Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedshjælper søges til Plejecenter Møllegården i Hadsten


Plejecentret Møllegården i Hadsten søger social- og sundhedshjælper
 


Da en af vores medarbejdere har søgt nye udfordringer søger vi en social- og sundhedshjælper 30 timer pr. uge i en kombinationsstilling dag- og aftenvagt med overvægt af aftenvagter til besættelse fra 1. marts 2018 eller snarest. 


Stillingen er i vores demensafsnit, så demenserfaring er en fordel. 


Hvis du er ude efter et spændende job, hvor du kan få lov at udvikle dig og prøve nye udfordringer, så se her! 


Fokusområder
Plejecentret Møllegården er bygget i 2003, er moderne indrettet og giver en god basis for et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø. Vi arbejder ud fra principperne om at skabe et leve-bo-miljø sammen med beboerne. Med det mener vi: "Et sted, hvor beboerne så vidt muligt kan leve som før indflytningen og vedligeholde/understøtte deres funktionsniveau. Samtidig skal der være rum til omsorg, medindflydelse og ligeværdighed". Vi har i disse år valgt at sætte særligt fokus på kost/ernæring, madlavning og aktiviteter i hverdagen. 


Muligheder for dig
Der lægges vægt på individuel kompetenceudvikling af medarbejderne i forhold til den enkeltes uddannelse og erfaring, så både hjælpere og assistenter kan føle sig udfordret i det daglige. Medarbejderne tilbydes ofte klyngevise kurser, der kan udvikle teamet og højne det faglige niveau. 


Forventninger  • at du som ny medarbejder har lyst og engagement til at være med til at udvikle vores leve-bo miljø

  • at du medvirker til en god udvikling af vores fælles arbejdsmiljø. 


Vi arbejder på at have et højt niveau i dokumentationen af vores indsats, hvorfor det forventes, at alle medarbejdere har fokus og interesse for dette. 


Teamudvikling/ansvar
Medarbejderne på Møllegården har gennem flere år har arbejdet på at udvikle det enkelte team og påtager sig et stort medansvar for deres arbejdsplads og dermed beboernes hjem/hverdag. Der er en høj grad af decentralisering, og mange beslutninger tages af den enkelte medarbejder, der er tæt på beboeren. Alle medarbejdere varetager en del af de daglige funktioner/opgaver i teamet og planlægger selv f.eks. vagtplan og ferieafvikling. Vores samarbejde bygger på en åbenhed og dialog, der reelt praktiseres i hverdagen. 


Yderligere oplysninger
Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte gruppeleder Lisbeth Løgager Mikkelsen, tlf. 89 64 17 62 eller distriktsleder Pia Hedegaard, tlf. 40 24 00 80. 


Det er en forudsætning for ansættelsen, at den person, som vi ønsker at ansætte, ikke er straffet for forhold, som gør vedkommende uegnet til at bestride stillingen. 


Samtale
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler 21. februar 2018. 


Søg jobbet
Vi beder dig sende din ansøgning til Favrskov Kommune via nedenstående link. Du kan se alle ledige stillinger på www.favrskov.dk/job


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her