Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedshjælper søges til Plejehjemmet Birkebo

Vi mangler dig, der har lyst til at arbejde i et fællesskab, hvor vi har fokus på beboernes livshistorier og på at skabe en hverdag der giver mening for beboere og personale. Vi arbejder tæt sammen omkring opgaverne og vi møder alle med et positivt engagement.

Stillingen er på 32 – 37 timer, med weekendvagt hver 2. weekend.

På Birkebo har vi tre afsnit og på alle afsnit bor der mennesker med en demenssygdom eller symptomer på demens, men vores ene afsnit er primært for mennesker med demenssygdomme. Derfor har vi øget fokus på, at give personalet mere viden om demens og flere handle muligheder til, at skabe en god og meningsfuld hverdag for beboerne.  Hvis du tidligere har arbejdet med mennesker med en demenssygdom, er det en god start, men vi vil også gerne høre fra dig, der ikke har erfaringer med dette og som måske er nyuddannet.

Det vigtigste er, at du:

  • har et positivt engagement, et godt humør og lysten til at lære og udvikle dig.
  • er god til at aflæse og imødekomme andre menneskers behov og følelser
  • evner at skabe ro og tryghed omkring dig  
  • kan få det bedste frem i dig selv og andre
  • ser de pårørende som en vigtig samarbejdspartner  
  • er fagligt nysgerrig og at du har lyst til lære nyt og til at lære fra dig

På Birkebo har vi gang i mange ting, blandt andet er vi hver dag i gang med at lære nyt om demens, vi er i fællesskab og på tværs af alle faggrupper i gang med, at finde frem til hvilke værdier vi gerne vil have at Birkebo er kendt for, og vi skal i løbet af foråret indføre triagering og som resten af kommunen, skal vi tage en ny journal i brug. Vi arbejder aktivt på at øge samarbejdet på tværs af alle vagtlag.

Som en del af din ansættelse vil du blive tilbudt kompetenceudvikling inden for demens.

Birkebo Plejehjem er en selvejende institution, der ligger i smukke omgivelser med udsigt til Øresund. På plejehjemmet er der 72 boliger fordelt på 3 afdelinger, med hver 24 boliger. 2 somatiske afdelinger og en demens afdeling. Personalegruppen består bl.a. af social og sundhedshjælpere, social og sundheds assistenter, sygeplejersker, husassistenter og ernæringsassistenter, administrativt personale og varmemester.

Hvis du har lyst til at besøge os, før du sender en ansøgning, eller du ønsker yderligere oplysninger om stillingen kan du ringe til ledende sygeplejerske Ulla Colsted Larsen 25 31 17 02 eller ledende sygeplejerske Marie Guldborg Jensen tlf.nr: 49 25 0016

Ansættelsen vil ske i henhold til gældende overenskomst for FOA.

Der er deadline for ansøgning den 20. april og vi holder løbende samtaler

Motiveret ansøgning med tilhørende CV og uddannelsesbevis mailes eller sendes til

Marie Guldborg Jensen

Ledende sygeplejerske

Hellebo Park

3000 Helsingør Kommune

Telefon: +45 49250016

Mobil:    +45 25311698

Email:   mgu04@helsingor.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her