Social- og sundhedshjælper/-medarbejder til nattevagt på Lions Kollegiet, Center for Erhvervet Hjerneskade

Er du social- og sundhedshjælper/-medarbejder med hjertet på rette sted, og arbejder du ud fra værdierne tillid, dialog, respekt og ligeværdighed? Så vil vi gerne høre fra dig!
 
Center for Erhvervet Hjerneskade søger en social- og sundhedshjælper/-medarbejder til nattevagt på botilbuddet Lions Kollegiet med start den 1. juni 2018 – eller snarest muligt. Stillingen er på 28 timer ugentligt, 7/7.
 
Lions Kollegiet er et bo-, aktivitets- og rehabiliteringscenter for 72 beboere i alderen 18-60 år, der alle har en moderat til svær hjerneskade med sammensatte og komplekse problemstillinger på de fysiske, psykiske og kognitive områder.
 
Dine opgaver  
Du skal have lyst til at arbejde i et miljø med mange forskellige arbejdsopgaver, og hvor dokumentation af indsatsen over for beboerne er i fokus. Du skal således have brugererfaring med IT.
 
Vi forventer, at du værdsætter tværfagligt samarbejde og er i stand til at planlægge og prioritere selvstændigt mellem de opgaver, der er om natten. De primære opgaver om natten er tilsyn, lejringer, pædagogisk støtte og at give nærvær og tryghed.
 
Din baggrund
Vi søger en medarbejder, der har lyst til og interesse for at blive en del af en engageret personalegruppe og være med til at udvikle organisationen, således at vi er beboernes foretrukne tilbud og medarbejdernes foretrukne arbejdsplads. Du skal have gode kommunikative evner og kunne bevare overblikket i pressede situationer.  
 
Vi arbejder ud fra værdierne tillid, dialog, respekt og ligeværdighed. Det er derfor vigtigt for os, at du kan se det hele menneske, kan arbejde med relationer og nærvær og tænke i udviklingsmuligheder, der sikrer størst mulig selvstændighed for den enkelte beboer. Du reflekterer over din praksis, inddrager etik og brugerindflydelse og ser muligheder frem for begrænsninger.  
 
Vi tilbyder
Et spændende job på en dynamisk arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra beslutning til handling. Arbejdspladsen er præget af åbenhed og engagement, faglig sparring, fokus på arbejdsmiljø og sundhedsfremmende foranstaltninger samt mulighed for kompetenceudvikling både internt og eksternt.
 
Løn- og ansættelsesforhold
Lønindplaceringen vil ske efter gældende overenskomst og principper for Ny Løn.  
 
Hvis du vil vide mere  
Er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Lene Kristensen på 3531 9082.
Du kan også besøge vores hjemmeside www.lionskollegiet.dk
 
Søg stillingen via nedenstående link senest fredag den 27. april 2018.
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Sosu. Hjælper søges

FORENEDE RENGØRING A/S

Sosu.Hjælpere søges til vores kunder. Vi er Bl.a Leverandør til følgende kommuner: Ishøj,Vallensbæk,Brøndby,Albertslund,Høje-Taastrup,Rødovre,Glostrup,Hvidovre,Dragør og Tårnby,Greve, Solrød og Køge. Har du sjæl og personalighed - Så send en ansøgni...
Indrykket:1. marts 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Social- og sundhedshjælper til aftenvagt i hjemmepleje

CareMatch ApS

CareMatch søger for kunde til København og Amager Moderne arbejdspladsHjemmeplejen er en professionel arbejdsplads, med hjertet på det rette sted, en uformel omgangstone og ledelse i øjenhøjde. Vi arbejder med faste borgere og faste ruter i det fuld...
Indrykket:4. marts 2018
Udløbsdato:2. maj 2018

Weekend afløsere fast hver 2 weekend

Attendo A/S

København
Er du uddannet SSH SSA eller har erfaring inden for hjemmepleje. Attendo københavn søger weekend vagter hver 2. weekend med mulighed for flere vagter i ferie perioder Arbejdstiden aftales, men vil være fra 7 til 13 eller 7 til 15 Du skal kunne trive...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:1. maj 2018

Vi søger en social- og sundhedshjælper med interesse for respiratorisk overvågning

DUOS A/S

København
Social- og sundhedshjælper søges til 22-årig mand i Herning Om jobbet:Teamet er med til at skabe rammerne om en god hverdag for en ung mand på 22 år, der sidder i kørestol og bruger respirator. Bruger interesserer sig for motorsport bl.a. Tractor-Pu...
Indrykket:19. marts 2018
Udløbsdato:14. maj 2018

Sommerafløsere (social- og sundhedshjælpere el. lign.) til Demenscentret Pilehuset

Pilehuset Demens st.

Vi søger dygtige medarbejdere til sommerferieafløsning i Demenscenteret Pilehuset, hvor vi har forskellige tilbud. Demenscentret Pilehuset er et specialiseret tilbud til borgere med demens. Vi er et ambitiøst og innovativt hus præget af høj faglighe...
Indrykket:27. marts 2018
Udløbsdato:1. maj 2018