Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social og sundhedshjælper

Om jobbet

Da en af vores dygtige kolleger har valgt at arbejde om som nattevagt i huset, hvorfor vi søger 1 social- og sundhedshjælper til vores fagstærke team på en af plejehjemsafdelingerne.

Du skal i dit arbejde planlægge og udføre pleje- og omsorgsopgaver samt praktisk bistand til en gruppe beboere ud fra hensyntagen til dennes ønsker, ressourcer og behov. Du vil indgå i et tværfagligt samarbejde med afdelingens øvrige personale for, at sikre den mest optimale og helhedsorienterede pleje og omsorg, og skal med din faglighed være med til fortsat at skabe og videreudvikle et varmt og trygt hjem for beboerne bl.a. gennem måltidet, aktiviteter og samvær. Endelig skal du dokumentere dit arbejde i vores elektroniske journalsystem.

Din profil

Du er uddannet social- og sundhedshjælper og har gerne erfaring indenfor ældreområdet. Du kender til/har lyst til at arbejde som kontaktperson for en gruppe beboere og deres pårørende. Du har erfaring med faglig dokumentation.

Det er vigtigt for dig at udføre dine arbejdsopgaver selvstændigt, engageret og med høj kvalitet, og det er vigtigt for dig at bidrage aktivt til et godt samarbejde med både beboere, deres familier og dine kolleger. Du er interesseret i at lære nyt og arbejde aktivt med faglig udvikling i det daglige.

Derfor skal du vælge os

Vi arbejder tværfagligt og vægter et positivt arbejdsmiljø højt, hvor vi kan udvikle os sammen og lære af hinanden. Plejecentret er indrettet med moderne faciliteter og teknologi, som vi bruger i vores dagligdag. Vi er optagede af medarbejderudvikling og har fokus på at skabe det gode hverdagsliv for beboerne med udgangspunkt i deres ressourcer og i leve-bo miljø tanken.

Vi planlægger en god og troværdig introduktion, således at du bliver tryg i dit arbejde

Vi er en fleksibel arbejdsplads der ”tør” udføre opgaverne ud fra beboerenes behov. Det kræver høje kompetencer, men giver også frihed i arbejdet.

Vi har opbygget en stor lokal studieunit hvor der er mulighed for internundervisning men også at blive støttet som praktikvejleder hvis du brænder for dette.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er ledige fra 01. januar 2021 og er på 32 timer/uge fortrinsvis dagvagt, weekendvagt hver 3. uge.

Om os

Plejecentret Frydenholm er et plejecenter fra 2016 beliggende naturskønt i Holte – og med gode forbindelser med offentlig transport. På plejecentret bor 59 ældre mennesker, fordelt på tre etager, med forskellige behov for pleje og omsorg. Plejecentret rummer, foruden plejehjem, også to dagtilbud for hjemmeboende borgere og et skærmet botilbud for borgere med svær demens.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Samtaler: løbende


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.