Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social og Sundhedshjælper elever

Odsherred Kommune søger SSH elever med uddannelsesstart den 6. august 2018.

Overvejer du at blive social- og sundhedshjælper, og vil du medvirke til at yde pleje og omsorg, så det enkeltes menneskes livskvalitet forbedres, så er du måske en af vores kommende social- og sundhedshjælperelever?

Vi tilbyder:

  • Et spændende og varieret uddannelsesforløb i en afvekslende hverdag

  • Personlig og faglig udvikling, udfordringer og gensidigt ansvar i samarbejde med praktikvejledere og uddannelseskonsulenter

  • Tæt samspil med kolleger, tværfaglige samarbejdspartnere, pårørende m.fl.

  • Selvstændigt ansvar der passer til dine kompetencer og uddannelsesniveau

Uddannelsen varer 14 måneder og består af skole- og praktikforløb. Skoleperioderne foregår på SOSU skolen.

Praktikperioderne foregår i hjemmeplejen (borgerens eget hjem) og på plejecentre i Odsherred Kommune

Efter endt uddannelse vil du kunne søge job inden for pleje- og omsorgsområdet i kommuner eller du kan uddanne dig til social- og sundhedsassistent.

Der udbetales løn under uddannelsen, og du har mulighed for at få voksenelevløn, hvis du er fyldt 25 år og kan dokumentere relevant erhvervserfaring.

For at være kvalificeret til uddannelsen skal du have bestået Grundforløb 2 til SOSU og bevis skal vedhæftes ansøgningen. Hvis du ikke har gennemført grundforløb 2 til SOSU på ansøgningstidspunktet skal du vedhæfte dokumentation for, at du er i gang med grundforløbet. Privat straffeattest skal fremvises i forbindelse med ansættelse.

Samtalerne til elevstillingerne vil foregå i uge 17

Sidste ansøgningsfrist torsdag d. 19. april 2018 kl 12.00.

Jobsøgning sker ved at trykke på knappen "søg stillingen" nederst på siden "Elevformular skal udfyldes ved jobsøgning og alle relevante dokumenter skal vedhæftes i ansøgningen.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her