Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedshjælper eller assistent til aftenvagt

Plejecenter Tandsbjerg

På Plejecenter Tandsbjerg mangler vi 2 nye kolleger i aftenvagt pr. 1. oktober eller efter aftale. Stillingerne er på 30 timer pr. uge.

Du skal være indstillet på at medvirke til at få opgaverne løst gennem hele døgnet, når der er brug for det – der kan således forekomme andre vagter.

På plejecentret bor der 48 beboere i 4 boenheder med 12 beboere i hver. Der arbejdes ud fra principperne i Leve-bomiljø. Sammen med dine kolleger tilrettelægger du omsorgen og plejen til beboerne, således at den enkelte beboer oplever at være respekteret og føle sig tryg. Beboere og kolleger skal opleve, at du som personale og kollega er nærværende i samarbejdet. Vi arbejder med fokus på kerneopgaven – LIVET LEVES HELE LIVET.

Beboere og kolleger skal opleve, at du som personale og kollega er nærværende i samarbejdet.
Det er vigtigt at være en god kollega i teamet, og fremme de positive stemninger. Du må besidde faglige kundskaber og viden om aldersforandringer og de særlige sygdomme, der er knyttet til høj alder.

Der arbejdes bl.a. med:

  • Samarbejde med beboere og pårørende om hvordan livet skal leves mellem naboerne i boenhederne med hensyn til spisetider, bordskik, festligholdelse af mærkedage mv.
  • Udvikling af teamwork
  • Hverdagens aktiviteter og fokus på livshistorien
  • Dokumentation

Yderligere oplysninger fås hos daglig leder Susanne Elmelund, tlf. 88 72 67 87 eller centerleder Christiane Bro Simonsen, tlf. 88 72 67 78.

Løn- og ansættelsesvilkår henføres til overenskomst mellem Kommunernes Landsforening og Forbundet af Offentligt Ansatte.

Ansøgning, vedlagt uddannelsesbevis, evt. udtalelser mv. skal sendes online senest søndag den 20. september 2020. Der afholdes ansættelsessamtaler i løbet af uge 39 og 40.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.