Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social og- sundhedshjælper og social og sundhedsassistent

Om jobbet

Det er en sjælden mulighed, at der er ledige job i Distrikt kysten! Nu har vi to!

Aftenvagt Social og sundhedshjælper 28 timer aftenvagt og Social og Sundhedsassistent 32 timer fortrinsvis i dagvagt med enkelte aftenvagter

Distrikt kysten arbejder med hjemmepleje til borgere bosat i Vedbæk og Skodsborg. Vi leverer hjælp, der er visiteret indenfor servicelovsområdet. Vi har et fagligt blik på den rehabiliterende hjælp, hvor fokus i indsatserne er hjælp til at styrke borgerenes muligheder til et selvstændigt liv. Du kører i bil (cykel) i distriktet og bliver tilknyttet dine egne borgere. Hverdagens planlægning kan dog medføre ændringer. Der er et dagligt tæt samarbejde med social og sundhedsassistenter, sygeplejersker og dagvagter. Vi mødes i samme hus. Vi er glade for det tætte samarbejde, hvor vejen fra social og sundhedshjælperens tilbagemeldinger er kort, da sygeplejerskerne og planlæggerne er i samme hus.

Arbejdspladsen er stor med mange hjem og et mindre gruppe og - fælleshus i to lejligheder, der ligger ved siden af stationen i Vedbæk. Borgerngruppen er præget af høj kompleksitet hvorfor det tværfaglige samarbejde er et meget vigtigt element.

Din profil

Vi søger 2 medarbejdere, en uddannet social og sundhedshjælper og en social og sundhedsassistent.

Vi vægter, at der er stor opmærksom på ændringer hos borgerne, er tydelig og ansvarlig i tilbagemeldingspligten, det daglige arbejde og dokumentationen. Og ikke mindst, at der vises generel opmærksomhed på borgerens trivsel. Vi tilbyder oplæring til dokumentation og øvrige faglige områder.

Derfor skal du vælge os

Vi er en flittig medarbejder gruppe. Med en respektfuld og glad tilgang i det daglige samarbejde.

Der planlægges grundig introduktion til arbejdsplads og arbejdet.

Der er et tæt samarbejde med sygeplejersker, ergoterappeuter og dagcentre. Der er mulighed for oplæring i områder af sundhedsydelser i komplekse borgerforløb hvor det giver mening.

Vi har gode faste traditioner og er meget opmærksomme på det daglige arbejdsmiljø.

Ansættelsesvilkår

Ansættelserne i en fast SSH stilling på 28 timer i aftenvagt i et 5 -2 rul med weekend arbejde SSA ansættes på 32 timer i dagvagt med enkelte aftenvagter .

Om os

Vi er en medarbejder gruppe, hvor mange af hjælperne, har været ansat i mange år. Sygeplejerskerne er forholdsvis nyansatte.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Du sender en kort ansøgning og skriver gerne hvorfor du søger/skifter job, dit uddannelsesbevis, straffeattest og en beskrivelse af tidligere job/uddannelser.

Samtaler: Der planlægges samtaler løbende.

Distriktleder Vibeke Ulrike Hansen


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.