Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedshjælper

Plejecenter Skovvænget søger en dygtig og engageret social- og sundhedshjælper til en fast stilling på 30-37 timer fortrinsvis i dagvagt. Du kan dog også  forvente at få vagter i andet vagtlag og vi arbejder 5 weekender på 12 uger. Stillingen ønskes besat den 1. november 2020, eller efter aftale.
 
Banker dit hjerte lidt hurtigere ved tanken om at få lov at gøre en forskel for beboerne på Skovvænget med alle de udfordringer og glæder, der nu engang hører med til dét. Kan du se dig selv i Viborg Kommunes kerneopgave, som er:
 
At samarbejde med borgeren om et selvstændigt, meningsfuldt og aktivt liv – hele livet”
 
Og trives du i en hverdag, hvor to dage aldrig er ens, hvor det nogle gange går stærkt, og hvor det også er rigtig vigtigt at have det sjovt på arbejdet – og godt med sine kolleger?
 
Nikker du JA til ovenstående, så er jobbet på Skovvænget lige noget for dig.
Som social- og sundhedshjælper er du kontaktperson for flere af bo enhedens borgere og arbejder tæt sammen med andre faggrupper, som for eksempel social- og sundhedsassistenter, sygeplejersker og terapeuter. Herudover har vi en række specialistfunktoner, som du sammen med dit team også kan trække på, for eksempel, demensnøgleperson, sår-sygeplejerske og psykiatri-team.
 
Vores vision er 

  • Høj faglighed,
  • Aktivt hverdagsliv 
  • Plads til forskellighed
 
Vi tilbyder
  • et stærkt sundhedsfagligt og ældrepædagogisk miljø, med borgeren i centrum.
  • et stort hus med mange muligheder, både indenfor og udenfor.
  • vi arbejder med ”I sikre hænder” for derigennem at øge patientsikkerheden.
  • samarbejde med mange faggrupper og et stort netværk af frivillige, som alle er med til at skabe et godt hverdagsliv for den enkelte borger.
  • grundig introduktion, og JA, det mener vi faktisk, når vi siger det. Du får også en mentor tilknyttet, som kan hjælpe dig med alt det, der kan være lidt bøvlet at hitte rundt i, når man starter på nyt arbejde.  
Ansættelse 
Ansættelsesudvalget består af AMR, en af dine kommende social- og sundhedskolleger samt din kommende teamleder. Vi glæder os til at møde dig.
 
Mere viden
Har du brug for lidt flere oplysninger kan du kontakte teamleder Lone Marija Rahr på telefon. 87 87 61 81 eller centerleder Anitta Andersen på telefon 20 56 06 50.

Se mere om Skovvænget her: https://kommune.viborg.dk/Borger/Seniorer-og-pensionister/Boliger/Plejeboliger/Oversigt-over-pleje-og-omsorgscentre/Skovv%C3%A6nget

Der indkaldes løbende til samtaler.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.