Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social og sundhedshjælper søges til aftenvagt

Er du den SSH vi mangler med høj faglighed hos Omsorg Sjælland? Så fortsæt din læsning.

Omsorg Sjælland I Rudersdal søger to nye kollegaer til fast aftenvagt, der har lyst til at præge udviklingen og blive en del af vores team af fagligt stærke kollegaer. Omsorg Sjælland er den eneste private leverandør i Rudersdal kommune og derfor oplever vi hele tiden borger tilgang. Vi leverer personlig pleje, praktisk hjælp og delegerede sygeplejeopgaver visiteret af Rudersdal kommune. Vi arbejder ud fra et aktiverende og rehabiliterende sigte med borgerens behov i centrum, så vi i fællesskab fremmer et aktivt og værdigt hverdagsliv. En af kerneværdierne hos Omsorg Sjælland er at give en kontinuerlighed som sikre borgerne har en fast kontakthjælper.

Hvem er du?
Du er uddannet SSH. Du er positiv og imødekommende og bidrager til det gode arbejdsmiljø. Du er anerkendende og nysgerrig i din fremtoning. Du er empatisk og møder mennesker hvor de er. Du tager ansvar for dit arbejde og trives med at arbejde med frihed under ansvar. Du ser det unikke i den enkelte borger, og møder borgerne hvor de er. Du tilrettelægger plejen i samarbejde med borgerne. Du er selvstændig men god til at samarbejde.

Arbejdsopgaver:
Pleje af borgere i fast 5/2 rul. Dokumentation i Nexus/FSIII på mobil enhed eller pc ud fra udførlige arbejdsgange og faglige instrukser. Faglig sparring omkring komplekse borgerforløb.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.
Hvis du kan se dig selv i ovenstående punkter, og ønsker en arbejdsplads med: Lydhør ledelse. Dygtige kollegaer der brænder for faget, og sammen skaber et godt arbejdsmiljø. En arbejdsplads som vægter gode værdier og tillid højt. Faste køreruter med firmabil Overenskomst med FOA - så send din ansøgning via knappen "send ansøgning"

Har du spørgsmål så ring til teamleder Catja Steen eller afdelingsleder Stina Quaade på telefonnummer 5943 9600 - tryk 2 for afd. Rudersdal. Vi afholder løbende samtaler. Vi glæder os til at høre fra dig.


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.