Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social og sundhedshjælper i et års vikariat på specialplejecenter i Hammel

Søger du faglige udfordringer? Vil du sætte dine kompetencer i spil dagligt mhp. at udvikle kvaliteten for borgerne med demens i Favrskov kommune? Så er det dig vi søger!


Plejecenter Tinghøj i Hammel søger per 1. april 2018 eller snarest derefter 1 social- og sundhedshjælper i et vikariat. Stillingen er på 30 timer og er en kombinationsstilling dag / aften med hver anden weekend.


Dine kvalifikationer
Vi søger en robust og fagligvelfunderet social- og sundhedshjælper, som har lyst og mod til at arbejde med demensramte borgere.


Vi forventer:  • Du er uddannet social og sundhedshjælper

  • Du er engageret, empatisk og ansvarlig

  • Du er humoristisk, kreativ og ser skæve vinkler i opgaveløsningen

  • Du tager altid et individuelt udgangspunkt i den enkelte beboer og med en faglig tilgang.

  • Du bidrager aktivt til en løbende udvikling af vores fælles arbejdsmiljø.

  • Du vil udfordre sig selv og dine kollegaer konstruktivt - også når det bliver komplekst!

  • Er god til at kommunikere og har lyst til dialogen.


Om arbejdspladsen
Plejecenter Tinghøj er et særligt bosted kun for demensramte borgere i Favrskov Kommune. Der bor 40 borgere på plejecentret, der er opdelt i 6 små huse. Sammen med beboerne forsøger vi at skabe et hjemligt bofællesskab.


Vi er 53 fastansatte samt vikarer og medarbejderne er organiseret i tre teams. Vi arbejder med en høj grad af decentralisering, hvor mange beslutninger træffes af den enkelte medarbejder, der er tæt på beboeren. Alle medarbejdere varetager en del af de daglige funktioner/opgaver i teamet, fx nøglepersonsfunktioner, vagtplanlægning m.m. Vores samarbejde bygger på åbenhed og tillid.


På centret er der ansat en sygeplejerske og en ergoterapeut, der har en tæt sparring med den enkelte medarbejder og fokus på uddelegering og kompetenceudvikling. Derudover er der ansat en serviceassistent som varetager rengøring i lejlighederne. Som en del af vores faglige udvikling har vi supervision med en ekstern supervisor.


Yderligere oplysninger
Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte gruppeleder Helle Charlotte Nielsen hecn@favrskov.dk eller 89641751


Det er en forudsætning for ansættelsen, at den person, som vi ønsker at ansætte, ikke er straffet for forhold, som gør vedkommende uegnet til at bestride stillingen.


Samtale
Vi forventer at afholde samtaler 13. marts 2018


Søg jobbet
Vi beder dig sende din ansøgning senest. 5. marts Favrskov Kommune via nedenstående link. Du kan se alle ledige stillinger på www.favrskov.dk/job  


 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her