Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedshjælper - Barselsvikariat

1 Fast uddannet social - og sundhedshælper i barselsvikariat

Krontoft Hjemmepleje beliggende i Korsør, er et lille privat plejefirma, der går op i den enkelte borgers tilfredshed og ikke mindst vor personales meninger og velbefindende. For os er der kun to der er vigtige i firmaet, borgeren og personalet, alt andet er sekundært.

 Virksomheden søger nu 1 uddannedet social- og sundhedshjælper, til fast stilling, til barselsvikariat i dagvagt. Du skal helst kunne starte med det samme. Det er meget vigtigt du har erfaring, især med at håndtering af psygisk syge, men selvfølgelig også ældre og de sygdomme der følger med en høj alder. Derud over skal du være fleksibel, virkelig seriøs omkring ønsket at være en del af vores team og at du er meget stabil.

For denne stilling arbejder man i tidsrummet 07-15.00, med 1 ugentlig fridag og hver 2. Weekend. Chancen for at blive fastansat efter barselsvikariatet er en mulighed.

Vi har kun hyggelige og gode faste ruter, hvor stress er et fremmedord. Her hygger vi os på vagterne og det er ikke forbudt at have et ønske at gøre en forskel for borgerne.

Man siger at vores borgere er forkælede og det er vi meget stolte af, for det fortæller jo bare at de har det godt. Derud over er vores arbejdsforhold blandt kollegaer rigtig godt, det er så godt som du vil have det, da det er meget op til jer, hvordan dette firma skal køre. Vi er åbne for forslag og ideer for hvordan vi kan gøre dette til et helt uniq team, som er misundelsesværdigt at arbejde i. Vi der er i firmaet, de synes vi allerede er der. Vil du gerne være med?

Så skal du brænde for at gøre en forskel for de ældre og elske at gøre en forskel. Vi vil helst beholde dig i teamet, når du først er startet, derfor lytter vi meget til dig og dine behov.

Har dette din interesse, lyder det bare som den rette stilling til dig, så hører vi meget gerne fra dig hurtigst muligt. 

 

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her