Social- og sundhedshjælper til aftenvagt

Plejecenter Tandsbjerg
 
Der er 1 ledig stilling i aftenvagt på Plejecenter Tandsbjerg hurtigst muligt og senest 1. april 2018. Stillingen er på 30 timer pr. uge. 
 
Du skal være indstillet på at medvirke til at få opgaverne løst gennem hele døgnet, når der er brug for det – der kan således forekomme andre vagter. 
 
Der arbejdes ud fra principperne i Leve-bomiljø. Sammen med dine kolleger tilrettelægger du omsorgen og plejen til beboerne i de 4 små huse, således at den enkelte beboer oplever at være respekteret og føle sig tryg. Beboere og kolleger skal opleve, at du som personale og kollega er nærværende i samarbejdet. 
 
Det er vigtigt at være en god kollega i teamet, og fremme de positive stemninger. Du må besidde faglige kundskaber og viden om aldersforandringer og de særlige sygdomme, der er knyttet til høj alder. 
 
Der arbejdes bl.a. med: 
  • Samarbejde med beboere og pårørende om hvordan livet skal leves mellem naboerne i Boenhederne med hensyn til spisetider, bordskik, festligholdelse af mærkedage mv. 
  • Udvikling af teamwork  
  • Hverdagens aktiviteter og fokus på livshistorien. 
Yderligere oplysninger fås hos daglig leder May-Brit Moberg på tlf. 27 90 67 87 eller hos plejecenterleder Christiane Bro Simonsen på tlf. 88 72 67 78. 
 
Løn- og ansættelsesvilkår henføres til overenskomst mellem Kommunernes Landsforening og Forbundet af Offentligt Ansatte. 
 
Ansøgningen sendes elektronisk. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, CV og relevante bilag. Ansøgningsfristen er søndag den 25. februar 2018. Der afholdes ansættelsessamtaler i uge 9. 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Social og sundhedshjælper til en fast stilling

Hjemmeplejen

Sønderborg
Vil du være en del af en hjemmepleje der er foran og i rivende udvikling, så er muligheden her: Hjemmeplejen Distrikt Fjord, Broager Dybbølgruppen søger pr. 1. april 1 Social og sundhedshjælper i en fast stilling. Da én af vores Social og sundhedshj...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Kollega til aftenvagt/blandede vagter søges

Hørup Plejecenter

Vil du være vores nye kollega? Så har du muligheden netop nu, da vi søger to nye kollegaer. Den ene stilling er i aftenvagt, 30 timer uge. Stillingen er tidsbegrænset til udgangen af januar 2019. Den anden stilling er en fast stilling, enten i bland...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Social- og sundhedshjælper Grønnegården

Ældrecentret Grønnegården

Aabenraa
Vi søger en social- og sundhedshjælper med smil på læben, fokus på mestring, sundhed og fællesskabelse, et godt hverdagsliv og et hus i trivsel. Som medarbejder på Plejehjemmet Grønnegården får du medansvar for: Trivslen i huset et godt arbejdsmiljø...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Social- og sundhedshjælper eller assistent

Hjemmeplejen Aabenraa Kommune

Til Hjemmeplejen Nord i Aabenraa Kommune søger vi fire social- og sundhedshjælpere eller social- og sundhedsassistenter. Vi forventer: At du er uddannet social- og sundhedshjælper eller assistent At du brænder for at arbejde med borgere i deres eget...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Social og sundhedsassistent til fast stilling

Hjemmeplejen

Sønderborg
Vil du være en del af en hjemmepleje der er foran og i rivende udvikling, så er muligheden her: Hjemmeplejen Distrikt Fjord, Broager Dybbølgruppen søger pr. 1. april 1 Social og sundhedsassistent i en fast stilling. Da én af vores social og sundheds...