Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedshjælper til aftenvagt hos Hjemmeplejen Aarup

Vil du være med til at gøre en forskel for vores borgere og støtte dem i at mestre deres hverdagsliv? Er du fagligt bevidst, nysgerrig og positiv, og har du lyst til at arbejde med psykiatriske opgaver? Vil du have medbestemmelse og være en del af en arbejdsplads med et godt sammenhold og plads til forskellighed? Så har vi jobbet til dig!

En af vores gode kollegaer er så heldig at være optaget på videreuddannelse, og vi leder derfor efter en ny, dygtig og stabil social- og sundhedshjælper til Hjemmeplejen Aarup. Den faste stilling er i aftenvagt med gennemsnitligt 28 timer ugentligt og weekendvagt hver 2. uge. Tiltrædelse er pr. 15. maj 2021 eller snarest derefter.

Hvem er vi:   

Hjemmeplejen Aarup er en udekørende gruppe, som arbejder og tænker rehabiliterende, således at borgeren kan klare sig i eget hjem. Vi arbejder med Fælles Sprog III, da det er gode arbejdsredskaber, og fordi dokumentation er vigtig for, at opgaverne lykkes.   

Hos os bliver du taget alvorlig og lyttet til, og i personalegruppen vægter vi det gode arbejdsmiljø højt. Vi synes, det skal være sjovt at gå på arbejde, og det bliver det, når vi har medbestemmelse og et godt sammenhold. Vi har en stor omsorg for hinanden, og her er plads til, at vi er forskellige, hvilket betyder, at vi supplerer hinandens svage og stærke sider.    

Kommunikation er en stor del af vores arbejde. Vi kommunikerer dagligt med hinanden, borgerne og deres pårørende. Derfor er det et område, som hele tiden er i fokus. Vi underviser og taler bl.a. om, hvad god kommunikation er, og vi deler viden med hinanden.    

Desuden arbejder vi tværfagligt og støtter borgeren i at mestre sit hverdagsliv. Vores kerneopgave er borgeren.    

Hvem er du   

Vi ønsker, at du:  

  • er uddannet social- og sundhedshjælper og arbejder rehabiliterende  
  • opsøger det tværfaglige samarbejde og får tingene til at lykkes sammen med borgeren  
  • grundlæggende er nysgerrig, positiv og fyldt med god energi  
  • er stabil og sætter en ære i at passe sit arbejde og være fagligt bevidst
  • har lyst til at arbejde med psykiatriske opgaver og kan rumme mange forskellige levemåder  
  • har lyst til at udvikle dig, både fagligt og personligt, bl.a. gennem kurser og refleksion.

Løn og ansættelsesforhold        

Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomster og ud fra principperne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at du selv skal indhente straffeattest ved ansættelse. Dette kan gøres digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.   

Vil du vide mere     

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder Rose M. Islin på telefon 64 74 75 63. 

Ansøgningsfristen er den 6. maj 2021, og vi holder samtaler løbende. Så skynd dig at sende os din ansøgning. Hvis du kommer til samtale, skal du medbringe dit uddannelsesbevis. 

Vi glæder os til at høre fra dig!


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.