Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social - og sundhedshjælper med demenserfaring til Bofællesskabet Æblehaven


Om jobbet

Du skal være kontaktperson for en gruppe beboere og deres familier, og i dit daglige arbejde planlægge og udføre pleje- og omsorgsopgaver samt praktisk bistand til den enkelte beboer udfra hensyntagen til dennes ønsker, ressourcer og behov. Du skal indgå i et tværfagligt samarbejde for at sikre den mest optimale og helhedsorienterede pleje og omsorg. Du skal med din faglighed være med til fortsat at skabe og videreudvikle et varmt og trygt hjem for beboerne bl.a. gennem daglige aktiviteter, måltiderne og samvær. Endelig skal du dokumentere dit arbejde i vores elektroniske journalsystem.

Bofællesskaberne Æblehaven er et leve-bo-miljø, og du skal arbejde ud fra principperne beskrevet i bogen ”Leve-bo-miljø” af Mette Søndergård, være med til at videreudvikle det og fortsat skabe et varmt og trygt miljø for beboerne.

Din profil

Du er uddannet social- og sundhedshjælper og har erfaring med at arbejde med mennesker med en demenssygdom. Du er synlig og har overblik, er interesseret i at lære nyt og arbejder aktivt med faglig udvikling i det daglige. Du har erfaring med faglig dokumentation og tværfagligt samarbejde. Det er vigtigt for dig at udføre dine arbejdsopgaver engageret og med høj kvalitet, og at bidrage aktivt til et godt samarbejde med beboerne, deres familier, dine kolleger og øvrige samarbejdspartnere.

Derfor skal du vælge os

Vi har et godt psykisk og fysisk arbejdsmiljø, som tager udgangspunkt i vores tætte samarbejde med beboerne, deres familier, en kreds af frivillige hjælpere og et godt sammenhold blandt kollegerne. Du får medindflydelse på egen dagligdag og gode muligheder for faglig udvikling. Der er løbende supervision efter Marte Meo metoden.

Ansættelsesvilkår

32-35 timer i dagarbejde, med weekendarbejde hver 3. weekend.

Om os

Plejecenter Frydenholm består af: Plejecenter Frydenholm, Kongevejen i Holte, med 52 lejligheder for beboere med plejebehov, Bofællesskabet Æblehaven på Kongevejen i Holte for 24 beboere, Daghjemmet Frydenholm, der er dagtilbud for 40 hjemmeboende og Daghjemmet Kernehuset, et dagtilbud for 16 hjemmeboende, der har diagnosen demens. Derudover er

Bofællesskabet Æblehaven består af 3 huse, hvor der i hvert hus bor 8 beboere, der har diagnosen demens. Organisatorisk hører Bofællesskaberne Æblehaven under Plejecenter Frydenholm.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.


Samtaler: Løbende


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her