måneder, hvis du ikke allerede er ansat i Region Syddanmark. 
 
Hvis du har spørgsmål 
Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til forskningsleder Lisbeth Rosenbek Minet, tlf. 25782465, e-mail: lisbeth.minet@rsyd.dk 
 
Ansøgningen fremsendes via linket for neden i annoncen. Her uploades en motiveret ansøgning og curriculum vitae inklusiv publikationsliste. Under øvrige dokumenter uploades forskerprofil, eksamensbeviser og videnskabelige grader. 
 
Ansøgningsfrist er fredag den 21. juni 2019 kl. 12.00.
 
Ansættelsessamtaler forventes at finde sted mandag den 1. juli 2019. 
 
 
ORS/Small/df7cf093_logo.pngRehabiliteringsafdelingenOdense C2019-05-21T10:00:51.5002019-06-21T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Svanepleje Odense søger sommerferieafløsere til udekørende ruter.

SVANE SERVICE, SYD ApS

Odense C
Svanepleje Odense levere døgnpleje, der vil være muighed for vagter dag, aften og nat. Søger du et ansvarsfuldt job, hvor en helhjertet og proffesionel indsats gør en stor forskel for vores borgers hverdag og trivsel, er du den medarbejder vi søger....
Indrykket:10. maj 2019
Udløbsdato:30. juni 2019

Social- og sundhedshjælper på 28 timer til aftenvagt

Middelfart Kommune

Middelfart
Bliv en del af en sammentømret og velfungerende aftenvagt, hvor du for alvor kan sætte din faglighed i spil. Læs videre og opdag, hvordan din nye hverdag hos os byder på trivsel, faglighed og masser af godt humør. Før du begynder at køre selv, får d...
Indrykket:11. juni 2019
Udløbsdato:27. juni 2019

OUH Odense Universitetshospital og Svendborg Sygehus søger sygeplejersker samt social- og sundhedsassistenter til intern Vikarordning

Logistikafdelingen

Odense C
Fleksibelt job for sygeplejersker samt social- og sundhedsassistenter med flair for teamwork Er du uddannet sygeplejerske eller social- og sundhedsassistent og kunne du tænke dig at være en del af et dynamisk team, der brænder for at hjælpe patiente...
Indrykket:13. juni 2019
Udløbsdato:4. juli 2019

Social- og sundhedsassistent til Engbo Nyborg hus 2, 30 timer om ugen

Handicapcenter Fyn, Region Syddanmark

Nyborg
Handicapcenter Fyn er et af Region Syddanmarks sociale centre. Centret har bo - og aktivitetstilbud til voksne med fysiske og psykiske handicaps. Centret har afdelinger i Kerteminde, Odense og Nyborg. Pladserne er fordelt med 20 pladser i Engbo Kert...
Indrykket:28. maj 2019
Udløbsdato:20. juni 2019

Postdoc-stilling i ergoterapi og rehabilitering

Rehabiliteringsafdelingen

Odense C
En postdoc stilling i ergoterapi og rehabilitering på 30 af en fuldtidsstilling ved forskningsenheden i Rehabiliteringsafdelingen på Odense Universitetshospital er ledig til besættelse for en 2-årig periode. Om stillingen Stillingen som postdoc er t...
Indrykket:21. maj 2019
Udløbsdato:21. juni 2019