Social- og sundhedshjælper elever 2018

Syddjurs søger social- og sundhedshjælperelever til ansættelse pr. 1. august 2018 med skolegang I Grenå, Randers eller Sosu-Østjylland (Århus).
 
Vil du være med til at gøre en forskel for mennesker, der har brug for hjælp til personlig pleje, praktisk hjælp, vejledning samt rehabilitering for at få dagligdagen til at fungere, har du chancen nu, da Syddjurs Kommune søger Social- og Sundhedshjælperelever.
 
Arbejdet kræver, at du kan leve dig ind i andre menneskers situation, tage ansvar, og at du har evner til at samarbejde, men også til at arbejde selvstændigt. I praktikken er der praktikvejledere, som vil have fokus på at støtte dig til at nå praktikmålene.
 
For at komme i betragtning til optagelse på uddannelsen og ansættelse i Syddjurs Kommune, skal du have gennemført grundforløb 2 Social og Sundhed.
 
Du kan læse mere om uddannelsen indhold og opbygning her

http://www.sosuranders.dk/uddannelser/social-og-sundhedshjaelper/hovedforloeb-sosu-hjaelper/

http://www.sosuoj.dk/
  
Arbejdsvilkår og løn er i henhold til gældende overenskomst. Er du over 25 år, kan du søge om voksenelevløn. Du kan finde beskrivelse af kriterier og ansøgningsskema til voksenelevløn her:

http://www.syddjurs.dk/borger/aeldre/uddannelse-i-aeldreplejen/bliv-sosu
 
Ved ansættelse indhentes straffeattest
 
Frist for ansøgning er søndag den 8. april 2018
 
Efter vurdering af de skriftlige ansøgninger, bliver du evt. indbudt til en Gruppesamtale onsdag den 18. april i tidsrummet mellem kl. 14.00-15.00. Under samtalen med ansættelsesudvalget, har du mulighed for at uddybe din ansøgning. Gruppesamtalen foregår sammen med andre ansøgere.

Du får besked om evt. optagelse den 1. maj 2018 
 
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte uddannelseskoordinator Susanne Pallesen tlf. 51343682
 
”Syddjurs Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.”.

Du kan søge jobbet ved at klikke på ”Send ansøgning”. Vedhæft din ansøgning og dit CV. (De vedhæftede filer skal gerne være i pdf- eller word-format).

TIPS: Syddjurs Kommune anvender digital rekruttering, se ledige stillinger på Syddjurs. dk / job.

Syddjurs Kommune har omkring 42.000 indbyggere, fem hovedbyer og et stort opland med mange landsbyer. Vi er en kommune i udvikling og hvert år vælger mange familier at flytte hertil. Vores styrker er de aktive borgere, de mange bysamfund, en enestående natur og nærheden til storbyen Aarhus. Vi er en aktiv del af udviklingen i den midtjyske region, herunder Business Region Aarhus, der tilsammen tæller cirka 1,2 mio. indbyggere.
 
Syddjurs Kommune er den største arbejdsplads med cirka 3.200 engagerede medarbejdere. Gennem dialog med virksomheder, brugere og borgere sikres et fælles ansvar for kommunens udvikling. Vores Ledelses- og medarbejdergrundlag tager afsæt i kommunens vision ”Vi gør det – sammen” og i kommunens værdier; åbenhed, udvikling, respekt og kvalitet - som vi efterlever i hverdagen internt og i mødet med borgere og samarbejdspartnere.
  


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Afløsere på tilkald, faste weekendafløsere samt til sommerferien Plejedistrikt Galten, Hjemmeplejen

Skanderborg Kommune

Vi søger både uddannede og ikke uddannede kollegaer, som interesserer sig for og gerne vil arbejde med ældre mennesker.Hjemmeplejen er et arbejdsområde, der er mangfoldigt, spændende og udviklende.Vi tilbyder oplæring og kompetenceudvikling blandt g...
Indrykket:18. januar 2018
Udløbsdato:14. marts 2018

Social- og sundhedshjælper

Den Selvejende institution Fortegården

PPssssst Er du vores nye kollega? Gå ikke glip af chancen for at blive en del af en arbejdsplads, hvor vi har øje for trivsel, medbestemmelse og fællesskab. Vi ønsker os en kollega med hjertet på rette sted, der sammen med os kan løfte de daglige op...
Indrykket:24. januar 2018
Udløbsdato:19. marts 2018

Er det mon dig vi mangler ?

Hjemmeplejen

Vi søger sommerferie- og weekendafløsere i Hjemmeplejen og Vikarkorpset i Sundhed og Omsorg. Vi ansætter i blandende vagter, dog vil det primært være dag- og aftenvagt. Vi har ledige stillinger både som fastansatte og vikarer. Stillingerne er til be...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Social- og sundhedshjælper til et innovativt og udviklende team på plejehjemmet Hedevej, Område Nord, Aarhus Kommune

Aarhus Kommune, Område Nord

Om jobbet Stillingerne er vikariater på mindst 1 års varighed pga. uddannelsesorlov. Stillingerne er på 30 t uge, i blandede vagter, Pt. primært i dagvagt med aftenvagter primært aftenvagt med dagvagter. Fleksibilitet er nødvendigt i den innovative ...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Område Viby-Højbjerg søger 2 sosu-hjælpere til plejehjemmet Kongsgården i aftenvagt

Område Viby-Højbjerg

Om jobbet Brænder du for at gøre en forskel for mennesker omkring dig, så har vi brug for dig. Vi søger 2 social- og sundhedshjælpere i aftenvagt. Du skal have lyst til at yde en pleje for beboerne på vores plejehjem, hvor kvalitet og omsorg er nøgl...